Inlägg från: Anonym (Babymakeing) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Babymakeing)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-07-21 19:49:05 följande:

    Åh vad kul att ni fick till det! Bra jobbat :D Och så spännande att du känner dig extra hoppfull denna gång, har du känt så innan du plussat tidigare gånger?


    Om jag känt mig extra hoppfull innan jag plussat? Nää kan jag nog inte påstå. Första gången hade vi försökt 9 gånger innan det tog sig så jag tog ett test på rutin då och blev chockad över att det va positivt. När jag fick mf blev jag istället chockad över att det gick så fort och sen hann jag inte ens få en mens emellan innan jag blev gravid igen. Så blev förvånad då med även om jag såklart hade hoppet uppe så vågade jag inte tro att det skulle gå så fort.

    Känner mig svullen över livmodern nu så hoppas att det är ett bra tecken. Måste försöka sysselsätta mig med massa nu så tiden går fort.
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-07-21 20:02:17 följande:

    Om jag känt mig extra hoppfull innan jag plussat? Nää kan jag nog inte påstå. Första gången hade vi försökt 9 gånger innan det tog sig så jag tog ett test på rutin då och blev chockad över att det va positivt. När jag fick mf blev jag istället chockad över att det gick så fort och sen hann jag inte ens få en mens emellan innan jag blev gravid igen. Så blev förvånad då med även om jag såklart hade hoppet uppe så vågade jag inte tro att det skulle gå så fort.

    Känner mig svullen över livmodern nu så hoppas att det är ett bra tecken. Måste försöka sysselsätta mig med massa nu så tiden går fort.


    Kanske ska förtydliga att det va graviditeten som föranledde missfallet som va det chockande. Sen blev jag ju ledsen över mf men va mer graviditeten jag tänkte på nu. Det gick på bara andra eller tredje riktiga försöket (minns inte helt längre).
  • Anonym (Babymakeing)
    hopeforaplusa skrev 2021-07-22 08:31:57 följande:

    Hej tjejer och förlåt för dålig uppdatering här! Läser varje dag vad ni skriver men har problem att jag inte kan skriva och har fått göra nya konton hela tiden, dumma fl..

    Allt såg bra ut sist så fick enligt rutin ett nytt ul bokat varannan vecka så det var skönt. Hann bli riktigt orolig. Oron släpper dock aldrig vilket jag vet att många känner, man är orolig när man är gravid och man är orolig när dom kommer ut:) har börjat känna tjejerna nu också i magen vilket är så mysigt, något tecken av att det faktiskt är något där inne<3

    Fick du någon stegring på äl testerna babymakeing? Nu ska det bli din tur, håller tummar och tår för det!! När har du beräknad bim?:)

    Vilken vecka är du i nu lillskrutten?:) mår du bra och så annars? Spyr du fortfarande?

    När har du din äl första? Håller tummarna även för dig<3


    Å va härligt att höra! Varit så orolig att det va nått hemsk som hänt :( Så mysigt att känna dom <3

    Japp fick klockrent positivt! Så nu hoppas jag! Äl va nån dag senare än vanligt så trodde bim skulle va 30/7 men kanske blir 31/7 stället :) ska verkligen försöka att inte testa innan bim.
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-07-24 12:03:20 följande:

    Jag förstår, lite olika har det varit alltså. Hoppas hoppas, ja försök att tänka på annat!


    Ja även om det bara är en vecka så sniglar sig tiden fram.

    Va skönt att blödningen avtagit men jobbigt att den inte är helt borta :( och tufft med illamåendet. Va det samma sak med första bebis att du mådde illa så länge? Annars kanske det är annat kön denna gången?

    Jag mådde olika med min dotter mot sonen. Och med dottern va min hy perfekt och håret behövde typ aldrig tvättas för det blev inte fett. Med sonen hade jag finnar, fett hår och mycket mer illa tidigt i graviditeten. Kan ju varit tillfällighet också såklart.
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Minitvåan) skrev 2021-07-25 20:48:12 följande:

    BIM-listan 

    9/12 4a (PLUS) 

    20/12 babymama (PLUS) 

    21/12 Håller tummarna (PLUS) 

    15/3 Hopeforaplus (PLUS) 

    9/5 Lillskrutten (PLUS) 

    26/5 Barnlängtan2021 (PLUS) 

    2/6 Litehopplöst (PLUS) 

    30/7 Första 

    30/7 Babymakeing

    6/8 Minitvåan

    Hej igen allihopa. Jag tappade sugen lite med all utebliven mens, men nu plussade jag på ÄL-test i förrgår efter en ordentlig mens innan dess, så hoppas att maskineriet är igång igen. Bebisverkstaden var igång både igår och i förrgår så nu är det bara att vänta tills augusti.... kanske kör vi en gång till ikväll på vad som borde vara ÄL-dagen.

    Lycka till Första och Babymaking!


    Tack detsamma! <3

    Hoppas att augusti är din månad :)
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-07-25 20:25:47 följande:

    Jag förstår dig!! Tiden går aldrig så långsamt som när man väntar i ovisshet.

    Idag har det varit lite mer spottings igen tyvärr men fortfarande mindre än innan det avtog ett tag. Med min son mådde jag mycket mycket mer illa, konstant hela tiden, jag hade även ?mensvärk? typ hela tiden, så fruktansvärt ömma bröst att jag knappt kunde ta av bh:n efter en arbetsdag. Illamåendet försvann typ helt i vecka 13, övriga symptom lindrades också då har jag för mig. Nu är jag i vecka 14 och illamåendet börjar komma igång ordentligt. Innan har jag spytt men inte mått illa. Inga övriga symptom, kanske börjar känna lite i brösten nu med. Helt omvänt alltså! Lustigt att du också mådde illa tidigare med sonen.

    Kanske kan vara en flicka då eller så är det bara något helt annat haha. Har läst så mycket trådar om det här med symptom och kön och det går inte att utläsa något svar. En hade hemsk graviditet med sonen men jättebra med dottern, en hade hemsk med båda sönerna, en hade hemsk med dottern men jättebra med sonen haha alla varianter finns! Känns dumt att gissa för mycket så råkar man kanske ställa in sig på något och så blir man besviken.


    Min magkänsla sa tjej när jag väntade första och kille när jag väntade andra. Rätt båda gångerna men hade såklart blivit glad för vad det än blivit, bara det blivit något. Med dottern började jag kräkas först i v 12 men skönt nog visste ju kollegorna då så om jag hängde över något staket å kräktes så behövde jag inte dölja det på samma sätt. Samtidigt så sa min svärmor att hon mådde mer och mer illa för varje graviditet så ålder kanske också spelar in? Men med sonen så mådde jag fint från v 12. hade inget illamående alls längre.

    Ska ni ta reda på kön på rul föresten? :)

    Nu letar jag symptom för fullt men allt är förmodligen pms så jag kommer bara göra mig själv besviken nu när jag känner efter hela tiden.
  • Anonym (Babymakeing)

    Tror ni inte att jag faller för frestelsen och beställer hem ett testa tidigt test. Tror att jag väljer alternativet som är att man kan hämta upp det inom 2 h på apoteket, men nu 2 h senare och inget bekräftelsemail inser jag att jag valde ett alternativ som är 0-3 dagar Skrikandes


    Så om jag har tur kan jag hämta upp det imorgon. men i värsta fall hinner det inte komma förrän fredag och då kan jag inte testa förrän lördag och ja då är ju bim redan passerad så jag lika gärna kan använda mina vanliga test, om inte mensen redan kommit tills dess då vill säga.  


    Så himla snopet! hehe 

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Första) skrev 2021-07-27 13:08:42 följande:

    Nej men så synd! Ja då kanske det kan kännas lite kört om testet kommer så sent. Men får hoppas att det kommer idag eller imorgon så du hinner testa innan bim. Håller med spänning mina tummar för dig <3 Hur känns det annars? Tror du det blev något den här gången?


    Känns som vi fick till det perfekt så har en hög förhoppning om att det ska ha tagit sig iaf :)

    Förut va det som att det började rinna (som som när man får mens) men det va inget förutom en liten flytning och jag brukar aldrig då flytningar som ger avtryck i trosorna så hoppas det kan va ett tecken? Men kan säkert likväl va tecken på att mensen kommer snart också.

    Känner du nått nu?
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Första) skrev 2021-07-27 14:11:35 följande:

    Oj så spännande, då kan det ju ändå vara så att det lyckades den här gången om du inte brukar ha sånna flytningar :)

    Nej det kan jag väl inte påstå, men samtidigt så har jag inte känt mig på samma sätt som jag brukar innan mens så hoppet finns ju ändå där


    Samtidigt så har det som varit gravidsymptom för mig tidigare blivit pms så yr, trött, molvärk till å från från äl. Så vågar inte lita helt på kroppens signaler längre.

    Å spännande! Brukar din mens va punktlig eller kan cyklerna skifta lite? :)
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-07-27 16:54:21 följande:
    Jag hade en känsla av kille när jag fick min son, så det stämde. Men nu vet jag inte. Inte än i alla fall. Får jag fråga vad du jobbar med om du hängde över staket och kräktes istället för toalett? :)

    Nej vi tänkte inte det den här gången. Först ville vi verkligen veta. Men sen efter missfallet och tvillingen som inte klarade sig kände jag att könet spelar verkligen ingen roll. Jag vill "bara" ha en levande, frisk bebis. Känns spännande att få det som en överraskning på förlossningen också :D

    Åh det är en hemsk bergochdalbana det där! Hoppas verkligen att det är något på riktigt nu. Jag hade jättemycket ökade flytningar med min son så hoppas det är ett tidigt tecken! Det är dags nu, både för dig och för Första. Det förtjänar ni båda.

    Visst är det spännande med överraskning! Vi tog inte reda på det med första och tänkte inte göra det med andra, men när vi fick dåliga besked och de tog moderkaksprovet så ville jag veta. Få bekräftat att det va en liten pojke. Det va skönt att ha det avklarat för det hade inte synts när han föddes eftersom han helt saknade det organet och inte hade någon hud över området heller. 


    Om vi skulle få lyckan att då en till så kommer vi nog inte ta reda på något men vi kommer inte heller blunda på rul för att inte råka se något :)


    Tog ett vanligt test i morse som va tokblankt men jag vet också att jag inte brukar ge utslag så tidigt på tester ändå så än är månaden inte helt körd. Men kan ta ett glas med en vän ikväll med gott samvete iaf.

Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu