Malin Berghagens ord efter Lasse Berghagens hyllning: "Tar en dag i taget"

Lasse Berghagen blev nyligen hyllad i det populära tv-programmet "Vilket liv!", något som hans dotter Malin Berghagen nu berättar att hon är mycket tacksam för. 

Malin Berghagen uttrycker att hon känner sig tacksam efter Lasse Berghagens hyllnings program.

Nyligen hyllades Lasse Berghagen i programmet TV4-programmet "Vilket liv!" där programledaren Renée Nyberg tar hjälp av kända profilers nära och kära för att uppmärksamma det liv som de utvalda kändisarna haft och har. 

"Vilket liv!" med Lasse Berghagen sköts upp

När det var först dags för Lasse Berghagen att hyllas i programmet i början av september valde TV4 i samråd med hans familj att skjuta upp programmet. 

Berghagen låg nämligen nedsövd vid den tiden då han fått komplikationer efter en hjärtoperation han nyligen genomgått. 

Lasse Berghagen kvar på IVA när "Vilket liv!" sändes

Hyllningprogrammet sköts fram och sändes istället den 8 oktober. Lasse Berghagen var då kvar på sjukhus, men vaken och kunde ta del av programmet från sjukhussängen, berättar dottern Malin Berghagen på sin Instagram:

"Pappa ligger fortfarande på IVA men han har tv på rummet och vi känner att han kommer må bra av att se denna hyllning till honom".

Malin Berghagen uttrycker tacksamhet efter hyllningsprogrammet

Dagen efter att programmet sändes var Malin Berghagen på plats hos sin pappa och berättar på sin blogg att hon kände tacksamhet över att han fick hyllas med hjälp av Renée Nyberg:

"Att jag dagen efter programmet sänds skulle sitta tillsammans med min faster ( hans storasysters Elisabeth) vid hans säng och hålla hans hand och känna obegränsad tacksamhet till Renee att hon följde sin idé om att ha pappa som gäst. Vi alla i familjen kände, tänk vad fantastiskt det blev."

Hon tillägger att familjen nu tar en dag i taget:

"Och vad rätt i tiden detta blev. Nu kämpar vi på och tar en dag i taget".