Inlägg från: Anonym (ganska rädd) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ganska rädd)

    Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?

    Man kan se i det andra trådar på det här forumet. Ett starkt hat och förakt mot män som är misslyckade av olika anledningar. De utmålas som oansvariga, incels och får massor av skällsord riktade mot sig. Både andra män och kvinnor deltar i trakasserierna som har stora likheter med mobbning. Det sägs elaka saker om män som aldrig hade sagts om kvinnor.

    Hur ska män bli respekterade igen som individer med ett eget inneboende mänskligt värde?

  • Svar på tråden Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?
  • Anonym (ganska rädd)
    Anonym (Orkar inte) skrev 2023-11-20 17:33:58 följande:
    Nej, tråden var riktad mot incels inte män i stort. De som påstår något annat har lässvårigheter. Kvinnor på forumet klagar ofta på sina egna män inte män generellt i samhället medan männen ofta klagar på alla kvinnor i samhället och samlar alla kvinnor i samma hög. 
    Hur många män går under beteckningen incel? Är incels ett undantag som man får vara taskig mot?
  • Anonym (ganska rädd)
    Anonym (Kalle) skrev 2023-11-20 18:05:56 följande:
    Incels hatar kvinnor och blir förvånade över att det blir ömsesidigt.
    Det framställs så, men i själva verket är det den som använder incel som ett skällsord sätter den bilden för att kränka män.
  • Anonym (ganska rädd)
    Anonym (Kalle) skrev 2023-11-20 18:21:47 följande:
    Icke, det följer efter att incels snackar att sex ska fördelas rättvist och rätt till sex vilket implicerar övergrepp på kvinnor.
    Du fortsätter i samma mönster som i andra trådar och väljer att trycka till män på ett osakligt sätt. Varför kan de inte få definiera sig själva utan att ni ska göra det åt dem?
  • Anonym (ganska rädd)
    Anonym (enstaka galningar) skrev 2023-11-20 18:31:19 följande:

    Det vore intressant om ni känner många kvinnor som hatar män eller som beter sig dåligt mot män.
    Upplever ni ett hot mot ifrån kvinnor att dom hatar er och många kvinnor beter sig dåligt i mot er?

    Om ni känner hot känner ni er också hotade då av kvinnor eller på vilket sätt känner ni av hotet? hur känner ni hotade? kvinnor kan vara rädda för våld i från män, gäller det er?


    Hatet mot män kommer även från andra män, inte bara från kvinnor.
  • Anonym (ganska rädd)
    Anonym (JB) skrev 2023-11-21 15:04:07 följande:

    Kan du ge några exempel på beteenden som de hatas för?


    En man som har misslyckats på olika sätt får på det här forumet oftast massor av kränkningar och fula tillmälen kastade mot sig. Han får riktigt höra att han är värdelös. Är det ett beteende som är sunt?
  • Anonym (ganska rädd)
    Anonym (Kalle) skrev 2023-11-20 22:07:26 följande:
    För det första är inget jag skriver osakligt.
    För det andra får du kalla dig vad du vill men om du har din egen tolkning av begrepp som skiljer sig ifrån gängse uppfattning så bli inte förvånad om folk inte förstår vad du menar så länge du inte förklarar vad du avser.
    För det tredje är jag själv en man som länge hade svårt att träffa kvinnor och vet hur svårt det kan vara och kännas. Men jag går igång på alla cylindrar då män indikerar att det är kvinnors fel och inte fattar att de behöver jobba med sig själva. Säger inte att det är lätt, det tog lång tid för mig men det var det värt.
    Ville du begå sexuella övergrepp under den tiden som du hade svårt att träffa kvinnor eller varför skriver du att andra män i den situationen vill det? (självklart är påståendet helt osakligt)

    Du tog chansen nu att framhäva dig själv och trycka ner andra män för att må lite bättre. Titta, du är så duktig och har jobbat hårt, ansträngt dig för att bli det. De andra hemska misslyckade männen som du har slutat tillhöra är dock lata nollor och potentiella våldtäktsmän.

    Kändes det bättre när du skrev så och förminskade andra män? Stärkte det ditt ego?
  • Anonym (ganska rädd)
    Anonym (Patetiskt) skrev 2023-11-20 21:46:45 följande:
    tänk om män kunde skaffa ett lite bättre rykte så kanske ni ökar i popularitet. istället slår vissa sig på bröstet och tror vi kvinnor förväntas bli både kåta glada och tacksamma. nej fyfan. Kvinnor vet bättre och inser att de förtjänar bättre. Så den där looser mentaliteten som misogyna incels uppvisar kommer öka splittringen. Varsågoda. Ni har skapat det.
    Det värsta som en man kan vara är uppenbarligen en loser. En sån man ska bli hatad och dragen i smutsen om jag tolkar er rätt.
  • Anonym (ganska rädd)
    Anonym (S) skrev 2023-11-21 16:04:36 följande:
    Jag ser inte samma som du. Killen som frågade hur en dejt går till får hejarop och tips. Och även lille draken fick tidigare välmenande tips innan hans kink för konflikter med kvinnor blev känd.

    Kommer det en bitter kvinnoföraktare som slår vilt omkring sig - responsen blir därefter. Ingen slår på den som ligger, en elak idiot däremot får höra vad folk tycker.
    Vad är en kvinnoföraktare? Det är bara ett tillmäle som används för att kränka män som har misslyckats. Mansföraktet är det som dominerar det här forumet. Har aldrig sett motsvarande hån mot kvinnor.
  • Anonym (ganska rädd)
    Anonym (Kalle) skrev 2023-11-21 16:20:21 följande:
    Nej jag hade inte en tanke på att begå sexuella övergrepp. Inte heller hade jag tankar om att kvinnor hade för höga krav eller att sex ska fördelas rättvist. 
    Nej, precis. Varför skriver du att många andra män tänker så? Tänk om det är så att de inte är sämre än dig.
Svar på tråden Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?