Miljonsuccé för Oliver Ingrosso – så mycket tjänar han 

Det har hänt en hel del i Oliver Ingrossos liv det senaste året. Han har träffat sin nya flickvän Zoe-Fay Brown, blivit pappa, öppnat restaurang och släppt nyheten om att han ger ut sin egna kokbok. Det verkar helt enkelt rulla på för Oliver Ingrosso. Här kan du läsa om hur mycket han tjänar!

Oliver Ingrosso är Pernilla Wahlgrens äldsta barn.

Den nyblivna pappan Oliver Ingrosso har många bollar i luften. Han driver den framgångsrika restaurangen Olli och är aktuell med sin första kokbok "Quanto basta". 

Syskonen Ingrosso driver företag ihop 

Oliver Ingrosso är involverad i flera bolag. Han har nyss startat bolaget Mi-No Market AB tillsammans med sina syskon Bianca och Benjamin Ingrosso. Företaget ska verka inom export, import och försäljning av livsmedel. 

Oliver driver även bolaget Manaton AB, som enligt verksamhetsbeskrivningen på Alla bolag ägnar sig åt musik. 

Miljonsuccé för Oliver Ingrossos restaurang 

I och med restaurangen Olli driver han även bolaget Festivus Jakobsbergsgatan 21 AB. Restaurangen, som ligger på Jakobsbergsgatan 21 och öppnade 2022, blev snabbt en stor succé. 

Under sitt första år omsatte bolaget 28 700 000 kronor. Bolagets tillgångar ligger på 12 994 000 kronor

Oliver Ingrossos lön – så mycket tjänar han 

Enligt uppgifter från Skatteverket som Familjeliv hade Oliver Ingrosso en fastställd förvärvsinkomst på 542 200 kronor under 2022, vilket resulterar i en lön på omkring 45 000 kronor i månaden.