• Always choklad

    Vi som startar ivf behandling 2021

    @dibella, jag har ingen aning om de är för häftiga jämnt eller bara denna gång. Inget jag frågade efter faltiskt..kanske man skulle gjort. 

  • Always choklad
    Dibella skrev 2022-08-15 15:08:54 följande:

    Var på VUL idag, ena äggledaren var trög denna cykeln, så där fanns inga blåsor. Och på andra fanns det 3 blåsor som var redo att plockas, så blir trigger imon och plock på torsdag redan, på CD 11. Återföring av två embryon på lördag (om det blir några).


    Vi hade egentligen ett bröllop vi skulle på lör-sön, då vi inte trodde att plocket skulle ske så tidigt, utan snarare nästa måndag, då de andra stimuleringar skett runt dag 14-15 Obestämd får hoppas det löser sig ändå. Speciellt när vi lagt ut så mycket pengar, på både IVFen och bröllopet vi ska till, så vill man ju inte skippa någon av det.  


    Håller tummar och tår för dig.
    Att Ruva åh denna väntan..Vet inte om det känns så mycket kvider, kniper och rumlar lite i magen. Inte hänt något med Brösten än..Får man se sen om allt bara är inbillning..
  • Always choklad
    Dibella skrev 2022-08-15 19:19:45 följande:

    Andrasladdis - Konstigt att du inte kunnat skriva, borde stå någonstans om du varit blockad? Tycker FLs hemsida är oerhört buggig, får skicka samma inlägg 50 gånger innan det publiceras pga errormeddelande? Men det börjar ju gå åt de nervösa dagarna nu för dig, håller verkligen alla tummar och tår för att det går vägen {#emotions_dlg.flower} Symtom måste inte finnas för att det ska gro något där inne!


    Always choklad - Tack! Måste inte finnas mycket tecken för att det ska vara ett plus, så hoppas hoppas {#emotions_dlg.flower} Officiell testdag nästa vecka då?


    Hej nä ska ta blodprov i vevkam det går och se redan nu tydligen, men sen får jag resultatet först veckan därpå verkar det som. 
  • Always choklad
    Dibella skrev 2022-08-18 14:21:11 följande:

    Äggplock nr 4 idag, nog den trökigaste jag gjort hittils. Den bästa äggstocken med de 3 mogna blåsorna gömde sig bakom tarm och livmoder så det kallades in folk som fick häva sig på magen men tillslut togs beslut att köra nålen genom livmodern, inte det roligaste men funkade. Dock fick de inte alla 3 blåsorna.


    Men vi fick ut 4 ägg! Det hade vuxit 2 små blåsor på vänster sida (som nog kommer vara omogna) och 2 från den mogna sidan med 3 blåsor.


    Så hoppas på det bästa här, hoppas att i alla fall få 2 åter på lördag, värsta fall bara en Glad Nu håller vi tummarna för att detta är sista äggplocket någonsin!


    Det låter våldsamt, hoppas verkligen det ger frukt.
    Håller tummarna stenhårt.
  • Always choklad

    Hej för alla ivfare hittade en sida som heter www.theivfjourney.com  där kan man skriva in vilken dag man plockade och om det var en 3 dagars, 5 dagars osv. Kul att kolla varje dag. Känns mentalt lite bättre och så kan man lätt visa olika instanser. Upplever att alla tycker de e bökigt och räkna veckor och så på ivf...

  • Always choklad

    @andrasladdis och alla andra. Tyvärr gick det skit för mig även..ägget verkar inte ens ha fäst..tungt och ledsen ja. Ny plan på onsdag med embryodonator. Har ju babygarantiprogram. Har gjort nu allt i vår makt med mina egna ägg, gick helt enkelt inte. Vi vet aldrig om de funkat då vi först började försöka när jag var ca 35 år..

  • Always choklad

    Tack för alla fina och kloka ord. Har just suttit med ett formulär och fyllt i hudton, hårtyp  m.m. Tog en bild utan glasögon, smink, örhängen etc ej leendes med bakåtkammat hår i svans de vill se hårlinjen allt enligt instruktion. Sen så har jag suttit och kollat typ bilder 10 år bak i tiden, håller på med flytt så har inte yngre + tidigare förhållanden har nog de flesta bilderna stannat där... Nån annan som har/haft embryodonator, vad har ni skickat med? 

  • Always choklad

    @Kronärtskocka
    Vi får donerade ägg och har egen sperma. De väljer noga donator som påminner om mig i utseende och med matchande blodgrupp. De vill ha bilder och ifylld data om oss båda även om endast vi behöver donation för min del.
    Vi är båda 0 neg och pos så vi behöver nån donator som är O även den. 
    Nu kim mensen, då kan man börja kalkulera en plan. 

Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021