Inlägg från: Anonym (Babymakeing) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Babymakeing)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Nu kom mensen.. vill bra gå hem å lägga mig. Fy va ledsen jag blev nu när jag hade fått upp förhoppningarna och jag vet att vi prickade helt perfekt med äl :(

    Nu kan jag iaf ta en Ipren mot molvärken jag haft senaste veckan. Får gå ut å såga ner nått på jobbet (Jobbar med skog och trädgård) så jag får utlopp för min besvikelse.

  • Anonym (Babymakeing)
    BIM-listan

    9/12 4a (PLUS)

    20/12 babymama (PLUS)

    21/12 Håller tummarna (PLUS)

    15/3 Hopeforaplus (PLUS)

    9/5 Lillskrutten (PLUS)

    26/5 Barnlängtan2021 (PLUS)

    2/6 Litehopplöst (PLUS)

    6/8 Minitvåan

    26/8 Första

    29/8 Babymakeing
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Babymama) skrev 2021-08-02 18:00:55 följande:
    Stort grattis! Gick faktiskt in för att höra hur det går för dig! Så skönt att allt gått bra!

    Jag är i v36+2 nu och än är jag frisk. Har slutat med trombylen nu, läskigt. Inte lång tid kvar :)
    Så härligt att det gått bra såhär långt :) Inte många veckor kvar till ankomst då <3
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-08-02 21:38:59 följande:
    Ååh förstår dig, bara krypa ner under täcket och försvinna :( Jätteledsen för din skull!! Vilket försök är ni inne på nu sen förlusten? Verkligen typiskt att mensen kom lite sent just denna gång också. Ja kör hårt på jobbet! Snart äl igen och sen är det bara att vänta och hoppas, snart går det, det måste det!<3

    Så frustrerande, jag skrev ett svar igår men verkar som det hände något när jag uppdaterade för nu finns det ingenstans.


    Det är 5:e försöket nu i augusti, men totalt har vi ju försökt sedan augusti förra året, även om jag va gravid i nästan 6 månader av dom så är vi ju på ruta 0 ändå. 


    Läste att covidvaccinet påverkat menscykeln för en del. Haft demonisk mensvärk, mycket värre än när jag fick mf, började senare och nu verkar den efter bara 2 dagar ha avtagit.


    Jobbigt att du fortfarande mår så illa och att symptomen blir värre när den "sköna" andra trimestern ska börja =/ Men det blir ju tydligt att det är någon där inne iaf då, skönt också att du fick veta vad blödningarna beror på. Annars brukar det väl vara spökveckor runt då?

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-08-04 13:27:56 följande:
    Åh nej, avskyr när det händer!

    Även 5:e försöket känns väl som en evighet, men som du säger är det egentligen mycket längre för er :( Jättetråkigt, beklagar det. Hm, har du bara blödigt i två dagar? Men du har testat negativt upprepade gånger? Känns väldigt trist om menscykeln ska börja strula nu också. Hoppas det ordnar upp sig nu till kommande äl, tar du fortfarande tester?

    Jag har inte mått illa alls första typ 13 veckorna så jag har ändå haft det väldigt enkelt! Bara spytt på morgonen men inte mått illa. Så jag ska väl inte klaga egentligen. Var bara beredd på att även spyorna skulle sluta nu hehe. Ja det var väl det jag var beredd på, spökveckorna! Men det verkar bli precis tvärtom för mig haha. Förutom att jag spydde hade jag typ spökveckor första veckorna, eftersom jag även blödde kändes det inte som att jag var gravid, lika jobbigt som att ha mens men konstant och oro istället. Det är inte så jättetrevligt att just vara gravid, jag vill verkligen bara få min bebis, men en av fördelarna är att slippa mens men det har jag inte gjort denna gång då. I slutänden är det dock så värt det! Längtar verkligen till förlossningen och bebisen.

    Blödde väldigt mycket dag 1 och 2, inte så att jag fick något på bindan förutom nån gång men när jag gick på toa så rann det som tusan.
    Dag 3 fanns det inget alls i bindan när jag vaknade och det kom inget när jag gick på toa på morgonen. sen resten av dagen kom det en del när jag gick på toa förutom innan jag skulle lägga mig då kom inget alls.
    I morse (dag 4) hade inget kommit under natten och inget vid toabesök. Vid 10-tiden kom typ 2 droppar och efter lunch blev det liiiite rosa på pappret. 


    testade senast i måndags, samma dag som mensen kom och då va det negativt och med tanke på hur mycket som kom första två dagarna så har jag svårt att tro att det va nått annat än mens även om jag har en dröm om att det bara va en genombrottsblödning. 


    Ah okej, tänkte att du mått illa också när du kräkts. hellre kräkas sällan än må illa hela tiden hehe. Förstår din oro! dels när man har bagage av tidigare händelser och när det inte löper på klockrent så är det ju omöjligt att inte oroa sig. <3

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Minitvåan) skrev 2021-08-04 20:50:47 följande:

    BIM-listan

    9/12 4a (PLUS)

    20/12 babymama (PLUS)

    21/12 Håller tummarna (PLUS)

    15/3 Hopeforaplus (PLUS)

    9/5 Lillskrutten (PLUS)

    26/5 Barnlängtan2021 (PLUS)

    2/6 Litehopplöst (PLUS)

    26/8 Första

    29/8 Babymakeing

    6/9 Minitvåan

    Och dääääär kom mensen! Men jag är faktiskt mest glad ändå. Positivt LH-test innan ägglossning, och nu en mens som kommer när den ska. Det finns hopp för maskineriet ändå! Bättre lycka nästa månad för mig.... Peppkramar till er andra som också kämpar!


    Tack och detsamma :) <3 Härligt med lite pepp! och härligt att du är glad trots mensen. Positiv inställning till det hela underlättar säkerligen hela processen och att kroppen känner av det också :)
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-08-08 20:18:17 följande:

    Hm hur har det gått? Har du tagit något mer test?

    Nej, jag har mått oförskämt bra faktiskt, har väl mått lite småilla på morgonen innan kräkning men oftast har det släppt direkt efter. Jag är väldigt tacksam för att ha mått så bra ändå! Snart ul, då får vi se hur allt ser ut därinne mer ordentligt. Önskar och hoppas så innerligt att allt är bra men det finns en ständig liten gnagande röst att förbereda mig på det värsta ändå.


    Jag tog ett test i början av veckan men negativt. Fått positivt på äl-test tidigt denna månaden. Redan på dag 12. Hoppas vi fått till det bra annars så blir det förhoppningsvis en kort cykel iaf så vi kan börja om snabbt igen.

    Blev riktigt nere några dagar men haft fullt upp med att hitta på saker med familjen så det har varit lite skönt. Och nu njuter jag av några veckors semester till! Känns bra att vara ledig när det är bf eftersom de flesta på jobbet inte vet något.

    Håller alla tummar att det ser bra ut på rul <3 :)
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-08-15 14:28:30 följande:

    Spännande! Hoppas cykeln är kort och du plussar snarast! :D Skönt att det rullar på snabbt. Förstår att det är skönt att inte behöva förklara om du känner dig deppig. Nu kommer plusset snart, det måste det!

    Tack så mycket, börjar bli nervös att allt inte står rätt till. Imorgon får jag veta. Läskigt.


    Hoppas allt såg/ser bra ut idag <3

    Det känns som vi fick till det väldigt bra med tre gånger runt äl så nu är jag sådär jobbigt exalterad och tror att det kanske tog sig. Känner såklart efter alldeles för mycket ändå trots att jag har full rulle. Är ju förtidigt att känna nått men ska vaccinera mig precis före bim (andra sprutan) så är lite nervös för det. Vet inte hur man ska tänka riktigt med den om vi skulle lyckas bli gravida.
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-08-16 19:50:12 följande:
    Det var så fint så! Veckan stämde och allt såg bra ut.

    Åh vad härligt men förstår att det också känns jobbigt. Värsta är ju om man verkligen får upp förhoppningarna och sen blir det inget. Men kanske detta blir gången som lyckas! :D Jättesvårt det där med vaccin men å andra sidan om du redan tagit första och har andra bokad känns det kanske lika bra att ta den? Finns väl fortfarande inget som visar på att det skulle påverka en tidig graviditet? Visserligen är det väl inte jättelänge som de vaccinerat gravida. Jättesvårt! Du känner nog vad som känns rätt om du plussar strax innan.

    Så skönt att höra! =D 


    Ja man kan ju hoppas att det är denna gången det tar sig :) Tänkte jag skulle köpa nya äl-test för jag hade rabatt på apoteket men bestämde mig för att ha is i magen. Fick äl så tidigt denna månaden så hann kanppt använda några. 


    Tänker mest på att jag är rätt säker på att det va vaccinet som spökade till min cykel förra månaden. Fick längre cykel än jag någonsin haft (förutom precis efter förlossning då) och superkort mens. Så blir lite orolig att det skulle påverka utvecklingen på något sätt där i början. Kan vara för tidigt för mig att ens plussa innan jag ska vaccinera mig. Är det negativt innan vaccineringen så får jag ju gå på det och fullfölja men om det blir ett plus vet jag inte? Har tid tidigt på morgonen så får väl kanske gå dit och säga som det är så får de avgöra?

  • Anonym (Babymakeing)

    BIM-listan

    9/12 4a (PLUS)

    20/12 babymama (PLUS)

    21/12 Håller tummarna (PLUS)

    15/3 Hopeforaplus (PLUS)

    9/5 Lillskrutten (PLUS)

    26/5 Barnlängtan2021 (PLUS)

    2/6 Litehopplöst (PLUS)

    26/8 Första

    29/8 Babymakeing

    6/9 Minitvåan

Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu