• Quincey

    Vi som startar IVF 2023

    Mikkans skrev 2024-02-14 12:44:29 följande:
    Jag ruvar ocks, men från i måndags. Har du några symptom?❤️
    Ruvar också från i måndags. Känner inget än, gör du? ❤️
  • Quincey
    Mathilda88 skrev 2024-02-14 21:17:27 följande:

    Helt fantastiskt 😍❤️

    Ja visstja, hos Carl von Linné var det! Fascinerande, man lär sig nya saker hela tiden! Så trots kort stimulering och istället tre triggats så blev det ju toppen!  ❤️ Hade ju spontant trott på lång stimulering istället. Tyder på på hur komplext detta är.. 

    Spännande, på vilket sätt gjorde de ICSI annorlunda? Nyfiken då vi också måste köra med ICSI. Så underbart med sån effekt! ❤️

    Alfa-ketoglutarat har i studier visat på ökad äggkvalité. Så därför provade jag den denna gången (som kapslar) ihop med Melatonin. 


    Så tacksamt! ❤️❤️
    Ja fram till igår var det fortsatt jobbigt och ont, men nu idag börjat kunna ta lugna promenader igen (ej så långa). Så skönt att det vänt nu.

    Idag är embryona 9 dagar gamla, RD 6 med 3-dagars. När flertalet andra fått plus. Så testade imorse, tyvärr negativt. Får testa igen senare igen, bara hoppas det var lite för tidigt. 


    Jag med! Hade ångest över att bara ha 10 stimuleringsdagar. Sist vi hade så få klarade sig knappt någon längre än till dag 1. Men kanske hjälpte med dubbel trigger nu som egentligen var den största skillnaden från tidigare försök.

    Tror olika labb är olika bra. ICSI kräver tydligen stor skicklighet från embryologen. Kan nämna att vi hade varierande fragmentering denna gång också, upp till grad 3. Tycker det är intressant med tanke på att förra kliniken sammanfattade våra 3 omgångar endast med att vi hade hög fragmentering.

    Det är ett kosttillskott alltså? Är det samma som alpha-lipoic-acid?

    Skönt att det vänt, hoppas du mår bra framöver och kan njuta av ruvardagarna ❤️

    Ja kan verkligen vara för tidigt ❤️ testade du med ett testa tidigt-test?
    Mathilda88 skrev 2024-02-14 21:36:19 följande:
    Men wow!!! 😍❤️❤️❤️❤️ Helt amazing!! Du ger mig än mer hopp! 

    ❤️❤️❤️

    Åh fint 🥹 Hoppas nästa steg nu går smidigt, dvs att inte alla har kromosomfel. Den här processen har gjort mig så orolig.
  • Quincey
    Mathilda88 skrev 2024-02-15 10:43:10 följande:

    Förstår det! Var också orolig denna gången med 11 dagar efter Olga-klinikens förslag om längre stimuleringstid. Låter som att trippel-triggar är melodin för dig! ❤️

    Ja okej, låter förstås rimligt. Okej! Märkligt.. Man blir aldrig riktigt klok på det här. 


    Ja sorry var lite otydligt - Yes det är ett kosttillskott! Nej inte alls samma sak, helt annan grej 😊. Har tagit Alfa-lipoic acid också . 


    Yes testade med ett ClearBlue testa tidigt som det kom upp texten Inte Gravid på. Hittar inga av de här med streck som alla andra kör med på apoteken. Förutom RFSU och de verkar ju ge så så mkt svagare svar många gånger.

    Jisses ja, man riskerar bli ett nervvrak till slut av detta känns det som. 


    Aha, får kolla in det! 


    Visste inte att CB hade tidiga test med text. Jag hittade tidiga CB med streck på apotea. RFSU vågar jag inte köra med förrän efter eventuellt plus, för att se om det blir starkare 😆

  • Quincey

    Björkenli, låter väldigt frustrerande och stressigt att få olika besked. Jag hade 2 ledande blåsor, redan mogna, på stimuleringsdag 8 sist. Trodde de skulle släppa innan plock men det gjorde de inte. De var 25 mm vid plock. Dock tog jag ganirelix för att förhindra ägglossning. Tar du också det?

  • Quincey

    Grattis till er som plussat!

    Jag är på RD9 nu med vår första blastocyst ❤️ TD i slutet av veckan, kommer inte våga tjuvtesta för orkar inte med ett negativt resultat 😅 Funderar på att gå på en ny stimulering om detta inte funkar, försöka passa på när vi äntligen fick bra resultat sist ❤️

  • Quincey
    LMSM skrev 2024-02-21 18:12:55 följande:
    Så spännande!
    får man göra så på CvL? Att man inte behöver använder alla som finns i frysen innan man går på nästa stimulering?
    Yes jag frågade om man behöver använda upp från frysen innan man påbörjar nästa stimulering och fick som svar att man får välja själv. Vet inte hur det ser ut annars när man går privat, men låter ändå rimligt.
  • Quincey
    BaeA skrev 2024-02-21 19:43:45 följande:
    Håller verkligen tummarna för dig, tyvärr gick det inte för oss denna gång heller. Hur känner du dig? ❤️
    Tack! ❤️ Har haft lite ont i magen i några dagar men det har jag haft tidigare när jag tagit progesteron så det gör mig inte klokare.

    Beklagar om det inte gick denna gång, har du testat negativt? 
  • Quincey
    Björkenli skrev 2024-02-21 22:51:42 följande:

    @ Quincey 

    Låter klokt att passa på med fler stimuleringar tycker jag!!

    Återföring kan man ju göra även i senare åldrar dessutom,  men plocka ut ägg är det som är tidsberoende! 

    Spännande med testet sen i slutet av veckan!! Kanske inte blir någon ny stimulering 💕


    Ja precis så jag tänker. Lite märkligt kanske att jag ska trösta mig med en ny stimulering om detta inte funkar men lika bra att göra det så snart som möjligt. Hur går det för dig? Ska du börja med ny omgång? ❤️
  • Quincey
    BaeA skrev 2024-02-21 23:02:17 följande:
    Tack ❤️ jag kände på mig tidigt att det inte var något. Sedan började jag få spottings och mensvärk i helgen och i dag kom mensen. Så likt förra gång hade jag redan haft mitt breakdown så idag känns det ok. Ja progesteronet är ju jobbigt som spökar! Hoppas verkligen för din skull på ett litet mirakel! 
    Ah ok, skönt att du mår bättre nu ❤️ Smart att utreda immunförsvaret också och se vad det visar.
  • Quincey
    Mathilda88 skrev 2024-02-22 05:06:39 följande:
    Spännande! Ja förstår känslan, det var mkt skönare första rundan när jag bara körde på i bubblan som PUPO och njöt, saknade den känslan denna rundan. Kör nog PUPO nästa gång om vår blastis överlever upptiningen (känsligare ju med fragmentering, vet inte vilken nivå den har). Låter väldigt klokt att passa på om man kan ❤️❤️
    Ja, jag har alltid velat testa innan TD förut men efter alla negativa resultat man är uppe i nu vill jag inte göra något test alls denna gång. Hoppas blastisen klarar upptining! ❤️ Vi tinade sist en 8 cellig med fragmentering 1 och en med 2 och båda klarade upptining, hoppas det kan ge lite lugn ❤️ När får man göra återföring som tidigast, är det vid nästa äl?
Svar på tråden Vi som startar IVF 2023