• Always choklad

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Kronärtskocka skrev 2022-07-07 16:27:23 följande:

    Jodå, jag ruvar för fullt. Statistiskt större chans än någonsin. Men det är ju ingen garanti. Men jag mår alltid bättre att vara i ett försök jmf med att vänta så på så sätt är det skönt.


     


    Har fått veta en klarade PGT-A glad men fattar inte riktigt än. Båda har varit så inställd att det skulle gå dåligt så nu är man typ matt. Kommer landa i detta snart och börja förbereda mig för nästa steg. Håller tummarna för dig. 
  • Always choklad
    Kronärtskocka skrev 2022-07-08 16:12:55 följande:
    Grattis! Så skönt att ha en godkänd i frysen. Men förstår också anspänningen som då kan släppa. Hur ser planeringen ut nu för er? Tack
    Hej beror på mensen men nån gång i augusti nu förutsatt att slemhinnan är bra. 
  • Always choklad
    Kronärtskocka skrev 2022-07-08 16:12:55 följande:
    Grattis! Så skönt att ha en godkänd i frysen. Men förstår också anspänningen som då kan släppa. Hur ser planeringen ut nu för er? Tack
    Hej beror på mensen men nån gång i augusti nu förutsatt att slemhinnan är bra. 
  • Always choklad
    Kronärtskocka skrev 2022-07-10 10:06:55 följande:
    Hej

    Skönt att väntan inte blir så lång, augusti är ju snart. Hoppas slemhinnan ser fin ut!
    Tackar
  • Always choklad

    Hej nån som tagit probiotics och fört in i slidan inför FET?

    Finns en uppsjö, vet inte vad jag skall köpa/beställa...

  • Always choklad
    Kronärtskocka skrev 2022-07-16 16:25:12 följande:

    Det var en kortvarig lycka. Det digitala testet har gått från gårdagens gravid 1-2 till Inte Gravid och hcgvärdet var bara 3,5. Fan. Ännu ett väldigt tidigt missfall. Börjar oroa mig för att det inte handlar om embryona trots allt utan något i livmodern eller mitt immunförsvar. Nu sorg och väntan på att kliniken hittar en ny äggdonator till mig. Två chanser kvar. Sedan blir det inga mer försök alls. Så jäkla tungt. 


    Hej mitt hjärta blöder för dig. Fan så trist. Sörj så länge du behöver.

    Själv höll jag på å bryta ihop helt. Var en 6v bäbis nu när jag kom till sambons släktfest. Fan vad arg jag blev. Om jag åtminstone fått veta innan hade jag kunnat förbereda mig mentalt. Samma sak 2år sedan var em gravid som jag ej visste om. Båda ggr visste ingen av oss nåmting. Man anses nog som rätt labil av släkten tyvär. Gick in pä tia + liten prommis. Sen har ögonen tårat upp lite då och då. Men det har jag skitit i. Suger att få sådena reaktioner. Egentlugen är jag glad för deras skull. Men snart 3 år med hormoner och missfall av olika slag sätter sina spår..
  • Always choklad
    Kronärtskocka skrev 2022-07-18 06:47:36 följande:

    Tack för era tankar.

    Always choklad: Fy så tufft för dig! Sånt vill en gärna veta innan, så en kan förbereda sig och veta vad som väntar. De får tycka vad de vill, vi vet att reaktionerna inte är ett dugg konstiga efter vad du gått igenom. Att leva i långvarigt kris och sorg är tärande. Gott att du hittade sätt att hantera det på. Och hoppas omgivningen framöver förstår att du mår bäst av att vara förberedd. ( Jag skulle på AW i våras och frågade då innan om den jag vet var gravid skulle med. Det behövde jag veta innan för att hantera det. Att öht träffa folk alls är ibland slitigt, gravida eller ej.)

    Clemmentina: Väntar på svar från biopsin av min polyp fortfarande. Ska ta nytt tsh för säkerhetsskull. Får se vad den danska läkaren säger, jag hoppas de vill gräva lite mer, eller har ideer kring donatorerna.

    Hoppas ni snart får besked kring nästa steg.


    Hej
    Ja man är knappast ensam om att känna så när man själv kämpar.
    Tyvärr så tror jag inte det blir nån ändring i informationen. Var samma sak sist denna tillställning var. Men men..jag kanske måste börja fråga? Känns ju lite knas tycker det är naturligt att man borde få veta om alla andra vet när ca 6mån gått av en graviditet då folk berättat klart. Sen bor vi i en annan stad så vi glöms nog helt enkelt bort..inte kul för sambon heller och bli tagen på sängen. Spec när jag sagt till honom tidigare att jag vill veta så jag kan vara förberedd. I värsta fall kan jag säga jag är sjuk om jag ej pallar..alt nått annnat krockade. 

    Håller tummarna att allt är som de ska. I spanien har jag tagit flera prover + att de ville veta rubbet om min historik, alla värden, alla tester jag tagit m.m.
  • Always choklad
    Kronärtskocka skrev 2022-07-21 07:39:48 följande:

    Alwaysw choklad: För er egen del kanske det är bäst att fråga, hur knepigt det än känns att ev behöva göra de. De helt nygravida är kanske svårt att undvika, men de som varit det ett tag och bebisar borde ju utomstående i släkten känns till.


    Åh, ledsen för att du behövt uppleva samma sak. Även om det bara är två dagar hinner en ju glädjas så mycket att sorgen och besvikelsen ändå är stor. Speciellt då en försökt så länge. Denna gång fanns mitt plus i sex dagar innan det försvann, i våras två. En hinner verkligen drömma mycket på kort tid. 


    Gott att kunna försöka direkt igen. Kan du göra det redan denna nya cykel? 


    Jag har inget i frysen så kliniken har skrivit upp mig på väntelistan för ny donator. Der har gått ganska snabbt förut, får väl hoppas donatorerna vill donera efter semestrarna. Mejlade min klinik en massa frågor. Igår ringde de upp och frågade om läkaren kunde ringa mig om någon dag. Det känns bra, att de vill svara på frågorna och alla funderingar jag har kring hur jag ska gå vidare. 


     


    Hej
    Hoppas det löser sig snart så du kan testa på nytt. Det är tungt oavsett tror jag hur många dagar det än är. Man är mentalt gravid när de fört in ägget redan. Värst har varit för mig att vara medecinskt gravid. Som ett djur skendräktig. Kände mig helt maktlös..positivt gravtest men inget där alls sen på ultraljud. Tog lång tid att komma över. Kände mig så lurad då och dum! 
  • Always choklad
    Kronärtskocka skrev 2022-07-23 11:35:26 följande:

    Hej

    Visst är det så, att en har öppnat hjärtat för ett nytt liv redan iom insättningen. Fy så slitigt att gå ända till ultraljudet med symptom och hopp. Måtte du få gå hela vägen fram till mål snart!

    Jag blev uppring av min läkare igår. Bra att få svar på mina funderingar. Hon ville inte ändra på medicineringen men gav lite tankar kring val av spermadonator och föreslog en skrapning/priming av livmoderslemhinnan i cykeln innan nästa insättning. Verkar inte finnas några starka bevis för att det funkar så jag får se om jag gör det. Lite trist att de i Danmark inte vill kolla upp mer, men jag försöker lita på att de är måna om sin statistik och att läkaren har rätt i att jag har tagit många prover redan iom min blödningsutredning osv. Ger dem detta försök också, lyckas inte det kommer jag vilja tjata till mig kortison inför sista försöket. 


    Nu åter väntan på det magiska samtalet där kliniken ringer och säger att de har en donator. ( Blir en väntan som en inte vet hur lång den är? ) Ska försöka ta hand om mig så gott det går så länge. Nu längtar jag mest efter att vara klar med alla försök. 


    Hej
    Tackar för pepp, jo väntar på tant röd nu så jag kan planera insättningen, resa m.m. 

    Skrapningen om det inte finns nå risker? kanske värt och prova..

    Hoppas de ringer snart! Pepp pepp! 
  • Always choklad

    Ja det är ett gott tecken. Själv är man kvar. Började väl på nån tråd redan 2020 men ibland går det troll i trådarna. Lätt att alla försvinner då. Jag har anmält och lyckats få bort en del användare och inlägg. Håller på för fullt med femanest nu för att bygga upp hinna. Får se på fre när jag anses ok för en FET. 

Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021