Inlägg från: Anonym (ganska rädd) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ganska rädd)

    Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?

    Anonym (S) skrev 2023-11-22 18:37:59 följande:
    Nej, det är samma för alla. Kvinnor bedöms för sitt utseende dag ut och dag in. Extremt mkt hårdare än män.

    Jag är väl max halvnöjd med mitt utseende men jag tycker om mig själv för min personlighet, det som är jag. Det funkar bra att andra är nöjda med hur jag ser ut.
    Skulle det ha varit normalt om jag skrev om hur mycket jag stör mig på fula kvinnor i såna fall? Hur många män skriver sånt? Vet inte vad du grundar det på att kvinnor bedöms extremt mycket hårdare för sitt utseende.

    Vill tillägga att jag inte alls stör mig på "fula kvinnor" eller ens bryr mig om hur olika kvinnor ser ut. Jag har inte ens såna åsikter som jag håller inne med. Att folk tycker så om män är konstigt och visar på att det finns ett manshat.
  • Anonym (ganska rädd)
    Anonym (S) skrev 2023-11-22 18:41:34 följande:
    Dom flesta män skiter totalt i hur dom ser ut. Se dig bara omkring. Kvinnor tar generellt mkt bättre hand om sin fysiska och mentala hälsa.

    Det går bra att förändra sig om man inte är nöjd. Att utveckla sig själv på alla plan vinner man mkt på, inte minst att man trivs mer med sig själv. 
    Nej, jag ser verkligen inte det. Tycker det finns lika många män som ser bra och dåliga ut som det finns kvinnor. Det måste vara något du har fått för dig. Kan du verkligen bedöma det hur kvinnor ser ut om du är heterosexuell?
  • Anonym (ganska rädd)
    Anonym (L) skrev 2023-11-22 18:53:37 följande:
    Ok, i den tråden uttrycker EN kvinna sig nedlåtande. Blir du RÄDD för det? Dessutom så i tråden som refereras till så skriver du massor hur du förväntade dig ligg bara för att du skaffade Tinder eftersom ALLA säger att det funkar. Du fattar inte hur du retar upp många med dina vanföreställningar?
    I den tråden så är det dessutom fler som försökt hjälpa dig men du ignorerar 100% av dessa och låtsas som om dessa inlägg inte finns. Tycker du det är ett sjysst sätt att behandla de som vill hjälpa?
    1. Är ganska säker på att han som skrev det inlägget var en man, så försök inte vrida det till att jag anklagar kvinnor på något sätt.

    2. Det var inte mig han svarade och den tråden som det hänvisas till har jag aldrig läst och startades inte av mig.
  • Anonym (ganska rädd)
    Anonym (Bbw) skrev 2023-11-22 20:04:45 följande:

    Var i helvete har jag skrivit att "man var incel bara för att man laddade ner Tinder och inte fick ligg?" 


    så här står det i inlägg #172
    helt jävla fucking otroligt hur du väljer att omtolka och misstolka pga din offermentalitet.


    Läs vad du skrev själv. Det står där. Varför är det relevant av dig att ta upp att han inte får några "ligg" på tinder? Finns det några andra skäl annat än att förödmjuka honom?
  • Anonym (ganska rädd)
    Gurksoppa skrev 2023-11-22 19:10:20 följande:
    vad är misogyn incelpropaganda? män som vill reglera kvinnor, män som vill legalisera sexköp, män som ser kvinnor som ett objekt. är inte det kvinnoförakt? Män som anser att deras behov är viktigare än en kvinnas fria vilja?

    varför ska de männen bemötas med kärlek? dessa män sprider kvinnoförakt. Dessa män får tillbaka vad de ger, hört talas om karma?

    eller på vilket sätt är det rimligt att
    1) en man sprider kvinnoförakt
    2) och att denne man förväntar sig stå emotsagd?

    att kritisera de män som har de åsikterna är inte ett manshat.
    Dessa anklagelser som kommer mot män är oftast helt ogrundade. Har någon själv sagt att de vill reglera kvinnor eller ser kvinnor som objekt? Nej, det är ni som sätter den stämpeln på dem.

    Man kan hävda att den som skrev att de flesta män är fula ser män som objekt. Varför accepteras den typen av kommentarer mot män? Det är samtidigt som ni kommer med en lista av anklagelser mot män som inte har skrivit i närheten lika grova saker.
  • Anonym (ganska rädd)
    Anonym (L) skrev 2023-11-22 21:39:33 följande:
    Har du läst tråden det handlar om? Om du inte har gjort det så bör du göra det och då torde du ha svaret.
    Nej, det har jag inte. Finns mer saker i den tråden borde han väl ha fokuserat på det istället för att skriva att personen i fråga inte får några "ligg". Det skriver man bara för att vara taskig.
  • Anonym (ganska rädd)
    Anonym (Anony) skrev 2023-11-22 20:03:44 följande:
    Nej, det handlar inte om människosyn utan om att vara realist. Människor med fysiska defekter har det svårare på relationsfronten, precis som män med sociala nedsättningar. 

    Det hjälper inte någon av er att komma in här på kvinnodominerade forum och försöka skuldbelägga kvinnor och anklaga dem för att vara manshatiska, diskriminerande och övrigt trams ni yttrar. 

    Vill ni ha relationer så ligger det helt på er själva att försöka göra er så attraktiva som möjligt. Kvinnor kommer inte att ändra sina krav eller preferenser. Det kan ni glömma.
    Varför skriver folk inte i alla dessa trådar att vissa har det svårare än andra på relationsfronten och att man inte ska döma? Nej, de flesta går istället till full attack för att trycka ner de männen som är misslyckade. Du tycks göra båda saker i den här tråden.

    Är det så svårt att bemöta folk på ett civiliserat sätt?
  • Anonym (ganska rädd)
    Gurksoppa skrev 2023-11-22 21:55:00 följande:
    det finns män som vill det ja, inte alla, men det finns. om du läser i exempelvis denna tråd så kan du själv bevittna med egna ögon om du inte tror mig: https://www.familjeliv.se/forum/thread/82476651-ar-incel-nagot-man-fortjanar-att-vara

    är anklagelserna ogrundade? Eller väljer du att inte läsa trådar om kvinnor, så du kan stoppa huvudet i sanden som en struts och kunna säga att det har jag minsann inte läst?

    skrev personen verkligen att de flesta män är fula? Eller skrev personen att en gemensam nämnare för dessa ensamma män är att de kan vara mindre måna om sitt utseende?

    skulle du bli mest kränkt och ledsen av en kommentar om att du är oattraktiv? Eller att dina friheter och rättigheter inte är förtjänar att finnas bara på grund av ditt kön?
    Den tråden är ett bra exempel på ogrundade anklagelser som leder till hat och kränkningar mot män. Jag antar att du menar diskussionen om tinder när du skriver att män vill reglera kvinnor. Någon är missnöjd med hur tinder fungerar och vips kommer det anklagelser om att den mannen kräver sex av staten eller vill begå sexuell övergrepp (precis som här).

    Nej, det är en grov överdrift. Man kan inte tolka saker hur som helst och sen ta det som intäkt för att sprida manshat.
  • Anonym (ganska rädd)
    Gurksoppa skrev 2023-11-22 22:00:03 följande:
    Vad får man säga då? man får inte ge tips och råd. Man får inte ifrågasätta vad som menas. Man får inte heller konstatera fakta. Är det enda som räknas till civiliserat att säga saker som att det är inte ditt fel det är kvinnornas fel eller vad räknas som att bemöta civiliserat?
    Det borde inte vara så svårt att inte hata. Skriv inte: Du är ful, en hemsk människa, fet, hatar kvinnor, incel, kvinnor borde undvika dig, hoppas du inte träffar någon osv...

    Hur svårt är det?
  • Anonym (ganska rädd)
    Gurksoppa skrev 2023-11-22 22:14:27 följande:

    och det finns bara hot och kränkningar mot män i tråden? Inga alls mot kvinnor? Om att saker var bättre förr när kvinnor var beroende av männen? Så varför är det OK att vissa män tillåts sprida sådant men ingen kvinna tillåts ifrågasätta? är det manshat att konstatera att vissa män sprider misogyn dynga? 


    och alla trådar om att kvinnor är si eller kvinnor är så, det är ju vissa mäns tolkningar av kvinnor. Är dessa trådar okej? Är inte det kvinnohat? Eller varför är det OK att vissa män gör så? Var är rättvisan i att män ska få skriva och säga vad som helst oemotsagd, men inte en kvinna? är inte det snarare extremt hycklande?


    Dessa påståenden om vad män har skrivit är oftast inte på riktigt. Det är en bild som skapas av någon och så hänger fler på tills många tror på det. Hur vet du att  någon verkligen har skrivit att det var bättre när kvinnor var beroende av män och att det inte bara är en del dessa rykten som är en del av manshatet?
Svar på tråden Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?