Anders Jensens glädje efter Charlottes namnbyte: ”Äntligen”

Anders Jensen och Charlotte Perrelli gifte sig 2015, men går fortfarande under olika efternamn – tills nu. På Instagram visar Anders upp glädjen. 

Anders Jensen och Charlotte Perrelli har varit gifta i nio år

Charlotte Perrelli, 49, och maken Anders Jensen, 47, gifte sig 2015 och lever ett liv i lyx och flärd tillsammans med sina barn, Adrian och Alvin. Charlotte har även två äldre söner från sitt tidigare äktenskap, Angelo och Alessio och Anders har dottern Izabella från en tidigare relation. 

Så träffades Charlotte och Anders 

Innan Charlotte och Anders kärlekssaga började, var Charlotte gift med Nicola Perrelli. Det äktenskapet varade i sex år innan de gick skilda vägar 2008. Den efterföljande tiden var ganska omtumlande för schalgerdrottningen som skulle medverka i ”Eurovision song contest” i samband med skilsmässan. 

Men efter en tid upptäckte Charlotte plötsligt att hon hade ett tre veckor gammalt meddelande på Facebook, från en man vid namn Anders Jensen. 

– Jag kände: ”skulle inte tro det”, och svarade att det är lite mycket just nu. Jag var inte alls ”in the mood” för att träffa en ny människa. Jag befann mig i en period där jag hade bestämt mig för att inte leva med en man. Jag kände att jag levde ju med mina två pojkar och var både trygg och väldigt lycklig i det, berättade Charlotte i ”Stjärnorna på slottet”. 

Men bara ett par dagar senare läste hon en artikel om Anders, där han berättade om sin dotter som haft cancer. 

– Och då kom konversationen igång igen. Vi började prata i telefon sju timmar varje kväll, och så undrade Anders om vi verkligen inte skulle träffas. Då tänkte jag att vi skulle kunna ta en promenad. Det här var i januari tror jag, så jag träffade honom i full snöstorm och så går vi en promenad och pratar. Efter den dagen har vi träffats varje dag.

Anders Jensen och Charlotte Perrelli gifte sig 2015.

Charlotte Perrellis namnbyte 

Att de långa samtalen skulle leda till ett långt äktenskap var skrivet i stjärnorna och den 29 augusti 2015 gifte sig paret i ett slott utanför Paris. 

Men trots att paret varit gifta i 9 år, har Charlotte ändå inte bytt namn från Perrelli. Hon är folkbokförd som Charlotte Jensen Perrelli, men använder inte namnet Jensen utåt. 

Nyligen gick paret på välgörenhetsgalan ”TPWF Award”, The Perfect World Foundation Award. Och till Anders stora glädje står det Charlotte Jensen på bordsplaceringen. 

På Instagram lägger han upp en bild på namnlappen och skriver skämtsamt: 

”Äntligen officiellt! 9 år senare”

Charlotte och Anders strålade på TPWF-Award

MISSA INTE: 

Allt om Eva Rydberg: Make, barn och mystiska sjukdomen

Allt om Eric Stern: Längd, fru, barn, filmer och Bäst i test

Läs mer: