• Always choklad

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Frida123123 skrev 2021-12-20 18:13:12 följande:

    Vilken skitdag. Får man lov att säga så. Mått illa från morgon till kväll, har en ännu mer blå-märkt mage. Jag blir typ ledsen när jag ser mig själv i spegeln. Det är alla sprutornas fel. Jobbig dag på jobbet, ledsen av allt när jag cyklar hem, ja vad händer, ja kedjan hoppar av :(. Jättetrött. Ingen hemma som kan pyssla om mig. Ingen vet att jag är gravid ( utom sambon då), om jag nu ens är gravid, så där kan man inte hämta stöd heller.


    Usch sånt är inte kul. Hoppas du får en god natts sömn och att morgondagen känns bättre!
  • Always choklad
    IVF2021 skrev 2021-12-20 21:02:53 följande:

    Någon med erfarenhet av överstimulering? Börjar misstänka att något inte står rätt till. Har försökt skylla på biverkningar från Lutinus, förstoppning, IBS, magsjuka m.m. Men blir inte klok. Plockade 10 ägg för 12 dagar sedan. ET för 10 dagar sedan. Magen mår kass. Ont ont ont och är svullen. Svårt att ta mig i/ur bil, ont att gå upprätt, klurigt att vända mig i sängen osv. Är det normalt som biverkan på Lutinus? Har bara gjort FET och då utan Lutinus, så detta är lite nytt för mig?


    Hej är du förstoppad. Eller var sitter det onda. Ring 1177 och beskriv dina besvär. Jag fick mensen efter en ivf behandling som var en kemisk graviditet kanske 2 mån efteråt akut ont och åkte in akut pga starka smärtor. Fick morfin i armen i ambulansen då jag skrek rätt ut. Trodde det var utomhavandeskap, det var det inte utan visade att jag blivit överstimulerad på nått vänster. På akuten sa det att de händer ibland med oss ivf då vi är så fullproppade på hormoner under lång tid att det kan ligga kvar i system. Hellre att åka in en gång för mycket än för lite. Ta dina smärtor på allvar.
  • Always choklad
    IVF2021 skrev 2021-12-23 19:07:04 följande:

    Återbesök idag visade på högre hcg, jag är alltså gravid på riktigt! Vilket ju ger delade känslor då det tyvärr också gör överstimuleringen värre. Ont som tusan rusande puls och svårt att andas. Blev tappad på 1,5 L vätska idag. Så just nu är det lite lättare. Verkar som de ska göra så lite då och då tills överstimuleringen lagt sig.

    Bästa julklappen jag kunnat få ändå!


    Hej!

    Men vad kul! Grattis!

    Riktigt bra julklapp!
  • Always choklad

    Hej

    Har varit på inskrivningsamtal hos Bm nu och om 2 v blir det Nipt test. Börjar kännas som jag kanske ska söka mig till en annan tråd..fanns en jag följde gravid efter IVF men dit kom ett troll som förstörde. Vilket gjorde att tråden dog. Försökt puffa lite för att den skall komma igång. Annars nån som har nått tips? Följer nån annan tråd. Nu V10, helt overkligt..

  • Always choklad
    Frida123123 skrev 2021-12-27 18:01:16 följande:

    Hej, så kul att graviditeten fortlöper bra och att ni varit på inskrivning etc. Herregud vecka 10, börjar väl närma sig en period då du ändå kan känna dig väldigt säker på att du ska bli mamma. Vilken resa, så glad för din skull. Själv är jag i vecka 7+0 imorgon. Vet dock inte om det finns något levande därinne ännu då vi inte varit på vul. Har dålig känsla med tanke på missed abortion två gånger på raken men önskar så att det ska gå vägen denna gång. Börjar bli rätt sliten. Annars mår jag ok, jättetrött och illamående men ledig just nu så det är bra. Vul om 1,5 vecka så då vet vi. Kram och lycka till med allt!


    Hej!

    Förstår om du är som på nålar. Inte lätt all väntan. Är som intervallträning..ja nästa steg är Nipt. Tips filma om allt är bra, tittar på mitt klipp typ 2ggr dagligen. Är lite overkligt ftf. Vi tar det steg för steg. Vill snabbspola nu till v 12.
  • Always choklad
    helle88 skrev 2021-12-27 18:50:48 följande:

    Hej! Jag är gravid efter IVF men fortsätter följa den här tråden för jag känner så mycket gemenskap av att läsa om andras ivf processer <3. Kan tipsa dig om att vi är ett litet gäng i tråden "plussat efter IVF okt 2021". Vi är inte jättemånga som är med och jag välkomnar gärna fler. Själv är jag i vecka 17 och tycker inte att det är så viktigt att alla plussat exakt i oktober. Tror jag plussade redan i september till exempel. haha, det är inte så viktigt och jag tror att det är flera som plussat vid lite olika tidpunkter. Ivf-resan delar vi ju <3


    Hej tackar. Men då kikar jag in.
  • Always choklad

    Hej var ett bra tag sen jag var här nu. Är i v12 och har nipt och ultraljud på onsdag. I lör började jag få nån blödning har varit små stänk I trosskydd och ibland I toa. Varierar mellan rosa rött och brunt. Har lutinus som jag kör upp i underlivet 3ggr per dag..är kansliga hinnor och hud. Kanske rivit upp något med den hårda plastapplikatorn man kör upp..De säger att man ska blöda igenom en binda för att de ska vara källa till oro.+ ha ordentligt ont. Är så lätt man borjar blöda i tidig graviditet..????

  • Always choklad

    Hej var ett bra tag sen jag var här nu. Är i v12 och har nipt och ultraljud på onsdag. I lör började jag få nån blödning har varit små stänk I trosskydd och ibland I toa. Varierar mellan rosa rött och brunt. Har lutinus som jag kör upp i underlivet 3ggr per dag..är kansliga hinnor och hud. Kanske rivit upp något med den hårda plastapplikatorn man kör upp..De säger att man ska blöda igenom en binda för att de ska vara källa till oro.+ ha ordentligt ont. Är så lätt man borjar blöda i tidig graviditet...

  • Always choklad
    Inalina skrev 2022-01-11 09:53:35 följande:

    hej vännen! spännande med både KUB o NIPT samtidigt, så hade ju vi också förra veckan!

    det är ju väldigt vanligt med småblödningar, min första graviditetet var jag ett nervvrak de första 13 veckorna för jag blödde så ofta - men skönt om du kan stilla din oro genom att få se den lilla på ultraljud på onsdag, håll ut kram


    Kansliga VARNAS!!

    Hej hade förstoppning natten mot idag och tryckte mot underlivet och magen och gjorde inte jätteont men kändes. Nu på mrg så var det en blodpol i trosskyddet sen kom en stor klump med levrad blodmassa. Fick akut tid på ultraljud, konstaterat missed abortion v8 just efter ultraljudet..Nu på sjukhuset och inväntar tabletter for att stöta ut det. Fan jag är så arg och besviken..ska de aldrig gå! Planerade just nu hur vi skulle berätta. Och nu låter det på sambon som han vill ge upp..vet inte riktigt vad jag ska göra. Vill inte ge upp min kamp.
  • Always choklad
    Frida123123 skrev 2022-01-11 11:14:12 följande:

    Nämen vännen! Jag är förskräckt, chockad! Åh vad ledsen jag blir. Jag vet ju själv hur det är och när man ändå sett ett hjärta så händer det här. Livet är orättvist! Skickar de största bamsekramarna jag har till dig/er! Jag finner egentligen inga ord, blir så ledsen.. KRAM


    Hej tackar for stöd.

    Är tungt att ta in att det liksom tog slut så plötsligt, läkaren sa man har ju börjat planera 18 år framåt eller så. Det mesta har kommit ut idag/kväll det var uppenbarligen på G. Tacksam för morfintab annars hade det ej gått, gjorde ordentligt ont. Nu blir det vila för själ och kropp.
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021