Jenny Alversjös lyxvåning – så bor hon med sambon Anders

"Nyhetsmorgon"-programledaren har varit tillsammans med en man vid namn Anders Bernunger sedan 2019. För ett par år sedan blev de sambor, och flyttade då in på en minst sagt lyxig adress!

Programledaren Jenny Alversjö bor tillsammans med sin sambo Anders Bernunger på en minst sagt lyxig gata på Östermalm i Stockholm.

Jenny Alversjö, 50, har synts i "Nyhetsmorgon" under många år och sänder numera både själv och tillsammmans med programledarkollegor som Steffo Törnquist, 68. Hon har även programlett TV4-program som "Kalla fakta" och "Spårlöst". 

Jenny Alversjö.

Jenny Alversjös två barn Olivia och Leo 

Hon är inte bara en populär profil i tv-rutan, utan också på sociala medier där hon har över 60 tusen följare. I Jenny Alversjös flöde på Instagram dyker det inte bara upp bilder från hennes jobb på TV4, utan ibland publicerar hon även bilder på sina två barn. 

Jenny Alversjö är mamma till 23-åriga Olivia och 21-åriga Leo – två personer som programledaren gav offentliga grattishyllningar till när de senast fyllde år. 

Jenny Alversjös ex-make Patrik 

Både Leo och Olivia har Jenny tillsammans med sin ex-make, Patrik Larsson. De var gifta i omkring 10 år, och skilde sig 2017. 

Patrik Larsson och Jenny Alversjö.

Jenny Alversjö är tillsammans med Anders

Den senaste tiden har Jenny Alversjö kilat stadigt tillsammans med en man vid namn Anders Bernunger. Paret blev tillsammans 2019, men hade känt till varandra ett  bra tag innan de blev kära. 

Anders Bernunger och Jenny Alversjö.

Drabbades av stroke 

I samband med att de nyligen hade blivit ett par drabbades Jenny Alversjö av en stroke. 

"Det ger verkligen. Och tar, det här fina sköra vi kallar livet. Var så glad, stark och lycklig för några dagar sen och så - pang. Åskknallshuvudvärk och ilfart till akuten. Jag har fått en hjärnblödning. En stroke. Jag...mitt i livet. Frisk. Stark. Äter tristast och renast av alla. Men enligt läkarna har jag haft tur. Det har gått så bra det bara kan gå och jag mår under omständigheterna bra. Har ont i huvudet förstås och är chockad, men mest av allt är jag väldigt väl medveten om hur skört livet är. Hur enormt viktig varje dag är. Och tack Anders. Utan dig hade jag inte kommit till sjukhuset så snabbt. Nu behöver jag vila och bli stark så ses vi snart igen.", skrev hon i ett inlägg på Instagram då. 

I en intervju med Amelia har Jenny Alversjö tidigare berättat om Anders stora betydelse: 

– Han fick ju se alla sidor av mig ganska direkt. Och när man är som svagast och behöver andra som allra mest, vem är man då? På sätt och vis är jag glad för det nu, för vi kom varandra oerhört nära. 

Jenny Alversjö har återhämtat sig bra, och på sociala medier har hon skrivit om den tacksamhet hon känner inför livet: 

"Idag är det på dagen två år sen jag fick en hjärnblödning och allt hade kunnat ta slut. Självklart finns det ett liv före och ett liv efter. Idag är allt så mycket mer. Mer kärlek, mer lycka, mer närvaro och framförallt mer tacksamhet. Få saker är värda att stressa upp sig för och ingenting sparas till en speciell dag. Alla dagar är speciella dagar. Tack livet för att jag får fortsätta." 

Jenny Alversjö lever idag tillsammans med sin sambo Anders Bernunger samt med barn och bonusbarn i en lägenhet i centrala Stockholm. En bostad i det flotta området programledaren med familj bor i kan kosta uppemot allt från 15-30 miljoner kronor, enligt bostadstjänsten Booli

Jenny Alversjö är skriven på en adress på Villagatan på Östermalm i Stockholm. Där ligger hus byggda på slutet av 1800-talet. 

Ingenjör Ivar Kreuger med en av sina vänner utanför hemmet på Villagatan 13 i Stockholm.
Villagatan 13, Kreugerska palatset, på Östermalm i Stockholm. Här bodde Lena Philipsson och Per Holtknekt i en paradvåning.

Men det är alltså inte bara kända profiler som Lena Philipsson och Per Hotknekt som bott på den lyxiga adressen, utan även Jenny Alversjö med familj har bott där sedan våren 2022. 

På Instagram har "Nyhetsmorgon"-programledaren delat flera bilder inifrån våningen som ser ut att vara inredd med vackra stuckaturer och gamla, vackra fönster.