Carina Bergfeldts känga till kanalen: "Kom igen, SVT"

När Carina Bergfeldt nyligen gästade Bianca Ingrossos talkshow uttryckte hon att hon inte är helt nöjd med sin nuvarande arbetsgivare. 

Programledaren Carina Bergfeldt var en av gästerna i det femte avsnittet av Bianca Ingrossos talkshow. Väl där skickade Bergfeldt en känga sin SVT.

SVT-programledaren uttryckte nämligen att hon inte är helt nöjd med kanalens utbud av så kallad "merch", det vill säga kläder eller prylar med syfte att visa upp till exempel ett varumärke. I Carina Bergfeldts fall skulle det alltså kunna handla om att en bild på henne själv i egenskap av tv-profil skulle kunna pryda en tröja eller liknande. 

Men något sånt erbjuds inte kring hennes egen talkshow "Carina Bergfeldt", berättar hon i "Bianca" – en konkurrerande talkshow där det erbjuds merch i flera former. 

Beättar om avundsjukan på Bianca Ingrosso 

När Carina Bergfeldt gästar sin programledarkollega – eller konkurrent om man så vill kalla det – Bianca Ingrosso som leder tidigare nämnda "Bianca" under Discovery+ vingar, samtalas det om en eventuell avundsjuka från Bergfeldts håll: 

– Jag har också hört att du är lite avundsjuk på min merch, säger Bianca Ingrosso i avsnittet. 

– Otrologt avundsjuk. Du hade inte ens hunnit börja ha en taklshow innan folk gick rung med "Bianca-tröjor". Jag bara "vad fan SVT, tre säsonger. Kom igen, SVT". 

Köpt egen merch 

Bergfeldt berättar att hon aldrig fått någon merch från kanalen, och att hon därför valde att gå och köpa egna tröjor med sig själv samt sitt namn tryckt bak på ryggen. 

–  Jag gick och köpte svara huvtröjor till alla i min produktion med "Carina Bergfeldt" på ryggen. Jättedyrt, utbrister hon. 

Därefter får hon en present av Bianca Ingrosso, närmare bestämt en liten, liten gåva. 

– Jag har löst ditt problem. Jag har gjort merch till dig, säger Ingrosso och sträcker fram ett par vita stringtrosor med en bild av Bergfeldt på framsidan.