• Mathilda88

    Vi som startar IVF 2023

    BaeA skrev 2023-12-16 05:22:45 följande:
    Ja, jag hoppas det! håller tummarna för dig att dina har satt sig och att du testar positivt nästa gång ❤️ gjorde min första återföring i sept, herregud den väntan. ville inte heller testa innan TD.
    Tack så mkt ❤️🙏❤️  Just nu börjar det bli ångestladdat, ser inte fram emot imorgon just nu 😅 Har det mysigt i min PUPO-bubbla här 😅❤️
  • Mathilda88

    Både vanligt gravtest (CB och RFSU) och testa tidigt (CB) var negativa idag 😭😭😭😭

  • Mathilda88
    Gvk skrev 2023-12-18 21:43:47 följande:

    Ni som gjort mild ivf vilken dos har ni tagit?


    Så spännande, ska du prova mild IVF denna rundan? Är du igång eller plan snart? ❤️
  • Mathilda88
    TheC123 skrev 2023-12-24 12:06:57 följande:

    Det var tidig mens.. :( god jul allihop! 


    Beklagar!! 😢😢❤️
  • Mathilda88
    Eri8 skrev 2023-12-25 21:46:44 följande:

    Vet inte om man börjar bli desperat men börjat med munkpeppar, ägglossnings test och nåt annat man ska dricka från en gravid sida på nätet har nån testat munkpeppar? känns  som privat klinik är väldigt långt borta just nu och känns som åldern springer iväg :(


    Heja heja ❤️❤️❤️. Är den långt borta pga kostnaden? ❤️
    Har testat ngn sväng men då jag har normal stabil menscykeln så påverkade den iallafall mig negativt så den blev längre och rubbad. Normal igen så snart jag slutade med den. Säkert bra till dom den passar till 😊. Ushja tiden rusar något fruktansvärt!!! När man plötsligt önskat sig fler månader per år.. 
  • Mathilda88
    Orkidé8181 skrev 2023-12-18 16:21:20 följande:
    Åh nej Mathilda 😢😢

    Stor kram från mig❤️
    Jag hoppas verkligen att det ska bli eran tur inom kort ❤️
    Tack så mkt ❤️🙏❤️
  • Mathilda88
    WinnerBirdie skrev 2023-12-20 22:33:53 följande:

    Så ledsen för din skull Mathilda❤️ och skickar en stor kram till dig.

    Jag har pausat med att skriva under väntan men nu startade den långa behandlingen i fredags, mycket för att du gjorde det. Det är fjärde försöket och vi kommer köra dubbla hormonsprutor och lite fler dagar än tidigare behandlingar. 


    Läst tråden under ?pausen? och skickar stort grattis till alla som plussat❤️


    Stort tack WinnerBirdie ❤️🙏❤️
    Så spännande! ❤️ Stort lycka till! ❤️ Kan bli hur bra som helst! Håller tummarna ❤️
  • Mathilda88
    LMSM skrev 2023-12-21 10:37:58 följande:

    Å Mathilda va tråkigt att höra. 😞 men nu vet du att det går och att långa protokollet passar dig bra. Vi behöver bara fler gånger!

    jag började med sprayen nu imorse. har Släppt allting helt senaste månaden men börjar bli orolig för att det ska misslyckas igen nu. 
    hoppas fjärde gången gillt 🙏


    Tack så mycket ❤️. Ja ev var det bättre. Vissa embryon utvecklades dock betydligt sämre än innan och enbart de två bättre. Men efter samtal med två olika danska kliniker så tror dom båda mer på manlig faktor, så karyotypning är deras förslag! Försöker få feedback från svenska kliniker, men det känns stört omöjligt hittills. CvL har inte svarat än och de jag hört av mig till svarar enbart en ssk som inte har en aning om de kan ngt om fragmenterade embryon och försöker istället boka in en läkarkonsultation som kostar ocker. Har inte råd att betala det till alla klinikerna innan beslut. Hade dessutom snarare behövt prata med en embryolog istället för en läkare känns det som.. 

    Så spännande att du är igång nu! ❤️ Ja fjärde gången gillt! ❤️🙏 Svårt att undvika den känslan, allt är så osäkert. Det enda man vet är att man inte vet slutresultatet.. Men vi får hoppas! ❤️ Håller alla tummar och tår för dig ❤️❤️
  • Mathilda88
    Quincey skrev 2023-12-22 10:36:48 följande:

    Testade hcg genom blodprov, fick under 3 IE/L som resultat, ska vara över 5 om man är gravid så det är nog kört denna omgång också. Embryona ska vara 13 dagar nu. Känns helt hopplöst just nu, ingen av de två vi satte in eller vårt egna försök funkade alltså.


    Hej Quincey ❤️ Hur har det gått igår på TD? Tänker att blodprovet var ju väldigt tidigt, kanske det inte hunnit visa sig än?
  • Mathilda88
    Awesomeginger skrev 2023-12-26 19:59:12 följande:

    Hoppas ni alla har en fin jul.

    Måste bara lätta lite, då mötte man upp en vän som kom till stan över jul. Som berättar att hon är gravid och de inte hade börjat försöka utan de bara hände. 
    Vill bli glad men allt jag kunde känna var ett tryck över bröstet och ville börja gråta. 


    Lider med dig ❤️❤️❤️❤️
Svar på tråden Vi som startar IVF 2023