Pernilla Wahlgren rasar på Christian – efter dyra utgifterna: ”Ni kan inte bara...”

Pernilla Wahlgrens har lagt miljontals kronor på sitt lyxiga hus på Lidingö. Nu sätter hon ner foten till Christian Bauer efter ytterligare utgifter med tomten. 
– Ni kan inte bara komma och säga att hoppsan, nu behöver vi lite fler miljoner här.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifter sig i september 2024.

Pernilla Wahlgrens realityserie ”Wahlgrens värld” hade nyligen premiär med den 16:onde säsongen i ordningen. Sedan premiären 2016 har svenska folket fått en inblick i familjen Wahlgrens liv. 

De senaste säsongerna har varit fyllda av allt från renoveringsprojekt till bröllopsplanering men också sorg över att Pernillas pappa Hans Wahlgren fått en cancerdiagnos. Som vi nu vet somnade in i sviterna av sjukdomen i maj. 

Pernilla sätter ner foten efter dyra utgifterna 

När säsong 16 har premiär är Pernilla och Christian Bauer i full gång med att planera sitt bröllop som går av stapeln i september 2024. Och paret befinner sig i Marbella för att reka inför bröllopet. Men det är inte bara glädje och lycka över bröllopet, det är nämligen något som gör att festligheterna hamnar i skuggan: Kostnaderna för lyxhuset på Lidingö. 

– Hela mitt hus och hela bygget har ju kostat mer än vad jag hade tänkt mig. Och nu ska det göras tomt och den håller på att kosta mycket mer än vad jag har tänkt mig. Så nu drar jag i handbromsen, säger Pernilla i avsnittet. 

När Pernilla och Christian sitter i bilen i Spanien sätter hon ner foten under parets diskussion om kostnaderna för tomten.  

– Punkt slut, det är för mycket. 

Nya säsongen av Wahlgrens värld har premiär 5 september 2024.

Bråken om pengarna 

Vidare berättar Pernilla att Christian har tagit några av besluten för huset utan henne, något som kanske inte helt uppskattas av Pernilla. 

– Han kanske tycker att han har gjort det för att jag aldrig svarar eller återkopplar eller för att han gör det för tomtens bästa. Men nu vill jag inte ha mer utgifter, säger Pernilla i synk. 

I bilen fortsätter diskussionerna. 

– Det ska inte kosta mig en halv miljon. Nu kommer jag få betala dyra pengar för det. Ni kan inte bara komma och säga att hoppsan, nu behöver vi lite fler miljoner här. 

Vidare läser Pernilla ett mejl och påpekar att bara växterna till tomten kommer att kosta 900 000 kronor. 

– Ja men älskling, lugn nu, försöker Christian Bauer. 

– Sen behöver ju inte du bli så arg. Det är ju inte dina pengar. Jag har ju inte betalt dig en krona. Jag har betalt andra människor onödigt mycket pengar. 

Pernilla Wahlgren förklarar situationen i en synk: 

– Ja vi är två som bor där och det är två som tar beslut om det men eftersom att det är mina pengar så vill jag också veta vad jag betalar för och varför. 

”Wahlgrens värld” släpps på Max på torsdagar och sänds på Kanal 5 klockan 20.00.

Pernilla Wahlgren har lagt miljontals kronor på sitt lyxhus på Lidingö.

Så blev tomten

Det har gått några månader sedan ”Wahlgrens värld”-avsnittet spelades in och sedan dess har det hunnit hända en hel del på tomten. På Instagram har Pernilla delat med sig av bilder, på den lyxiga poolen, pooldecket och en stor altan dit hon gärna bjuder över vänner på middag. 

MISSA INTE: 

Allt om Pernilla Wahlgren: Barn, syskon, make, lyxhus och ex

Pernilla Wahlgrens nya ord om exen Emilio Ingrosso och Joachim Lennholm: "Så jäkla härligt"

Roliga middagslekar och sittningslekar för bröllopet