Inlägg från: Anonym (Babymakeing) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Babymakeing)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Hopeforapulsa) skrev 2021-08-18 12:56:43 följande:

    Hur mår ni alla?

    Hur var RUL lillskrutten? Såg allt fint ut? Tog ni reda på kön eller ska ni vänta tills bebisen kommer ut?:)

    Har du fått någon ÄL babymakeing?

    Hur går det för er andra?

    Har varit på nytt ultraljud denna vecka, är i V27 nu. Varje vecka är en milstolpe. Bebisarna är lite mindre men skillnaden mellan dom är inte så stor utan båda verkar vara lite mindre bebisar! Alltså oron som alltid finns där, blir tokig av den.


    Japp fick tidig äl denna månaden så bim borde vara ett par dagar innan det jag skrivit i bim-listan. Vi fick till det tre gånger runt äl så jag håller tummarna att det tog sig :) Vill tro att jag får mer flytning än vanligt när jag går på toa men kan också vara önsketänkande.

    Härligt att allt såg bra ut på senaste ultraljudet! Det går framåt sakta men säkert då :) oron kommer stanna kvar till den dagen man dör tror jag, hopplöst men så känner jag med mitt troll iaf <3
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Första) skrev 2021-08-20 21:10:40 följande:

    Så skönt det är att komma in här efter ett litet uppehåll och se att det går bra för alla gravida och att vi andra fortsätter att kämpa på. Snart är vi där också så att detta kan bli en härlig gravid/mamma grupp :)

    Och välkommen Lyckan till denna grupp. Då har ni en spännande resa framför er med allt va bröllop och barnaskapande heter.

    Här är det ca en vecka kvar till bim, upptäckte aldrig någon stegring på äl stickorna så är osäker på exakt när äl va den här gången. Hur det än blir nästa vecka, plus eller ej, så känner jag mig ändå mer peppad på barn än nånsin. Tror det är pga att jag och min man behövde ta ett beslut om en sak som skulle påverka vårat liv ett tag framöver och då kom tankarna upp om att vi kanske skulle behöva ta en paus på ca 1 år om vi skulle ha gått på det förslaget som gavs. Just då när vi pratade om det så kändes det ok med en paus på 1 år, men ju mer jag tänkte på det så insåg jag att det finns inget annat jag vill just nu än att få barn så alternativet att ta en så lång paus finns inte. Så med den insikten så är kämparglöden starkare än nånsin just nu. Hoppas så innerligt att det är våran tur snart, precis som jag hoppas att alla som inte plussat här än ska göra det väldigt snart, helst igår redan :)


    Va härligt att du känner dig så peppad! Och jag hoppas också att det kan bli en gravid/mammagrupp av bebisverkstan snart :) håller tummarna för oss i nästa vecka!

    Tufft när det dyker upp grejer man måste ta beslut om som påverkat så mycket men brukar oftast kännas bra när man väl tagit beslutet (beroende på vad det är för nått man tvingas ta beslut om då såklart). Oavsett brukar det nästan vara en lättnad just att ha kommit fram till något.

    Känner du något som skulle kunna va symptom? Jag har försökt att inte känna efter denna månaden. Men upptäckte när vi varit iväg nu ett tag att jag verkar ha mer flytningar som kommer när jag går på toa. Men sen kom jag på att det kanske vara är för att det syns på ett annat sätt för att ljuset/lamporna är placerade på andra sätt så att själva toaletten lyses upp så man ser bättre vad som händer där nere i skålen. Så jag vågar inte hoppas på något.
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lyckan) skrev 2021-08-19 13:39:48 följande:

    Vi är traditionella och ska försöka göra barn såfort vk gift oss. Älskar inte med varandra nu.

    Och tanken på att vi snart är gifta och vi ska sätta igång med verkstaden blir jag helt pirrig av.

    Första veckan i september har jag äl!


    Välkommen!

    Å va spännande! Då har ni mycket framför er nu :) när är bröllopet? Hoppas att allt kommer gå smidigt och att ni får precis den dagen ni önskar er <3

    Du får gärna skriva in dig i bim-listan om du vill :)
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Babymama) skrev 2021-08-21 21:26:57 följande:

    Det går bra för mig! Är i v39+0 alltså inne i V40. Bf är nästa vecka. Får se när liten vill titta ut! Och än så länge har jag inte insjuknat. Helt fantastiskt!!

    Vad spännande och vänta och se vad det blir!! :)


    Vilken skillnad mot förra graviditeten då! Va härligt :) hur mår du annars fysiskt och mentalt nu? Foglossning och sånna härliga saker? Hoppas allt kommer fortsätta flyta på och att hen inte dröjer sig kvar där inne för länge efter bf :)

    <3
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Babymama) skrev 2021-08-22 20:52:46 följande:
    Har haft lite känningar av foglossning men ska inte klaga direkt. Dock så gör jag inte supermycket nu för jag vet att jag får ont. Med första barnet hade jag mycket foglossning men då jobbade jag också.

    Har väl varit rätt hård mot mig själv att inte klaga eftersom jag varit med om värre. Så tacksam att vi kom så långt denna gång men också lite ledsamt att man mått så dåligt psykiskt denna graviditet fast den egentligen har varit min bästa.

    Längtar nog mest till att bebisen ska komma så jag också slipper oron att bli sjuk. Men då får man andra saker att oroa sig över istället haha!

    Hur mår du? :)

    Ja precis när de kommer ut är det allt annat, ligger dom rätt, är filten för tight, andas hen fortfarande? kommer hen klämma fingrarna eller när dom börjar störtdyka med huvudet först ner från continentalsängen. Man slutar nog aldrig oroa sig.


    Tråkigt att du inte fått njuta av graviditeten men det är lättare sagt än gjort att bortse från sina tidigare erfarenheter. 


    Tack för att du frågar <3 det har varit och är väl lite tufft just nu eftersom jag skulle haft bf i onsdags. Har haft fullt upp med familjemys så inte haft jättemycket tid att tänka på det men när det slår mig blir jag alltid rätt nerstämd. Min sambo förstår nog inte hur mycket det påverkar mig längre. Jag håller god min och han har inte sett mig gråta på rätt länge nu, men det betyder inte att jag inte gör det. Men det blir bättre och bättre iaf :) Ny bim till helgen men vågar inte hoppas på för mycket för då blir jag bara mer nedstämd igen när mensen kommer.

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Första) skrev 2021-08-23 17:32:30 följande:

    Det borde helt klart undervisas om det också i skolan, för det blir nästan som en chock att höra i vuxen ålder att det är normalt att det tar uppemot 1 år att bli gravid. Hade man lärt sig det i skolan hade det kanske varit lättare att hantera på nått sätt.

    Ja nån gång är det väl våran tur också. Är bara rädd att man kommer till utredningen och något är fel, eller ja jag är väl lika rädd för att inget ska vara fel så jag vet inte vilket jag hoppas på. Men det kanske blir som för vissa att plusset kommer precis innan utredningen. Längtar så otroligt mycket till den dagen då plusset äntligen kommer :)


    Tänker att det samtidigt finns en stor risk för fler tonårsgraviditeter om man får veta att det är rätt svårt. De flesta är ju väldigt fertila i den åldern. Har flera vänner som gjort abort innan de fyllt 20 för att de slarvat :/
  • Anonym (Babymakeing)

    Det är ju såklart inte på något sätt mer upplyftande för oss som kämpat nu i vuxen ålder men jag tycker ändå att man fått höra från många håll att det inte är konstigt att det tar tid. Men även om man vet att 1-1,5 år är normal tid så blir man inte mindre uppgiven för man hoppas att man är en av de där som det går på första försöket för.

    Jag blir nästan manisk när vi försöker och blir testoholic och har svårt att tänka på något annat mellan äl och mens.

  • Anonym (Babymakeing)

    Jag tror jag plussade precis...

    tog ett test i morse som va helt blankt, tog ett test till nu precis för det kändes som att det ändå kunde va nått. Så onödigt att ta ett nytt test samma dag men det visade två streck. Om än ett väldigt svagt teststrecket så är det där =D ska nog våga ta ett digitalt imorgon bitti

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Första) skrev 2021-08-24 19:08:39 följande:
    Oj så spännande :) Kommer vänta med spänning på att höra vad testet säger imorgon!

    Tack <3 va fin du är! 


    Jag har aldrig plussat såhär tidigt förut så det känns så märkligt.. och jag är konstigt nog inte så exalterad som jag trodde att jag skulle bli för ett plus. 


    Får testa imorgon bitti helt enkelt och se vad testet då visar :)

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-08-24 20:07:38 följande:

    Men wow vad kul!! Hoppas hoppas, låter verkligen lovande :D Längtar till imorgon bitti att gå in här och läsa! Nu jäklar :D Lycka till! Förstår också om du känner dig aningen mer likgiltig eller orolig men det kommer säkert gå jättebra :) håller tummarna för dig<3


    Tack <3 är nervös för att det ska vara för tidigt för digitalt imorgon att det kommer visa negativt men tar kanske ett av varje. Köpte typ 20 gravtest för ett par månader sen så jag har ett par stycken liggandes kan man säga.

    Och ja jag kommer nog inte våga tro på att allt går vägen sen förrän vi passerat kub iaf. Och jag hoppas innerligt att min sambo får följa med på ultraljud för jag kommer inte klara ett negativt besked till om vi kommer så långt. Men ja det är väldigt mycket i framtiden.
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu