Inlägg från: DidoAeneis |Visa alla inlägg
  • DidoAeneis

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Anonym (Längtan efter barn nr 2) skrev 2024-04-16 06:42:52 följande:

    God morgon! 


    Det blev ett positivt (om än svagt) Babyplan också 😱🤩 
    Det känns så skönt. Nu ska jag testa digitalt på BIM på torsdag. Och så blir det en evighetsväntan till v6 för ett tidigt UL för att se så det inte är ett nytt X. 


    Jihoo! Grattis!
  • DidoAeneis
    Anonym (Längtan efter barn nr 2) skrev 2024-04-16 08:50:43 följande:
    Tusen tack!!
    Hur långt efter äl är du? När blir bf? ☺️
  • DidoAeneis
    Anonym (Längtan efter barn nr 2) skrev 2024-04-16 11:36:10 följande:

    ÄL+12 idag. 


    bf blir någon gång mellan 26-30 december ????
    min dotter kom 10 dagar tidigt. Så antingen får jag hoppas på att den här också blir tidig, innan jul. Eller sen så vi kommer in i Januari?. 


    men främst hoppas jag bara att detta håller nu! 


    Ok! Inte så konstigt med lite svagare streck om det är så tidigt.

    Spännande! Hoppas den slipper värsta julstöket 🙈 Eller nyårsstöket för den delen. Men jag vet, bf känns så avlägset, man vill bara se så allt går bra fram till vecka 12 där...
  • DidoAeneis
    Ehlda skrev 2024-04-22 08:09:42 följande:

    Nu har jag ändrat ljuset på fotot för det syntes inte på bilden annars. Tycker det är så konstigt att det inte går att fota det ögat ser. Men det är det här jag blev fundersam kring. Annars blir det bara vitt bredvid kontrollstrecket men nu är det ju nåt mer som syns... Så får se imorrn om det är spökstreck eller inte. Kan ju vara vilket som. 😊

    //


    Ser absolut nåt! Hoppas det bara blir starkare.
  • DidoAeneis

    Grattis, Startingover! Nu är det dock min tur... Blödning efter att jag gjorde nummer två idag, 6+0. Har typ avtagit tycker jag, och ingen smärta än. Inga klumpar. Har inte så mkt symtom. Brukar inte ha så mkt än men liiite mer än så här ändå, tycker jag... Usch, hatar denna ovisshet.

  • DidoAeneis
    Startingover skrev 2024-04-22 19:32:09 följande:
    Åh håller tummarna för dig ! Sålänge det inte kommer klumpar eller att du får ont så kan det ju vara en helt ofarlig blödning! 
    Ja, får hoppas på det. Bara lite brunt på papperet nu. Förra graviditeten blödde jag typ varje gång efter sex fram till vecka 12. Har inte gjort det nu, men det här kanske är "det nya". Vet att jag har sköra slemhinnor, får hoppas att det är det. Och vänta och se. Vänta vänta vänta.
  • DidoAeneis
    Cocachins skrev 2024-04-23 09:56:00 följande:
    Hur går det för dig vännen? 💓 Låter positivt att det avtagit, är ju vanligt med blödningar under grav.
    Dåligt. Det kom inget mer under natten, men imorse började det mola i magen, och på förmiddagen kom en rejäl skjuts blod. Verkar fortsätta. Fy. Bryter ihop just nu.
  • DidoAeneis

    Mitt blödande har fortsatt, och missfallet är ett faktum. Tråkigt, men jag får ladda om. Någon som fått mf i sådär vecka 6 och vet hur det funkar med ägglossning efteråt? Har den kommit "när den ska" eller har den varit fördröjd?

  • DidoAeneis

    Nej, Bär... Hoppas det inte är så.

    Tack för info, längtan efter barn 2. Vet du eller någon annan om hcg måste vara nere på noll för att äl-processen ska påbörjas eller om den kan påbörjas även om man har hgc kvar i kroppen? Tog ett test idag, det var kanske motsvarande ett positivt test på äl+13-14 för min del. Självklart är mannen bortrest i fyra dagar om drygt två veckor 🤦?♀️

  • DidoAeneis
    Anonym (Längtan efter barn nr 2) skrev 2024-04-24 18:22:17 följande:
    Jag minns faktiskt inte exakt vad BM sa nu men jag har för mig att man kan ägglossa när hcg är under 150. jag var nere på noll efter tre veckor.
    Oj, wow, så du ägglossade på cd17 trots att du inte hade noll i hcg? Kroppen alltså... Vilken manick.
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida