• Inalina

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Jenzia skrev 2021-04-28 14:08:42 följande:

    Nu har jag fått tillbaka min frysbulle! En väldigt snygg blastocyst enligt embryologen! Sååå skönt att denna delen är över och nu är det bara att vänta och se. Testdag den 10/5, men kommer tjuvtesta den 8/5 så vi har helgen på oss att smälta resultatet <3


    men åh vad härligt !! Den där tror jag verkligen på!Solig nu kan du inte påverka nåt mer så njut av att vara gravid nu Hjärta
  • Inalina
    Jenzia skrev 2021-04-28 14:28:38 följande:
    Vad mycket info du får! Så funkar det ju inte alls inom landstinget! Jag hoppas hoppas hoppas att båda som är kvar utvecklar sig fint <3 Vad spännande att embryot som blev er dotter var seg i starten. Jag tror vår lilla frysbulle också var det nämligen, han såg ju inte finast ut på dag 3 och då fick ju vi ett sjucelligt när de borde varit åttacelligt.

    Mår du ok annars? Jag tycker att dessa besked är så tuffa att få! Jag känner mig så utlämnad och utan kontroll liksom. Stor kram! <3
    hehe ja Prag-kliniken var väldigt bra på att ge tydlig info,men jag måste fråga mer med min klinik här i Schweiz. nu har jag bokat in akupunktur både före och efter transfern i morgon så nu jäklar! 

    ja precis, man ska inte döma ut de små liven för snabbt;) jag mår ok annars, man lever ju liksom på hoppet {#emotions_dlg.flower} jag gillar inte heller de snabba upp och nedgångarna som det är med IVF (speciellt inte motgångarna haha) men man kan inte göra mer än man gör och hoppas att allt går fint! Kram till dig
  • Inalina
    Dibella skrev 2021-04-28 16:15:51 följande:
    Tack <3 nu ligger den inbäddad iallafall, får hoppas den vill stanna. Har ni fått några mer svar eller är det bara att invänta lördag?
    Inalina skrev 2021-04-28 12:37:45 följande:
    Ok jag förstår, och hon har ju rätt i att om man har många embryon köra återföring dag 5 för att 'slippa' göra insättning innan de vet vilken som är bäst, men om de redan kan se det kan du lika gärna få den nu!

    På vårt IVF som lyckades fick jag se ett schema efteråt hur det var med befruktningen på de olika embryona och i vilket steg de hade dukat under etc, och den som förmodligen blev vår dotter var skitseg i början men hoppade till ordentligt och började dela sig jättebra dag 3-4 så även om de ser långsamma ut i delningen så kan de komma igen!

    de ringde mig vid 11 och sa att 2 överlevt och delat sig och såg ok ut. jag frågade hur många celler o hon sa att det var i morse och var då 3 celliga (ska vara 4-celliga dag 2) så jag hoppas de kvicknar till tills i morgon när jag har tid 11:30! 

    håller tummarna för din återföring idagHjärta

    Ja jag hoppas verkligen att det är för de tycker att den är amazing.. de sa vid insättningen att de andra 4 fortfarande levde, men delade sig långsamt. Men som du säger så kan de ju hoppa igång! Den som de satte in hade delat sig "perfekt" och hade 4 celler förstod jag det som, vilket var optimalt för sin utveckling. Så hoppas verkligen på denna, kommer kännas så tungt att behöva vänta till höst/vinter för nästa IVF.


    Med tanke på att även den som sedan blev din dotter var lite seg i början, så låter det ju som att det inte är några konstigheter egentligen. Får hoppas det går bra för dig imon och att den blivit lite piggare Hjärta lycka till!




    Ja så skönt att det är gjort nu! och härligt att de också trodde på ditt lilla pyre (och att de andra fortfarande lever!!) man får själv lite mer hopp och positiv känsla när någon annan är så positiv =) låter som ett riktigt A-embryo Hjärta

    ja precis jag hoppas de kommer med nyheter att mina har 8 celler i morgon, för då kan jag också börja tro på det! håller med om att ovissheten om när man kan köra nästa gång kan bli lite jobbig men nu tar vi ett embryo i tagetGlad!
  • Inalina
    YKY skrev 2021-04-28 17:05:50 följande:

    Jag hade min insättning på Sahlgrenska av vårt frysta embryo från 2018 (första insättningen blev en dotter som nu är två år). Det är så annorlunda med syskonförsök, ingen stor process alls! Insättningen tog tjugo minuter, känns så märkligt att jag eventuellt är gravid nu. De glömde säga testdag, men testar väl typ 7-8 maj. Så, hoppas hoppas!


    hej!! välkommen! kanske var vvi med i samma tråd 2018/2019 :) tycker jag känner igen ditt namn.

    vad roligt med någon mer som försöker med syskonförsök =) min dotter är också 2 år, fick inga kvar till frysen 2018 så började med nya försök i feb. fick endast en blastocyst då som inte tog sig och i morgon blir det återföring med en 3 dagars.

    Vad härligt att du bara kunde köra en frysåterföring direkt, det är ju drömmen, att kunna få 2 syskon på samma äggplock!! Jag håller med att det är annorlunda med syskonförsök, dock är det fortfarande nervigt när man ska ta sprutor och se hur allt utvecklas etc igen, mina ägg verkar ha blivit rätt dålig kvalitet på på 3 år så för oss skulle det vara ett mirakel om det kommer ett syskon men är så otroligt tacksamma ändåHjärta stort lycka till med ruvningen!
  • Inalina
    YKY skrev 2021-04-28 17:05:50 följande:

    Jag hade min insättning på Sahlgrenska av vårt frysta embryo från 2018 (första insättningen blev en dotter som nu är två år). Det är så annorlunda med syskonförsök, ingen stor process alls! Insättningen tog tjugo minuter, känns så märkligt att jag eventuellt är gravid nu. De glömde säga testdag, men testar väl typ 7-8 maj. Så, hoppas hoppas!


    haha såg att jag skrev till dig i mars också, minnet är kort, inte så konstigt jag känner igen namnet!Flört HAHA =)
  • Inalina
    Olivia1992 skrev 2021-04-24 09:25:19 följande:
    nej jag förstår, tycker ni gör helt rätt! det är viktigt att det känns för för dig och din sambo Glad

    Aaa, okej! då är trombyl och fragmin samma sak som aspirin låter det somSkrattande

    haha, jaaa nej men fy vad dåligt jag mådde dom där 20 min! tänkte också att det är ju fredag och alla vill väll hem så har dom glömt mina papper där på kontoret.. haha! vaknade upp med munsår och det får jag alltid när jag stressat, så det kom på köpet. HAHA! 
    aaa satt och tänkte på det, att jag borde ha deras privata nummer.. haha! gillar inte klinikens telefontider.. 07.00-08.00.. tänk om jag behöver ha hjälp under dagen med något? vad gör jag då? får inte tag på dom då... 

    Jaa det känns bra med onsdag!
    då är det ju helt rätt flr dig på måndag låter det som! skönt för dig att din läkare är så bestämd för måndag, det lugnar mycket att läkarna är så säkra på sin sak! så fort dom visar teksamhet blir man ju bara nervös och tankarna börjar snurra.. 

    jaaa hör av dig på måndag!! håller alla tummarna för digHjärta
    LYCKA TILL!

    och trevlig helg :)
    Hej!! hur har det gått idag med äggplocket? Hjärta

    jag ska ha insättning av en tredagars i morgon (som du kan läsa på flera ställen i tråden hehe) man tjatar väl ihjäl folk härTungan ute!) jag hoppas det gick bra för dig och att du mår braGlad
  • Inalina
    MeAndMyself skrev 2021-04-28 20:16:59 följande:

    Hallå alla!

    Min sista dag med sprutor idag, äggplock på fredag!

    Men idag har jag fått såna ägglossningsflytningar, fick lite panik! Nån mer som fått de?


    hej! Spännande, och vad härligt att höra att dina ägg växte till sig ordentligt också =) Oroa dig inte jag hade sjuka ÄL-flytningar (det blev liksom långa trådar ner i toan - ursäkta för TMI haha) dagarna innan ÄP men äggen fanns snällt kvar! tydligen vanligt att få det under IVFSolig
  • Inalina
    Estelle011 skrev 2021-04-28 22:54:58 följande:

    Skulle ni testa dag 12 eller är det tidigt? Börjar bli riktigt nyfikenSkrattande


    klart du ska testa, har du inte fått någon blödning än låter det ju väldigt lovande!!!{#emotions_dlg.flower} håller tummarna!!
  • Inalina
    Estelle011 skrev 2021-04-29 08:26:23 följande:

    Det behövdes inte. Fick mens imorse. Samma dag som förra gången. Surt Gråter


    nej vilket jäkla skit !!! så ledsen för din skullGråter faaan va svårt det ska vara! usch stor kram!
  • Inalina
    Iväntanpåivf skrev 2021-04-29 13:51:04 följande:

    Nyfiken och har inte koll på alla inlägg i tråden. :) 

    Hur många är vi som ruvar nu?  


    Hej!! Nu är jag också ruvare. Ruvardag 0 på ett tredagars;) dock känns chansen till att det blir något minimal :/ mina embryon såg ?fina ut? MEN hade bara 4 celler nu på dag tre. Så jäkla långsamma rackare :( man kan ju ifrågasätta varför de gör återföring överhuvudtaget men som med allt här i livet har ju mirakel skett förr.. gjort akupunktur både innan o efter återföringen och får i alla fall väldigt positiv energi av tjejen som gör det så kanske kan det rädda min mentala hälsa litegrann:)

    Kram på er alla ruvare (och alla ni andra med ) <3
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021