• LCroft

    Österbottniska tråden 10

    Den där länken, jag skulle inte ta den så hårt. Har läst rätt så mycket som Blueblood skrivit, oftast skriver han bra med humor men ibland också bara för att reta gallfeber på folk.

  • LCroft

    Sova, ja de kan vi här i huset! Ida hon har sovit hela nätter i egen säng sen hon var 8 månader. 10-11 timmars nätter, sen sover hon dagtid i allt mellan 2,5 - 4 timmar. Och nu ska jag skyll på Lilla My för det lät så skönt att fara och ligg när Lilleman sov, så istället för att fara och tvätta fönstren på utsidan så lag jag mig ner på soffan och sov i 3 timmar när Ida sov! Förvånad Så nu har jag anklagat nån annan för det kan ju inte vara mitt fel att jag var lat eller? FlörtOskyldigSkrattande Och inte blev Idas byrå slipad idag heller, hittade inte sandpappret. Nåja, kanske på söndag istället.

  • LCroft
    Det satt två killar i bastun.. Jag ser att du är omskuren sa den ene.. I norrland kallas det för slitage sa den andre
  • LCroft
    tussimamma skrev 2007-09-07 19:25:11 följande:
    Vad läskigt LCroft att di sitär å kommenterar varades knackkorva!
    Ja, vad kan man säga? Det var ju två svenskar FlörtRäcka ut tunganSkrattande 
  • LCroft
    carmela skrev 2007-09-07 20:31:56 följande:
    Ja ska å kom me ein...He va en kaaar som for ti JT o sa att ha sko vila legg in en kontaktannons...Kvinnan vi disken frååga om a vill ha in a ti lööödaan..?Tå sa a de karln... - teks ja skriv he...?!?! (.. minns int ritti ho a vart berätta men poengen va så dee. )
    Skrattande
  • LCroft

    Godmorgon!

    Blir en dag i ishallen, Nico har turnering. Men jag har en egen teori om varför det ska vara bra åt mamma i huset När man fryser så förbränner man ju fett om jag inte minns helt fel, och i ishallen fryser jag hela tiden, så när jag kommer ut därifrån så måste jag ju helt enkelt vara smalare än smal

    Nu ska jag fara och se på Jonotan

  • LCroft
    netti07 skrev 2007-09-08 21:06:42 följande:
    Va ska man gö tå pojtchi på 1 år å 4 mån follå tappa tanne me rotin å allt Ringd no ti hvc men int kan di jo gö na tä...men ja undrar om he finns na jour tandläkar??
    Oj! Har ingen aning faktiskt. Hade de inga råd överhuvudtaget att ge vid HVC?
  • LCroft

    Har nångång hört att man ska sätta tanden i mjölk, men vet inte om det stämmer och inte vet jag heller om det hjälper om man inte slipper till en tandläkare omgående?

  • LCroft

    Förresten är jag lika fet som förr, det hjälpte inte att frysa häcken av sig i en ishall, så nu dricker jag en cider istället och nog är det gott Oskyldig

Svar på tråden Österbottniska tråden 10