Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso återförenas – efter alla år

2002 skilde sig Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso. Nu har ex-makarna återförenats. 

Pernilla och Emilio syns på middag ihop

Idag är Pernilla Wahlgren lyckligt gift med sin Christian Bauer. De gifte sig i smyg i december 2023 efter att ha varit förlovade ungefär ett år. 

Bröllopet var intimt och enbart de allra närmsta var inbjudna – men i september väntar ett storslaget bröllop i Marbella som verkar bli en redig fest med en betydligt större gästlista än vinterbröllopet. 

Pernilla och Emilios stormiga relation 

Bakom sig har Pernilla två offentliga relationer som blivit väldigt omskrivna. 1985 blev Pernilla tillsammans med Emilio Ingrosso och efter åtta år gifte sig paret under massiv medial bevakning. Pernilla och Emilios första son, Oliver Ingrosso, var vid tiden för bröllopet fyra år gammal. 

Pernilla och Emilio gifte sig 1993.

1994 föddes deras andra barn, Bianca Ingrosso, och 1997 föddes syskonskarans tredje medlem, Benjamin Ingrosso

Men relationen var i perioder långt ifrån lugn och fridfull. 2002 skilde sig paret och skilsmässan blev, likt bröllopet, mycket uppmärksammad i media. Detta på grund av att Pernilla anmälde Emilio för misshandel samma period som skilsmässan offentliggjordes. 

Anmälan drog hon senare tillbaka, men efter några år anmäldes han på nytt, då för mordhot, något som Aftonbladet rapporterade om vid tiden. Därefter åtalades Ingrosso för misshandel, olaga hot och övergrepp i rättssak. 

Efter skilsmässan flyttade Emilio till Mallorca, där han bott permanent sedan dess. 

Pernilla och Emilio återförenade

För några veckor åkte Bianca Ingrosso för att hälsa på sin pappa på den spanska paradisön och efter ett par dagar landade även Pernilla på ön. Och när de alla var samlade – passade exmakarna på att ses! 

På Instagram story visade Bianca upp klipp där de alla ses ha en trevlig stund på Emilio och hustrun Åsa Ingrossos lyxiga terrass. 

”När man kommer hem till sin pappa och ens mamma sitter på hans terass.”, skriver Bianca lyckligt. 

Även Pernilla har delat med sig av bilder från kvällen som inleddes med en fördrink på Emilio och Åsas terrass för att sedan följas av en middag på parets restaurang ”La Perla”. 

”Orimligt trevlig kväll i går tillsammans med Bianca Ingrosso och Johan Pråmell hemma hos exmaken Emilio Ingrosso och  hans fru Åsa Ingrosso och Lina Björling  på deras otroliga terass och med efterföljande härlig middag på La Perla”

Har begravt stridsyxan 

Det har runnit mycket vatten under broarna mellan Pernilla och Emilio. Och i samband med att Oliver Ingrossos son Kalí kom till världen, skrev Pernilla ett inlägg om hur fint det känns att idag kunna umgås allihopa, och att hon och Emilio är vänner idag, trots det som skett tidigare: 

”Det finaste man kan ge sina barn. Att mamma och pappa/farmor och farfar trots allt vatten som runnit under broarna är vänner och kan tillbringa värdefulla stunder tillsammans med sina älskade barn och barnbarn..!”