Penny Parneviks hårda känga till Mia och Jesper – sätter ner foten efter beteendet

Att hela familjen Parnevik står varandra nära råder det ingen tvekan om. Men det är vissa situationer som Penny helt enkelt får nog av sina föräldrar och tvingas sätta stopp för dem. 

Penny Parnevik säger ifrån till föräldrarna.

Familjen Parnevik blev kända för svenska folket genom sin realityserie ”Parneviks” där tittarna fick följa familjens glamourösa liv i Florida och när de bjöd hem diverse gäster. Den sista säsongen sändes 2018 men stora delar av familjen har stått kvar i rampljuset efter det.  

Trots att familjemedlemmarna är utspridda i världen har de behållit en fin och nära relation till varandra.  

De två äldsta systrarna i syskonskaran Penny Parnevik, 27, och Peg Parnevik, 28, är idag båda bosatta i Stockholm och lever sina hektiska liv i huvudstaden. Philippa Parnevik, 25, bor i New York och lillebrodern Phoenix Parnevik, 23, bor i Los Angeles. Föräldrarna Mia och Jesper Parnevik bor kvar i sitt älskade Florida men är under sommarmånaderna på svensk mark för att njuta av den svenska sommaren. 

Penny Parnevik, Phoenix Parnevik och Philippa Parnevik, med Pennys barn Pebble och Atticus.

Så träffades Douglas och Penny  

Penny flyttade till Sverige under coronapandemin tillsammans med maken Douglas Murray, 44. Tillsammans har de tre barn, sonen Atticus, född 2019, dottern Pebble, född 2021, och nytillskottet Achilles, född 2023. 

Penny och Douglas träffades först genom Pennys föräldrar. Douglas var bästa vän med Jesper och det var på den vägen som paret föll för varandra. I en intervju med skönhetsmagasinet Daisy Beauty har Penny än en gång berättat hur det gick till när hon och Douglas blev ett par: 

– Douglas ringde mina föräldrar och sa att: ”Jag tror att jag har blivit kär i Penny och vill gärna utforska det, men om det känns fel för er så respekterar jag det”. Då svarade min mamma att hon trodde att vi faktiskt skulle vara jättefina ihop, och på den vägen är det.

Hon förklarar att Douglas fortfarande är nära vän med Mia och Jesper och att de tre hörs och ses ofta. Hon menar att föräldrarna ringer Douglas mer ofta än vad de ringer till henne. 

ouglas Murray och Penny Parnevik med sina barn Pebble och Atticus.

Sätter ner foten mot föräldrarna  

Vidare berättar Penny att föräldrarna vill umgås med dem ofta – men ibland blir det lite väl mycket vilket leder till att Penny måste säga ifrån. 

– De vill alltid vara ute på landet med oss och äta middagar och träffa barnen. Jag behöver säga stopp ibland. Det är inte så härligt att vara med sina föräldrar hela tiden, säger hon och fortsätter:

– Det spelar ingen roll att alla tycker att mina föräldrar är coola och härliga – jag tycker ändå att de är pinsamma. Det tycker alla om sina föräldrar! Och jag är 27 och har tre barn, men när jag är med de så är jag ändå en dotter. Ibland vill jag vara med min man och bara vara en fru.

Missa inte: 

Penny Parnevik: Bröllopet med Douglas Murray, barnen och lyxiga uppväxten

Vad kan man kasta på brudparet istället för ris? 

Sommarlov med barn – 15 aktiviteter till sommarlovet