• BaeA

    Vi som startar IVF 2023

    lissan111 skrev 2023-09-22 22:09:39 följande:

    Jag fick ett infall i eftermiddag och testade fastän det inte var morgon och det bara är ruvardag 6 än. Hade inte tänkt testa förrän kanske på söndag om jag vågade och räknade med negativt oavsett nu, vilket väl var varför jag vågade. Och det visade svaagt positivt!! 😵🤩😍 första gången någonsin! Känns ganska otroligt men samtidigt är det så himla tidigt än så jag räknar inte med att det kommer gå vägen än såklart men hoppas 🥰


    äre sant, wow! hoppas att det håller i sig. 
  • BaeA
    lissan111 skrev 2023-09-24 16:49:25 följande:

    Tack Quincey och Enya2023 😀❤️

    Jag har känt av väldigt lite i magen senaste två dagarna jämfört med tidigare under veckan så det känns svårt att tro att det finns nåt som växer därinne men jag håller tummarna 😊 Testade i morse också och det såg liite starkare ut nu (har använt Testlagrets testa tidigt).

    Håller även tummarna för dig BaeA! Hur går det att hålla dig sysselsatt för att tänka på annat och har du haft några känningar? 😊


     


    Lissan111 Åh, vad glad jag blir att höra! Jag känner ingenting alls så jag är inställd på att det inte är något. även om jag önskar något symptom. just nu är i Paris några dagar på jobb, och det är full rulle hela dagarna. Så för mig har det ändå känts helt ok. vad gör du förutom att smygtesta? ;)

  • BaeA

    Jag har eg 6 dagar kvar till TD, men min kroppstemperatur sjönk idag även om jag tar extra progesteron. Plus att jag inte har några känningar alls. Så verkar ju kanske inte som att det lyckats. Men har fortfarande 4 kvar i frysen och ska inte ge upp hoppet ännu, men känner hellre att jag inte hoppas för lite än tvärtom.

  • BaeA
    WinnerBirdie skrev 2023-09-27 07:17:26 följande:

    Kan inte citera,

    Zaro: Riktigt jobbigt med ovissheten, det var så oväntat att de inte hade med oss i den beställningen eftersom vi varit inskrivna sedan februari och det inte gått så bra. Vi går i Falun, regionsfinansierat från Sthlm. 


    Vart går ni? Grattis till er, så skönt att det verkar ha gått vägen vid första försöket ❤️

    BaeA: låter som ni inte testat än? Men tråkig känsla, hoppas att den inte stämmer❤️ Och om det inte skulle gått vägen denna gång så har ni de 4 kvar🙏 


    WinnerBirdie
    Nej, har inte testat ännu. Vill inte testa innan och bli besviken innan utsatt datum. Så väntar tills på tisdag 3/10 när jag har TD. Känns bra att det finns back up. 

    Zaro 
    Ja, känns skönt att ha flera i frysen, men det ger mig också stress att ju fler som går åt desto mindre chans för ett eventuellt syskon. Knäppt att tänka så, jag vet. Men kan inte låta bli.. Jaja, nu får jag hålla mig tills på tisdag och sedan ta nya tag om det är negativt.
  • BaeA
    Jag hade ju egentligen testdag i morgon, men min mens kom i morse. Prick två veckor efter FET. Hade mitt sammanbrott redan innan helgen då jag visste det var på g. Tog så mycket hårdare på mig än jag trott, även om jag vet att det kanske inte är så stor sannolikhet att kan lyckas på första.. Har iaf 4 till i frysen, så det känns lite betryggande. men vad detta tär på ens psyke, har heller inte berättat för någon vän/familj att vi ruvat. Så känner mig rätt ensam även om jag har min man. men orkar verkligen inte ha mer press 

    Hur går det för dig lissan111, har du testat något mer? inte långt kvar till din officiella testdag nu. hoppas på ett fortsatt starkt streck. 
  • BaeA
    Sjuan84 skrev 2023-10-02 12:53:56 följande:

    Vilken rysare! Har du haft några symptom? Håller tummarna för att plusset stannar kvar och ökar i styrka!


    Jag är på RD 9 och tycker allt känns hopplöst. Var så positiv i början men fick i fredags höra att inga av mina tre embryon fortsatte dela sig, vilket gör att det känns som att den som sattes in säkert är av dålig kvalité också. Har inga symptom förutom ömma bröst. Är pigg. Ingen tillstymmelse till nidblödning. Har köpt test och tänkte tjuvtesta imorgon men har ställt in mig på att det inte blir något.

    Sorry för negativ post men just nu känns det trist! Hoppas som vanligt att tråden kommer att fyllas med massa plus från er snart!


    Sjuan84 relaterar så till denna hopplöshet! För mig vart det inget denna gång. Kände mig så uppgiven och ledsen. Men det har gått över nu. Hoppas dock att det blir positivt för dig, även om det inte är officiell testdag ännu. 
  • BaeA
    Quincey skrev 2023-10-02 16:21:21 följande:

    Jimmiethejuice, vad segt att de inte har öppet på helger. Samma med vår klinik. De kan väl inte låta det gå hur lång tid som helst om du fortsatt får ägglossning på måndagar eller tisdagar?

    BaeA, beklagar att det inte gick bra med den första blastisen ❤️


    Quincey, tack så mycket! vad är status för er just nu, har missat lite på sistone? 

    Zaro - ja, så tacksamt att man kan få ventilera här med er. ❤️ Jag tänkte ringa till dem i morgon för att se när jag kan få göra nästa FET. Hur mår du nu känns det fortfarande jobbigt?

  • BaeA

    Awesomeginger, ja fy så är det verkligen. Jag gjorde i FET i stimulerad på CD 17. var det du som gick hos Elivia Clinic, tror jag såg det i någon annan tråd. där går jag med.

  • BaeA

    Sjuan84


    Mitt andra ÄP men min första FET. Första gången fick vi inga ägg till frysen och denna gång fick vi 5 blastocyster, så har 4 till som väntar. Så ska ringa idag och se vad planen blir framåt. Hur är det för er?


     


    Awesomeginger 


    Aaa okej, ja men tycker alla jag träffat har varit varma och trevliga. Om du menar S så förstår jag vad du menar, haha. Hon daltar liksom inte, utan kör på. Vilket såklart kanske inte passar alla, men jag är nog rätt svår. Då jag ofta har höga murar när jag är i vårdsammanhang. Så jag bryr mig inte så mycket. Men jag var hos F som äger kliniken i somras när S var på semester och de är ju verkligen olika. Men överlag känner jag mig ändå nöjd och trygg. 


     


    Winnerbiride


    Tack för omtanken❤️


     


    Lissan111


    Tack så mycket för omtanken. Ja, jag hade såklart hoppas på att det var annorlunda, men men. Jag håller tummarna för dig i morgon och framåt! 


     


    Zaro


    Hoppas allt går bra idag ❤️

  • BaeA
    Zaro skrev 2023-10-03 16:14:06 följande:

    Idag i vecka 8 hade vi vårt första vul. Jag såg den direkt, och jösses vad snabbt hjärtat pickade! Nästa vul/ul blir om 2 veckor och första besöket hos barnmorska om 1 månad.  // Hjärta


Svar på tråden Vi som startar IVF 2023