• Mathilda88

    Vi som startar IVF 2023

    EmiliaSol skrev 2023-12-04 23:13:28 följande:

    Imorgon har vi tid för tidigt ultraljud för att se om det är en levande graviditet och att den ligger i livmodern. Så nervös. Förutom utebliven mens och lite ömma bröst känner jag mig fortsatt inte särskilt gravid. Trött är jag iofs men det är jag ju jämt 😅  nej men är så rädd att det ska visa sig vara ett missed abortion eller något. Är också min och min sambos 10års dag imorgon så känns nästan som att det är jinxat (man blir så himla vetenskapligt lagd när man går igenom sånt här). 


    Håller tummarna för dig idag!! Hjärta

    HannaHQ - hugaligen vilken lång cykel! Ska kliniken hjälpa dig ngt med att få igång ägglossning eller de vill bara fortsätta vänta?
  • Mathilda88
    Sarajess85 skrev 2023-12-05 10:56:22 följande:
    Hej på er!

    Var ett tag sen jag skrev nu, men behandlingen resulterade i 6 blastocyster och totalfrys.. 

    Tanken var återföring denna cykel, men ägglossningen lyser Med sin frånvaro. Har ALDRIG hänt förr? Är inne på dag 20 och har stegring sen igår, men låter på dom som att det är kört? 

    Vet ni när det brukar vara brytdatum? Jag kan typ ta på omslaget till blinkande gubbe 😔

    Skiter sig detta så får vi vänta till mitten av januari, supersuck?
    Ush så kämpigt. Många har samma problem månaderna efter stimulering. När hade ni äggplock. Vet tyvärr inte möjlig brytpunkt. Risk finns för januari-återföring ja, men håller tummarna för att du får en nu i december! Hjärta
  • Mathilda88

    Nyss fått besked från labbet. Ingen av de 4 embryona de odlade vidare på från dag 2 klarade sig till frysen. Orsak vet jag inte än, har skrivit och bett om en sammanfattning om embryonas utveckling från plock till idag dag 5. Så får troligen svar imorgon om det.

  • Mathilda88
    Noelani skrev 2023-12-05 14:25:28 följande:
    Tråkigt att höra men så jäkla bra att du då ruvar på 2 guldägg 😉

    Man sätter ju in de som ser bäst ut..  och inga av mina klarade sig till dag 5 heller men var starka nog att fästa ❤️
    Ja tack o lov att jag har de två i magen att lägga mitt hopp till Hjärta. Tänker på dig var gång jag känner tveksamhet om det finns ngt hopp! Hjärta{#emotions_dlg.flower}Solig
  • Mathilda88
    Sarajess85 skrev 2023-12-05 14:41:22 följande:
    De menar att det blir för sent i cykeln för att de ska våga återföra även om det skulle bli positivt typ imorgon. 

    Tack snälla, fick nyss besked att det inte blir nåt förrän nästnästa cykel 😣
    Åh nej så tråkigt! Nästnästa? I februari? Varför så långt bort? {#emotions_dlg.flower}
  • Mathilda88
    grimaserar skrev 2023-12-05 11:19:58 följande:

    Tänkte att det kanske är dags för en uppdatering. Jag har inte varit så aktiv på ett tag, men läser fortfarande i tråden. Jag är fortfarande gravid, i v. 13+3. Har hela tiden förväntat mig det värsta, vilket har varit förvånansvärt tufft, och börjar väl först nu ta in att det växer en liten skrutt i min mage. Vi var på NIPT + UL i fredags, allt såg bra ut och knyttet är två-tre dagar större än förväntat. Den verkar ha alla saker som den ska och barnmorskan var positiv. Vi var oerhört lättade, jag hade en dålig känsla och har gått runt och oroat mig något hysteriskt över att något ska ha gått fel. Nu inväntar vi på resultatet på NIPT, och tänker att jag kanske efter det vågar börja ställa in mig på att jag faktiskt ska få barn. 


    Stort grattis! Hjärta
  • Mathilda88
    Sarajess85 skrev 2023-12-05 15:33:42 följande:
    Jo om jag nu får mens om ca 5-7 dagar (ifall det inte blir ägglossning nu ändå, som det faktiskt känns) så kan jag inte påbörja behandling med letrozol? kommande cykel för då hamnar ev återföring mitt i juluppehållet på kliniken. Så då får vi vänta på nästa period. Vänta kan va det värsta alltså.. 
    Ah attans, okej! Håller tummarna för ägglossning då istället!
  • Mathilda88
    HannaHQ skrev 2023-12-05 17:55:37 följande:

    Matilda88

    Jag vet inte hur det blir, har inte haft kontakt med kliniken på ett tag. Hade ägguttag 10/10 och blödning 14/10, sedan har det inte hänt nått. Vi planerade in FET efter nästkommande blödning som skulle kommit i mitten av november men nu hinner vi ju inte då dem julstänger 21/12 så nu hoppas jag nästan på att den håller sig borta några veckor till så man kan få till det i början av januari snarare än en månad senare.. har aldrig haft såpass lång cykel utan brukar ha regelbunden mens på 28-30 dagar och ägglossning dag 20. Tänker att får jag ingen blödning ringer jag dem före jul och frågar hur vi skall gå vidare :) vet inte när dem öppnar igen efter jul, kanske någon som vet det i gruppen? Gäller reproduktionsmedicin på Sahlgrenska.

    Som jag skrivit innan, denna väntan?mycket värre än alla undersökningar, sprutor och äggplock tillsammans😂 


    Ja jisses denna väntan! Så länge man iallafall är i behandling så gör man ju ngt handfast åtminstone vilket är lugnande och betryggande i sig.
    Oj, har du bara 8-10 dagars lutealfaser? Det var kort! Kommer du få progesteron då för att motverka att embryot blöder ut? 
    Låter som en bra plan {#emotions_dlg.flower} 

  • Mathilda88
    HannaHQ skrev 2023-12-05 19:45:20 följande:

    Matilda88

    Ja, skall ta cyklogest from 4 dagar efter ägglossning. Detta är en del av vårt fertilitetsproblem..


    Då förstår jag Hjärta Önskar dig stort lycka till! Hjärta
  • Mathilda88
    Quincey skrev 2023-12-06 07:05:14 följande:

    Är såå glad, fick inte positivt på äl-test idag heller vilket betyder är jag nu har 5 dagar på mig att ägglossa i lugn och ro utan att riskera att kliniken har stängt dagen för FET. Blir förhoppningsvis återföring i december trots allt ☺️


    Wiho!! Vilken lättnad! Hjärta
Svar på tråden Vi som startar IVF 2023