Pernilla Wahlgrens avslöjande – det har hon gjort i handfatet på SVT 

När Pernilla Wahlgren berättar för sin fästman Christian Bauer om vad hon gjort i ett och annat handfat på SVT blir han minst sagt förvånad. 

Pernilla Wahlgren, 55, deltar ofta i olika tv-program och på olika scener runt om i landet. 

Förutom i realityserien "Wahlgrens värld" som sänds på Kanal 5 syns hon även en hel del i SVT:s program, inte minst på grund av sin roll som programledare i "Allsång på Skansen". Wahlgren har även medverkat i SVT:s "Komiker utan gränser". 

Nu avslöjar tv-profilen att hon haft för sig ett och annat inne i logarna på SVT. 

Christian Bauer förvånad av Pernilla Wahlgrens beteende

Det är i ett avsnitt av "Wahlgrens värld" som Pernilla Wahlgren berättar, i samband med att hon är väldigt kissnödig under en bilfärd i Marbella, att hon brukar utföra sina behov i handfat – om det är det enda som erbjuds – när hon är i nöd. 

I avsnittet är Christian Bauer tvungen att stanna bilen för att hans fästmö ska kunna besöka en toalett. Men när Pernilla Wahlgren går in på toaletten upptäcker hon att det inte är någon toalett, utan ett omklädningsrum. Där fanns det dock ett handfat som 55-åringen bestämmer sig för att ta tillvara på. 

– Jag hoppade upp på handfatet och kissade i handfatet, säger Pernilla Wahlgren i avsnittet, varpå Christian Bauer utbrister:

– Neje! Hoppade du upp? 

– Man kan tycka att det skulle vara förnedrande att klättra upp på ett handfat föra att kissa, men det är min vardag, förklarar Pernilla Wahlgren. 

"Jätteofta"

Men händelsen i Marbella var inte den första i den stilen Pernilla Wahlgren varit med om. Det har hänt flertalet gånger, bland annat när på SVT, berättar hon i avsnittet:

– Det gör jag på Cirkus (red anm. = plats där teatrar och shower ofta hålls i Stockholm) hela tiden. Ganska många loger, på SVT också när man kommer in. De har inte toaletter i logen. Jätteofta, säger hon och poängterar att det är viktigt att man gör rent i handfatet efter sig.