• Always choklad

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Emma1b skrev 2022-02-01 16:53:01 följande:

    Bilbo79, jo det går bra, hopjag! Blir lite orolig av att illamåendet blivit mindre,men idag känner jG mig istället komatrött, så nog finns det symptom alltid! Och har inte blött mer sen min testdag, så jag försöker ha tillförlit attdet kommer gå bättre denna gång. Däremot är brösten helt som vanligt, vid mitt MA så var de redan nu, v 5+2, jätteömma. Men jag hoppas det bara är normalvariation...

    Tänkte du ta fler blodhcg, eller är du någerlunda nöjd nu? Så nöjd man nu kan vara innan vul...


    Hej så skumt! Här går det skriva men inte ditt inlägg till mig.
    Skönt nån fel som nått 40. 
    Håller tummarna hårt för dig. Ja varför de vill jag ska vänta. Hon jag var på ultraljudet hos sa att 1mån för kroppen att komma i balans och 2mån för psyket. Man har ju trots allt börjat planera 18 år framåt typ...Sen tror jag det är olika från gång till gång vad man känner..var 7 insättningen nu lite luttrad. Förstod inte första gången för ca 1,5 år sedan jag började hänga här hur folk kunde se framåt så snabbt  och redan tänkt ut en plan B redan när man fått positivt gravtest. Nu är jag där på gott och ont. Förhoppningsvis får denna resa en verktyg att hantera andra kommande problem. En missad deadline tex. Hetsar jag inte upp mig över lika mycket.. Alla problem/motsättningar blir små i jämförelse med detta.
  • Always choklad

    Hej
    Fick nog vanlig mens igårkväll tror jag ca 7 på kvällen. Kommer rött blod istället för bruna flytningar. Ska ta AMH prov. Läser olika en del säger 3 dagen i cykeln måste väl bli typ på ons då. Och en del säger det spelar roll..hur har ni gjort? 

  • Always choklad
    Dibella skrev 2022-02-04 08:03:40 följande:

    Fortsatt negativt med mens om 2 dagar så jag känner mig rätt klar med denna omgången, men redan sörjt klart och förbereder mig på att prata med RMC och försöka att inte bryta ihop över hur lång kö-tiden kommer bli Obestämd


    Jag sökte runt på olika sätt att kolla igenom så att det stämmer i livmodern och jag tvekar på att någon skulle göra hysteroskopi utan att ha först gjort en lite "light-koll" vilket detta nog är. Hittar man något här så lär man ju gå in med kamera efteråt. Sett vissa benämna det som "aquascan"? Nog lika spännande som HSS rent smärtmässigt men det får vara.

    Spännande, tack för tipset om era-testet, hade ingen aning att det fanns en klinik här i göteborg! Förbannar mig över att vi inte har något liknande som Fertilitetplus i gbg, Tack, hoppas jag med Hjärta gäller dig med. Jag har möjlighet att sätta in två embryos framöver troligtvis, men är ju meningslöst om det ändå inte lyckas. 


    Hej trist. Jag känner med dig.
    Känns som du blickar framåt och har lite av en plan vidare, det kan hjälpa även när det känns nattsvart.

    Jag är helt inställd på Ryssland för vår del. Jag har en avstämning med min gamla klinik i veckan. Både dem min gynekolog samt kandstinget pratar om att göra en missfallsutredning. Får se om det blir så, halvlovad är jag i alla fall..

    Kram!
  • Always choklad

    Hej
    Så krånglar detta igen. Kan inte svara någon..argh frustrerande!

    Jag har AMH test imorgon på dag 3, det var bara att komma dit på dropin. De skulle även fixa remiss till spermaprov. Blir och boka in ultraljud även på livmoder och äggstockar dag 7-14. Osäker om jag kan göra det nu eller måste vänta en cykel efter missed abortion? nån som vet? 

  • Always choklad

    Ftf går det ej att svara...
    Gjorde AMH prov idag.
    Fick remiss + burk till spermaprov.
    Pratade med nya kliniken de sa att de ska gå bra att göra ultraljudet nu redan denna cykel. Kollar på ett möte med dem nästa vecka. 
    Har samtal med gamla kliniken imorgon får vi se vad de säger om de kan hjälpa till med att se att jag får en missfallsutredning. 

    Tickar ju på detta ändå..
    Får vi se om äggen gett upp eller..har köpt både Natalben som jag tagit ett par dar och nu hittade jag även Q10 pharmanord, rensade hyllan på det de hadde är tydligem ofta slut så tog 2 förpackningar, står man ska ta 1-3 i gång per dag vid måltid. Den som provat hur många tar ni 3 vid vardera frukost, lunch, middag eller? Nu ska äggen bostas ordentligt. 

  • Always choklad

    Hej
    Fick veta att all utredning är klar från landstinget nu. Det var tydligen en missfallsutredning jag gjort 2019 innan detta drog igång + att jag gjort en hysteroskopi.
    Fick även prata med min gamla klinik idag för en uppföljning fick lite tips och till och med dem var positiva till Olga i St:Ptersburg, det känns ju bra.
    På måndag har jag möte med Olga via länk, kanske man får lite koll på kommande steg. 

    Mvh
    Emma Möller 

  • Always choklad
    Always choklad skrev 2022-02-11 19:09:39 följande:

    Hej, är det någon fler som har prob å svara inlägg?

    Mvh
    Emma 


    Hjälp kommit åt nån autosvars funktion på min telefon. Här ville man ju vara anonym...jaja.
  • Always choklad
    Snöoväder skrev 2022-02-11 19:28:14 följande:
    Tycker hela familjeliv fungerar dåligt. Det man skriver försvinner, ser inte alltid om det skrivits i de rubriker man följer osv. Sidan kraschar när man läser..
    Nu går det svara! Äntligen Glad
    Provar och se om smiley funkar åxå eller om det blir ett frågetecken igen. 
  • Always choklad

    Hej, jag hade möte med Olga St:Petersburg  på länk idag. Jag får ev möte med deras doktor på länk om en månad, i annat fall slutet april...håller tummarna så. 
    Imorgon Ultraljud. Måste filma Glad

Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021