Kikki Danielsson om dejtinglivet – intima förslagen: ”De flesta vill…”

Efter 25 år som singel meddelande Kikki Danielsson nyligen att hon ville börja dejta. Nu berättar hon om de intima förslagen hon fått från män. 

Kikki Danielsson skilde sig 1999 och sedan dess har hon levt som singel.

Kikki Danielsson, 72, är en av Sveriges främsta artister och har berikat svenska folket med otaliga dängor under hennes 50 år på scenen, som ”Bra vibrationer”, ”Papaya coconut” och ”Godmorgon”.

Hennes liv har präglats av många upp- och nedgångar. Sedan hon skilde sig från ex-maken Kjell Roos år 1999, har Kikki levt som singel. 

– Jag trivs som singel. Ingen att reta upp sig på, ingen som frågar var jag har varit eller vem som ringde. ”Skit i det du!”, har hon tidigare sagt till GP

Kikki Danielsson söker kärleken 

Men nyligen gick artisten ut och berättade att hon kanske är lite sugen på att träffa någon trots allt. Tillsammans med vännen Sören ”Sulo” Karlsson, har Kikki startat podden Bra Vibriationer med Kikki & Sulo, där de bland annat söker efter den rätta till Kikki. 

– Den ständiga frågan är ju Kikkis kärleksliv, så vi går till botten med det. Vi kör en ganska grundlig kontaktannons, och det kan vara väldigt små saker, som till exempel att man ska klara av att tömma en kattlåda, berättade Sulo i ”Nyhetsmorgon” i samband med premiären av podden. 

Läs mer: Efter 25 år som singel – nu söker Kikki Danielsson kärleken: ”Många krav”

Sulo och Kikki har känt varandra i många år.

Intima förslagen från männen 

Några månader har gått sedan duon startade podden och efter avslöjandet om att Kikki söker en man, har flera intresserade män hört av sig till artisten som erbjuder sina tjänster. 

– Jag blir bara blyg när jag ska svara dem. De flesta vill ju ringa, eller om jag behöver någon hjälp på någon spelning så kan de komma och hjälpa mig och bära väskor och sånt där, säger Kikki och Sulo undrar varför hon blir blyg:

– Jag är nog mer rädd. Jag har ju facit i hand, ett halvår brukar jag lyckas hålla en förälskelse igång, men sen blir det ”åh nu kommer han igen”. Jag blir blixtkär och sen tänder jag av lika fort, så jag gör ju bara någon illa. Det är så jag diskuterar med mig själv.

Kikki berättar att hon hade tyckt att vore trevligt att gå på dejter, men att ingen man kommer få komma in i hennes hus. 

MISSA INTE: 

Allt om Ingvar Oldsberg: Barn, exfruar, bror och dödsorsak

Allt om Eva Rydberg: Make, barn och mystiska sjukdomen