Inlägg från: DidoAeneis |Visa alla inlägg
  • DidoAeneis

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Alvedon83 skrev 2024-03-30 07:28:01 följande:

    Vilka är vi, som är kvar i tråden, som har bim i april? 😊


    Jag harvar runt på äl+5 i skrivande stund. Vet inte vad jag ska tro, jag är fortfarande rätt nära amningsavslut, så jag är mentalt inställd på att det dröjer innan kroppen är i balans igen. Men jag hoppas ju förstås! Testar kanske nästa helg.
  • DidoAeneis

    Allmän fråga: Har ni som brukar ha PMS innan mens haft humörsvängningar innan BIM även de gånger ni har varit gravida? Jag har inte haft PMS tidigare, men jag verkar ha välsignats med det nu efter min senaste graviditet. Humörsvängningar brukar inte vara ett gravsymtom för mig, så när jag börjar känna av det när mensen närmar sig tänker jag såklart att det är PMS och att det är kört...

  • DidoAeneis

    Okej, lite olika bud gällande PMS, alltså. Jag vet knappt hur min PMS fungerar än, eller om det ens är det och inte bara vanlig vardagsstress, så det är väl svårt att veta hur det psykiska måendet kommer att te sig mellan äl och BIM om jag är gravid. Jag får bara vänta och se. Vänta, vänta, vänta...

  • DidoAeneis

    Sedan tänker jag att min "PMS" nu kanske är mental, att jag blir sur för att jag tänker att det inte har gått med försöket. Och sen ännu surare när det visar sig att det inte har det... Har som sagt aldrig känt så här förut.

  • DidoAeneis

    Äl+9 idag. Känner ingenting. Börjar nytt jobb idag, och känner att jag inte kan processa allt vad gravidprocess heter just nu. Skjuter det åt sidan fram till helgen. Hoppas mensen håller sig borta.

  • DidoAeneis
    Cocachins skrev 2024-04-03 09:18:22 följande:

    Jag har precis plussat! Känns så overkligt och inte på riktigt. Efter 2 års försök och 2 missfall och över ett år sedan jag plussade sist så har jag väldigt svårt att tro på detta. Kommer bli långa veckor fram till vecka 12. Har haft missfall i vecka 8 (avstannat v 6) och i vecka 12 (troligen avstannat vecka 9). Men ska försöka att inte tänka på detta just nu utan försöka njuta av glädjen jag känner över att äntligen fått ett plus igen! Jag hade helg gett upp denna månad vilket syns på graften då jag även slutade tempa. Men så var mensen nån dag sen och därför tog jag temp och test imorse. Men grafen är så konstig med en temp som hoppar upp och ner och plusset är inte så starkt och kom nu sent (plussat äl +10 förut). Så nu håller jag tummarna för att detta som fastnat ska vilja stanna hos oss och jag ska försök var optimistisk. 


     


    Åhh, grattis! Ja, njut njut njut! Som sagt - ett plus är en förutsättning för att få en bebis ❤️

    Vilken turmånad mars verkar ha varit! Hoppas den varit det för ännu fler (inklusive mig!! 🙈)
  • DidoAeneis

    Jag skulle ju inte testa förrän imorgon. Men idag ville jag bara riva av plåstret på äl+11. Positivt. Herregud. Det nya jobbet exploderar i min skalle. Kemiskt missfall hägrar i bakgrunden. Överväldigad. Men glad, förstås! Men ändå lite reserverad tills efter BIM, som är på tisdag. Men turnånaden fortsätter!

  • DidoAeneis

    Tack alla!

    Det är mitt fjärde aktiva försök, jag fick barn för ett år sen och fick tillbaka mensen i december. Fick kemisk grav i januari. Slutade amma nu inför denna cykel, hoppas det har gjort susen 🙏

  • DidoAeneis
    Cocachins skrev 2024-04-05 13:46:51 följande:

    Först och främst tack för all kärlek i förrgår när jag plussade. ❤️  Idag känns det dock riktigt riktigt tungt, jag tog inget test igår utan lät det gå två dagar och tog idag för att jag ville det skulle se starkare ut. Tyvärr ser det svagare ut. Tog ytterligare ett test idag även det svagare än i förrgår. Jag får streck på testen men ännu svagare. Gaaah jag vill bara gråta. Det enda jag kan tänka på är att jag kmr få missfall och att det kmr börja blöda när som helst. Är bara deppig ledsen och negativ. 


    Näääää. Väldigt tråkiga nyheter! Jag fick kemisk i januari, plussade på äl+10 och skulle bara kontrolltesta på BIM. Helt negativt. Mensen kom senare samma dag. Riktigt trist... Men ändå positivt att kroppen vill! Tänker jag. Och att den fungerar som den ska.

    Men skickar alla hoppfulla tankar till dig. Hoppas det går vägen ändå ❤️
  • DidoAeneis

    Usch är så skadad från min kemiska att jag med dålig magkänsla tog ett test nu när jag vaknade. Mycket svagare än igår. Så jag antar att jag går den vägen igen. Tråkigt, men ändå rätt skönt att veta det snabbt så att man inte går och drömmer sig bort.

Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida