• BaeA

    Vi som startar IVF 2023

    JohannisenIVF skrev 2024-01-25 15:36:16 följande:
    Känner inte något speciellt än. Lite molvärk ibland men det kan jag få av vaginaltbletterna också. Jag känner mig mest likgiltig - känns konstigt alltihopa denna gången. Svårt att förklara men känns nästan som om jag är påväg att ge upp? ❤️

    Sist kände jag huggande/molande värk dag 3 ungefär. Vilket var skönt för annars är det lugnt på den fronten för mig, brukar känna av mensvärk 1 dag kraftigt bara.

    är det din första återföring? Vilken klinik går du på?😃
    @Smörblomman24 och @JohannisenIVF håller verkligen tummarna för er återföringar. Det börjat närma sig för mig, fick min mens igår så på CD8 ska jag börja tracka. Blir FET i naturlig cykel! gjorde en misslyckad i september, så verkligen väntat på att komma vidare efter operation och väntan på läka 
  • BaeA
    Awesomeginger skrev 2024-01-25 17:08:11 följande:

    BaeA, skönt att de börjar närma sig. Sista dagen att ta Letrozol igår, så ska börja testa för ägglossning från och med idag..Även om de borde vara en vecka bort. 
    Så nervös att de ska bli måndag eller tisdag för då skulle ju återföringen bli nästa helg och där ju våran klinik stängd 😑 CD 9 idag. Hade varit så sjukt om den kom så tidigt som måndag då är de återföring nästa fredag ???? men har aldrig haft ÄL så tidigt som CD 13. 


    Håller tummarna för oss!!! Jag har också tänkt de där tankarna, och jag ligger i riskzonen. Det skulle vara så typiskt min otur göra mig så ledsen och besviken. Jag brukar få positivt LH runt CD14-15. Men förut har de sagt till mig att man kan få göra återföring på lördagar om det skulle vara fallet. Tänker också att de borde vilja vara mer tillmötesgående efter krisen. När man har väntat så länge! Men sist när jag gjorde digitalt test så fick jag inte glad gubbe förrän den var där för att stanna i 48h. så fick aldrig de blinkande, hur är det för dig?
  • BaeA
    Awesomeginger skrev 2024-01-25 18:39:10 följande:
    Det känns ju lovande att de skulle kunna fungera på lördag med. Då är de ju bars onsdag nästa veckan ÄL inte får vara! 
    Förstod inte riktigt vad du menar med de blinkade.
    Har bara fått positivt på sånt digitalt test var förra cykeln, då blinkade de innan och sen gladgubbe. CD 17. 
    Håller tummarna! Gällande de digitala testerna så började jag testa förra månaden för att se fråm CD8 och den skulle ge utslag för de 4 mest fertila dagarna. Men det var inget utslag förrän CD15, och då var den glada gubben kvar i 48h för det var maxad fertilitet. Men eg när man har låg ska gubben blinka och så försvinner sen efter x antal minuter. Men det ?missade? jag. Så rent krasst borde stickan ha reagerat tidigare. om den förklaringen kändes tydligare. 
  • BaeA
    Awesomeginger skrev 2024-01-25 19:27:21 följande:
    Ah då förstår jag. Störande, testade du fler gånger under samma dag? Vill helst testa mitt på dagen så ska försöka göra lite test på jobbet nästa vecka 😅
    Nej bara morgon för det står. Men kanske ska testa flera gånger och med olika test 
  • BaeA
    JohannisenIVF skrev 2024-01-25 21:37:23 följande:

    Hej.

    skönt att du har 5 nya krigare i frysen❣️ jag kollade upp mig på Fertilitetplus i Stockholm med provtagning och berättade vår historia. De är väldigt förstående. Det visade sig att mitt immunförsvar arbetar för hårt och jag går där och tar regelbundna dropp nu för att lugna kroppen i och med FET. 


    jag tror du behöver göra själva utredningen på kliniken i Stockholm men om du skulle behöva dropp eller liknande finns det i Göteborg som kanske är närmre för dig. ❤️


    Intressant! Jag är typ aldrig sjuk och har en autoimmun sjukdom. Under pandemin hade jag covid utan vidare symptom. Har blivit gravid men fått tidigt MF och sedan gjort en misslyckad FET. Ska absolut kolla närmre på detta om det är så att det inte skulle fästa framåt. Men har ju även myomhistorik, men kan ju vara bra att ha fler planer
  • BaeA
    JohannisenIVF skrev 2024-01-25 23:11:12 följande:
    Ja läs på deras hemsida och kan ju vara skönt att få svar istället för att fundera på om det kan vara så. Jag hade magkänsla i 3 år att det var det och ångrar nu i efterhand att jag ej kollade tidigare. Vill ju ha de bästa förutsättningarna såklart😃
    Ja, jag ska göra det! Tack för tips. 
  • BaeA

    Hej tjejer 
    en fråga, ni som haft järnbrist. vilka nivåer har ni legat på? P-järn, Ferritin och Hemoglobin?

  • BaeA

    Awesomeginger 
    Åh, vad spännande att det är dags på tisdag. Jag har precis börjat tracka och förstår absolut din stress, jag känner samma! Så kör också på både stickor och clearblue för att optimera. Om allt går enligt prognosen borde min insättning ske den 12 eller 13. Men har du hört att vi måste flytta våra emrbyon ändå, om man inte vill betala för att ha kvar dem ?privat?

    JohannisenIVF
    Men åhh, stort grattis!!! håller tummarna för all drop och att det fortsatt håller sig. Men ser lovande ut. 

  • BaeA
    Awesomeginger skrev 2024-02-01 16:45:55 följande:
    Ja så himla stressande men jag skönt att den biten är över. Lika bra att köra båda tester!
    Då är de inte långt bort för dig heller! 
    Jag hörde av en vän som har en vän som med går till våran klinik att dom behövde flytta sina emrbyon men dom hade ett bra tag innan nästa insättning, så kanske var att vi precis skulle dra igång nu! Sen har vi inga emrbyon kvar efter det här, så kanske därför vi inte fått denna info. 
    Har du hitta numret man ska kunna ringa för hjälp och info? Jag har inte hittat det.
    Åh, håller då tummarna för att det tar sig och att du inte ska får en fullgången graviditet. Jag hittade uppdaterad information på 1177 och sedan tror jag ev att det ska finnas mer info hos Alltid Öppet. Men jag har inte heller sett/ring det journummer som skulle finnas. Vi har 3 embryon kvar (efter denna insättning) så önskar byta till Sophiahemmet. Men då många kommer flytta sina embryon kommer det kanske ta månader pga byråkrati. och man får eller inte vara mellan, för tänkte jag skulle göra insättning och sedan byta men då måste man vänta. Så det är lite segt? 
  • BaeA
    Awesomeginger skrev 2024-02-02 08:14:13 följande:

    BaeA. Som att man inte känner att tiden redan rinner iväg när man är inne i den här processen. Hoppas att de ändå går fort för er att görs flytten.
    Eller hoppas att du blir gravid och att de går hela vägen vid denna återföring aå har ni massa tid att flytta er andra embryon❤️
    Om de inte går för oss nu så är Livio kungsholmen och Sophiahemet vår två toppar om man får välja, men hoppas även för oss att de blir bebis nu så behöver vi inte tänka på det på ett tag!


    Ja, hoppas hoppas! Har också Livio Kungsholmen och Sophiahemmet. Det positiva med Sophiahemmet är att de gör återföringar alla dagar i veckan. och sköterskorna var så himla varma när vi ringde dem efter allt de här. Men hoppas vi både slipper det och istället kan få bli gravida. Pirrigt att det är dags på tisdag, är du nervös eller känns det ok? Har du stöttat upp kroppen något efter MF. 
Svar på tråden Vi som startar IVF 2023