Måns Möllers privata sms till Pernilla Wahlgren: "Du är ju..."

Pernilla Wahlgren hyllas för sin medverkan i Allsång på Skansen. Nu berättar artisten om det oväntade sms:et från komikern Måns Möller, som berättade vad han tycker.

Pernilla Wahlgren berättar om sms:et från komikern efter allsången.

Efter succén med Allsång på Skansen har Pernilla Wahlgren hyllats av av svenska folket. Hon tog över facklan efter att den hållits av Sanna Nielsen de senaste sju åren och har gjort allsång-scenen till sin egen med hennes skojiga humor och härliga självdistans.

Oväntade sms:et från komikern

I ett avsnitt av podcasten Wahlgren & Wistam pratar Pernilla tillsammans med vännen Sofia Wistam om hennes framgångsrika tv-sommar. Då berättar Pernilla om ett oväntat sms från bransch-kollegan och komikern Måns Möller.

– Jag fick ett så himla fint sms från Måns Möller som då skrev att jag bland annat var så grym, säger Pernilla och fortsätter sedan:

– Sen skrev han 'det är så kul att se, för du är ju som en stand up:are'.

Hon förklarar att han tycker om att hon väver in så mycket humor i programmen, vilket inte de tidigare programledarna gjort på samma sätt.

Kommer Pernilla fortsätta leda Allsång på Skansen?

Att Pernilla gjort succé i Allsång på Skansen i år har inte undgått många, och det är redan en hel del som undrar om den folkkära artisten kommer att återvända nästa år.

Det finns än så länge tyvärr inte något svar på frågan, då varken SVT eller Pernilla själv gått ut med ett besked.