• Inalina

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Inalina skrev 2021-05-05 10:19:42 följande:

    Alltså nu med alla som testar så började det ju klia i mina fingrar också, tror det är alldeles för tidigt med mitt sega embryo, men precis som Dibella så får jag ett (dock ljusare) streck efter 5-10 min. Det är inte alls tillförlitligt kanske? Ska testa i morgon med (ehhh såklart..) men har någon annan fått positivt på testet flera min senare som sedan visat sig vara negativt ändå?

    Känns lite despo här givetvis och hade loooovat mig själv att inte testa förrän fre tidigast. Men men fortstättning följer imorgon antar jag... ;)


    åh herregud så dålig bilden blev ser jag nu, fattar om ni andra inte ser ett skit haha! får ta nytt i morgon helt enkelt ;)
  • Inalina
    Dibella skrev 2021-05-05 08:56:32 följande:

    Känns som jag inbillar mig, min sambo ser inget sträck haha. Men ni ser det iallafall. Helt galet om det faktiskt är ett riktigt sträck, tack Hjärta


     


    Jenzia skrev 2021-05-05 08:50:30 följande:
    Jag ser definitivt ett streck iaf! Tog du Ovitrellen lördagen den 24 april? Då borde den vara ute ur systemet!! Gud vad spännande!!

    Är ju också på RD7 men med en 5 dagars. Vågar dock inte testa innan helgen!
    Hoppas så det inte bara är efterdyningar av ovitrellen, men hoppas den är ute. Nej jag jobbar hemifrån idag-fre, så tog modet till mig och tänkte jag inte skulle bli lika heartbroken med ett minus idag, som ett minus till helgen. Håller tummarna för dig Hjärta

    hehe jodå jag ser ditt streck och tyckte det var jättehäftigt! du fick ju ett fint embryo tillbaka så jag tror på dej och att det är din tur denna gången !!{#emotions_dlg.flower}
    imorogn ska jag också testa med morgonurin och se hur det går, jag ser ju själv ett streck med blotta ögat (utan blåslampa ;)) på mitt test nu men det är så sjukt svagt och kom också efter 5-10 min så känns inte tillförlitligt alls. ska nog sluta sia om det nu och snällt vänta till i morgon helt enkelt, då borde det ju visa ngt kan man tycka. 
  • Inalina
    Jenzia skrev 2021-05-05 10:25:09 följande:
    Ser ett ljust streck på ditt också!! Uj uj uj! Vilken RD är du på?!? Några symptom?

    Galet om ni med tvådagars börjar få plus nu! Då är ju mitt öde också förseglar, bara att jag inte vet om det än...
    ja alltså själv ser jag ju det 'tydligt' men nja jag håller mig nog rätt lugn än så länge, som sagt såg det helt blankt ut inom test-tiden som jag antar är 1-5 min, får avvakta lite och se hur det utvecklar sig. 

    jag beundrar att du klarar av att hålla dig Hjärta  håller tummarna!!!!
  • Inalina
    Iväntanpåivf skrev 2021-05-05 09:20:18 följande:
    ja bim borde vara fredag. ev imorgon redan. 

    Fick lite rosa på pappret nyss så jag har gett upp hoppet här. 
    Så sjukt besviken :( 
    Usch fy fasiken håller med Jenzia, vi alla HATAR negativa tester här i tråden! finns ju heller inget man kan säga egentligen som får dig att må bättre förutom att det givetvis alltid finns undantag som får plus väldigt sent. Hjärta
  • Inalina
    Dibella skrev 2021-05-05 10:41:03 följande:
    Tror mig definitivt se något också! Vore så häftigt om du får en bebbe av din lilla segis! Hjärta
    Jenzia skrev 2021-05-05 10:25:09 följande:
    Ser ett ljust streck på ditt också!! Uj uj uj! Vilken RD är du på?!? Några symptom?

    Galet om ni med tvådagars börjar få plus nu! Då är ju mitt öde också förseglar, bara att jag inte vet om det än...
    När har du tänkt testa? Håller tummarna!
    hehe ja alltså på bilden på datorn ser jag det knappt själv så det känns inte direkt som något självklart att någon annan ska se nåt, men men vi får hoppas att de blir starkare till i morgon eller fredag! steget från detta till bebis känns oändligt långt borta än men jag håller hoppet vid liv än så länge. planen är väl att åka in för blodprov på testdagen den 10 maj!
  • Inalina
    Estelle011 skrev 2021-05-05 11:09:36 följande:

    Nu blev jag själv osäker och kollade på min en vecka gammal test för att se om en sträck har kommit senare Skrattande man inbillar sig mycket. Har även haft mens hahaSkrattande  


    haha men kunde du se en tillstymmelse till streck? jag har googlat ihjäl mig på hur spökstreck etc kan uppkomma och fått alla möjliga svar så det känns som att man drar i halmstrån här..;)
  • Inalina
    Estelle011 skrev 2021-05-05 11:20:04 följande:

    Idag skulle egentligen vara testdag, men fick testa en vecka tidigare pga mens. Om jag inte fick mens, skulle jag absolut googla, testa varje dag Skrattande

    Har i alla fall redan bokat nästa försök :) VUL på fredag. Bra att det kan gå fort. 


    hehe ja man blir ju lite av en galning när man fått vittring på testenFörvånad så bra att du är igång igen, skönt du kunde köra igång direkt! är det VUL nu då för att se att du kan köra igång med återföring? hur många har ni i frysen?Hjärta
  • Inalina
    Estelle011 skrev 2021-05-05 11:39:34 följande:

    Blev lite nyfiken på bilden som Jenzia postade från fertilitetsguiden (mest på texten vid slutet) och var tvungen att kolla. Vad tycker ny om det här: 


    Lev som vanligt..?
    Hur ska man kunna leva som vanligt under den mest onaturliga behandling som kanske finns? Så klart ska man passa på att göra allt för att det ska lyckas. Här har vi listat de vanligaste rekommendationerna för leverne efter transer från ledande kliniker runt om i världen:


    inget sex till hjärtslag syns
    inget bad, varken i kar eller hav
    Inte sola för varmt, dvs medelhavsvärme
    ej golf eller cykling
    lyft inte och bär inte över 5 kg, helst inget alls
    utför ingen aktivitet man blir andfådd eller får puls av
    Håll dig varm
    drick inte kallt, bara ljummet och varmt
    ät inte glass

    Ät inte glass?? Utför ingen aktivitet man får puls av? Låter som dumheter. 
    ja du detta är alltid väldigt olika från klinikerna... men låter helt extremt med de flesta av de där råden. det enda jag skulle kunna tro litegrann på är väl sexet då man skulle kunna ha otur och få en infektion/UVI (detsamma gäller förmodligen bad i pooler eller orena sjöar) men resten är nog extrema försiktighetsåtegärder, men alla gör som de vill - men dessa är absolut inga allmänna råd skulle jag säga! Flört
  • Inalina
    Clemmentina skrev 2021-05-05 12:12:58 följande:
    Inalina skrev 2021-05-05 11:10:41 följande:

    hehe ja alltså på bilden på datorn ser jag det knappt själv så det känns inte direkt som något självklart att någon annan ska se nåt, men men vi får hoppas att de blir starkare till i morgon eller fredag! steget från detta till bebis känns oändligt långt borta än men jag håller hoppet vid liv än så länge. planen är väl att åka in för blodprov på testdagen den 10 maj!


    Jag ser streck på båda era test! Så spännande! :) Då är bara att fortsätta testa och helst med morgonurin.
    hehe då har du riktiga falkögon ;). i alla fall gällande mitt test på den där bilden, jag visade min man här hemma också nu och han såg det också men tja vi håller oss båda väldigt neutrala än så länge.. men jag går ändå runt o typ bär på det här testet här hemma nu och kollar hela tiden haha, man är ju knäpp..

    ska bli så roligt att följa dig o Annna84 och flera andra nu som ligger någon vecka bort! Hjärta
  • Inalina
    Jenzia skrev 2021-05-05 12:26:43 följande:
    Superspänd på hur ditt test kommer se ut imorgon!! Hoppas hoppas hoppas! <3

    Idag har jag fått som lite molvärk och stickningar i magen, hade samma med ET i mars och då var det bara lutinus. Men åhh vad jag hoppas att det ska vara något annat denna gång!
    tack snälla ja jag vet att alla hoppas för varandras skull här inne och förhoppningsvis så smittar det av sig på testerna med ;) jag fick tag i bruksanvisningen på mitt test nu där det stod, 'ser du inget efter 5 min så vänta 5 min till' haha, vore ju taskigt om de då menar att man kan få ett spökstreck då Flört ja jag börjar också bli nervös inför i morgon, kan ju dock inte påverka något (tyvärr) så får sitta lugnt i båten..
    jag känner väl ingenting denna gången direkt, men nu med min enorma dos av progesteron som jag tar borde jag ju vara ett vrak förmodligen, känner mig mest svettigTungan ute
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021