• Inalina

    Vi som startar ivf behandling 2021

    MeAndMyself skrev 2021-05-05 15:44:51 följande:

    Hej alla! Nu har även jag gått över till ruvare! Känns så häftigt! Fick även veta att blastocysten var i toppkvalité, så fin så den skulle kunna va med på bild i en utbildningsbok sa de haha (dock vet man ju inte om de säger så för att peppa eller menar det haha). Jag fick även veta att 4 st blastocyster i samma kvalité har hamnat i frysen! Kanske fryser de in en 5:e med, de skulle se imorgon!

    Känns så sjukt, tänk att jag var på gränsen att få göra äggplock från början med mina 3 äggblåsor, men fick ändå ut 7 st, 7 st befruktades och 5-6 blev fina blastocyster? Sååå tacksam!! Detta trodde jag aldrig efter alla år som man försökt utan ivf!


    men wow! låter ju helt fantastistiskt!!! kommer gå fint det här, gud vilken lättnad efter en lite seg start! Stort lycka till nu håller alla tummar Hjärta!!
  • Inalina
    Jenzia skrev 2021-05-05 17:41:08 följande:
    Åhh, sådana anvisningar är det nog inte på alla tester

    Hoppas det går fort att bli imorgon för dig! Tycker timmarna sniglar sig fram, haha.

    Ja det här jäkla progesteronet :-P Så svullen!! Enda positiva med ett negativt test är att få sluta med progesteronet Ska du också ta det till v 8-9 om du är gravid?
    hehe ja man både vill och inte vill att det ska bli morgon för jag vet ju också att besvikelsen blir rätt stor om jag inte ser ngt alls då.. 

    jag vet inte vad min klinik har för rekommendation för fortsättning av progesteron.. förmodligen bara en sån där liten dos om dagen som de vill att jag tar nu (som jag tredubblat..) min klinik i prag sa v 12...medan de andra medicinerna, (blodförtunnande och kortison) kunde man trappa ner efter första VUL.. så det är ju i v 8-9 =)
  • Inalina
    YKY skrev 2021-05-06 07:54:22 följande:

    Fick positivt graviditetstest imorse på RD9. Jag har inte riktigt fattat än. Var helt övertygad om att det skulle vara helt blankt.


    Stort grattis!!! vad härligt =) förstår att det är overkligt (denna gången ocksåFlört!)Hjärta
  • Inalina
    Dibella skrev 2021-05-06 07:54:22 följande:

    Tog ett test nu på morgonen igen, förväntade mig en stegring på pluset men fick ett vitt minus som så många gånger förut. Ovitrelle eller något som inte ville stanna, det får man inte veta. Så nu är det november som gäller nästa gång.


    Hoppas ni andra får bättre lycka {#emotions_dlg.flower}


    Hej! jag tog också ett test i morse och precis som du hade jag ju förväntat mig att strecket skulle synas tydligare nu (eller komma inom angiven tid..) men den enda skuggan jag ser (EFTER angiven testtid) är svagare än testet igår. Dock så tror jag inte vi ska kasta in handduken ännu då det är väldigt tidigt fortfarande, jag fortsätter även i morgon och på lördag innan jag ger upp...
    stor kramHjärta
  • Inalina
    Krizty88 skrev 2021-05-06 08:19:24 följande:

    Jag tog mod till mig och testade i morse på rd 15. Väldigt starkt positivt. Trodde aldrig i mitt liv att jag skulle få se det. Känns helt sjukt faktiskt. Nu är det såklart en lång oviss väntan osv. Men vilken milstolpe, vi kan! Vi kan få befruktade embryon som kan fästa. Så stort <3


    åh men stort grattis till dig! jag hade det på kännFlört!!!! vilken härlig känsla, NJUT!!Hjärta
  • Inalina
    YKY skrev 2021-05-06 08:44:55 följande:
    Tack så mycket! Precis. :)

    Jag håller tummarna för er, det är fortfarande tidigt! Vilken ruvardag är det nu?
    Glad
    Det är RD 7 idag med en 3 dagars (som var mer utvecklat som en 2-dagars). har inga förväntningar då det inte var ett topp-embryo precis, men jag får se om testen blir helt blanka i morgon/lördag så var det förmodligen ÄL-sprutan som spökade igår när jag såg strecket på testet. 
  • Inalina
    Frida123123 skrev 2021-05-05 21:33:41 följande:

    Hej alla, lägger in en tråd här med för första gången. Är inne på mitt tredje IVF försök, ruvdag 13 idag. Testdag på lördag.. spännande. Tidigare gånger har mensen kommit dag 12 och 13 så jag sitter som på nålar nu. Har lärt mig att inte tolka in vad man känner eller inte känner men det är svårt, speciellt svårt att slappna av med Lutinus, som kan kännas som mens. Är det flera som har testdag snart?


    Hejsan!! Ruvar du på en blastocyst? låter ju väldigt lovande om du klarat dig ändå till RD 13 utan mensen i sikte!!Glad Hejar på!!
  • Inalina
    Dibella skrev 2021-05-06 09:30:33 följande:
    Tråkigt att det blev liknande för dig :( men som du säger får man testa nån dag till innan man ger upp helt. Hoppas det vänder för dig Hjärta Trodde Ovitrellen gick ur kroppen tidigare än så.
    Ja precis, för visst fick man upp hoppet lite efter testet igår.. jag trodde också Ovitrellen gick ur snabbare men det låter ju som att det var det som visade svagt positivit för oss båda igår.. bara o vänta o se till helgen. Kram till dig{#emotions_dlg.flower}
  • Inalina
    Lillaälta skrev 2021-05-06 12:41:41 följande:

    Äggplock imorgon och de har sett 10 ägg mellan 13-17mm. Är så nervös att vi ska få ut få ägg :( och även att min sambo inte får följa med.

    Sen är nästan det värsta att vi får vänta till måndag för att höra om något/några blivit befruktade och om det blir återföring på måndag eller onsdag eller inget.


    det låter lovande tycker jag med 10 ägg i samma stl!

    Många här i tråden har fått relativt få ägg men ändå fina plus! de kommer ta väl hand om dig på kliniken, håller tummarna för i morgonHjärta
  • Inalina

    Hej alla fina kämpar, blir så glad att läsa att flera får plus nu här senaste dagarna, det förtjänar ni alla och det är så sjukt tufft med kämpandet efter första bebisen! 

    Idag blev det tyvärr lite jobbigt här då blodet började rinna igår och mina tester är vita som snönGråter Grät en skvätt med mannen nyss och det känns lite bättre i alla fall men man förstår ju inte varför det ska vara så otroligt svårt att få ett litet syskon  (när det dessutom har lyckats en gång tidigare). Sorgen är inte lika stark som den är när man är barnlös men besvikelsen är ändå stor och man lägger ju ner all sin energi, tid, pengar, känslor och allt sitt hopp på dessa försök. Jag som alltid har en plan i vanliga fall känner mig lite förlamad och vet ärligt talat inte hur vi ska gå vidare denna gången efter 2 misslyckade försök denna våren. 

    Ni är så fina i den här tråden, kanske inte var det roligaste inlägget en fredag morgon, men jag hoppas innerligt på er som ska testa nu idag och i helgen att ni får plus, för den lyckan ska ALLA få uppleva. Stor kramHjärta

Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021