Inlägg från: Anonym (Babymakeing) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Babymakeing)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Första) skrev 2021-07-28 08:05:42 följande:
    Nej det känner jag ju igen på sätt och vis. Kroppen kan lura en totalt ibland så jag har också slutat lyssna på dom signaler kroppen ger en för dom stämmer oftast inte med att det skulle ha blivit nått.

    Ja det skiljer väl egentligen bara 1 dag på mina cykler. Men nu när jag har slutat ta tempen så är jag ju lite osäker på när äl var då jag inte kan bekräfta den. Men när jag nu har sånna jämna och stadiga cykler så tyckte jag att det var onödigt att fortsätta när tempningen inte bidrog med mer än stress. Om jag ska gå på äl smärta och tester nu så har jag väl ändå hyfsad koll på när det var. Docka har jag ställt in mig på att mensen kommer som vanligt så jag inte ska bli så besviken.

    Skönt ändå med regelbunden cykel så då kan du säkert lita på signalerna kroppen skickar vid äl :) 


    Ja det är nog ändå det bästa för ens egen mentala hälsa att ställa in sig på det värsta. Jag tog ett vanligt test nu på morgonen och det va tokblankt. Visste väl det sen innan men iom att jag inte fick mitt testa tidigt test igår och jag ska ut och ta ett glas ikväll så ville jag testa med nått. Nu kan jag ta mig en drink med gott samvete för jag har gjort vad jag kunnat för att kolla innan. 


    Ett tag levde jag med att jag aldrig drack eller åt något "olämpligt" mellan äl och bim. men efter ett gäng månader tröttnade jag på att leva som jag va gravid halva månaden trots att jag aldrig va det. 

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Första) skrev 2021-07-28 09:37:28 följande:
    Ja det känns ju som att kroppen borde vara i någon slags balans när cykeln är så stabil. Men orolig att nått är fel är jag ju ändå eftersom det inte tar sig.

    Hm...jobbigt ändå med negativt test men som du säger så är det inte kört än. Tycker du gör rätt i att unna dig ett glas ikväll. Jag tänker också som du att jag vill inte begränsa mig själv i det jag äter och dricker nu medans vi försöker. Men avstår från alkohol gör jag från äl till mens utifall men tycker verkligen inte det är fel om man väljer annat.

    Precis man får göra det som känns rätt för en själv. Jag dricker oftast alkoholfritt men kan lyxa till det med en drink eller ett glas vin nån gång i månaden. Sen vi fick dottern har jag inte samma tollerans för alkohol och om hon sover dåligt eller blir ledsen på natten så tar hon ju inte hänsyn till om hennes föräldrar haft en hård kväll. Så har man nattpasset så vill man absolut inte känna sig berusad. Har rädsla över att tappa henne också om jag skulle råka fumla bara för att jag varit oansvarig och druckit för mycket. 


    Briskas alkoholfria cider tycker jag är riktigt smarrig och det har börjat komma en del bra viner också. Men just rött vin blir aldrig riktigt samma sak när det är alkoholfritt tråkigt nog :( 

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-07-27 16:54:21 följande:

    Jag hade en känsla av kille när jag fick min son, så det stämde. Men nu vet jag inte. Inte än i alla fall. Får jag fråga vad du jobbar med om du hängde över staket och kräktes istället för toalett? :)

    Nej vi tänkte inte det den här gången. Först ville vi verkligen veta. Men sen efter missfallet och tvillingen som inte klarade sig kände jag att könet spelar verkligen ingen roll. Jag vill "bara" ha en levande, frisk bebis. Känns spännande att få det som en överraskning på förlossningen också :D

    Åh det är en hemsk bergochdalbana det där! Hoppas verkligen att det är något på riktigt nu. Jag hade jättemycket ökade flytningar med min son så hoppas det är ett tidigt tecken! Det är dags nu, både för dig och för Första. Det förtjänar ni båda.


    Glömde visst att svara på att jag jobbar med den gröna sektorn så jag är mest utomhus hela tiden :) så ibland kan det vara långt till en toalett och svårt att vara diskret då.
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Första) skrev 2021-07-29 07:23:39 följande:
    Ja man måste få lyxa till det emellanåt så man inte glömmer bort att leva också, vilket är otroligt lätt att glömma bort av någon anledning när bebis är det enda som upptar ens tankar. Sen finns det ju som du säger en hel del bra (och icke bra) alkoholfritt så det är ju inte svårt att hitta något gott att dricka om man skulle vara sugen på det.

    Hoppas du hade det trevligt med din vän igår och att du unnade dig med gott samvete :)
    Japp god mat och en riktigt smarrig drink blev det :) Riktigt skönt att vara vuxen en stund och inte fokusera på bebisar och barn en stund.
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Första) skrev 2021-07-29 12:47:16 följande:

    Försök 11 och det slutade också i mens! Är bara så trött på det här nu att jag inte ens känner att jag kan bli ledsen för att det inte tog sig den här gången heller. Jag ska unna mig någon öl eller drink till helgen och bara göra sånt som jag mår bra av nu i några dagar så jag kan ladda batterierna för nästa försök!

    BIM-listan

    9/12 4a (PLUS)

    20/12 babymama (PLUS)

    21/12 Håller tummarna (PLUS)

    15/3 Hopeforaplus (PLUS)

    9/5 Lillskrutten (PLUS)

    26/5 Barnlängtan2021 (PLUS)

    2/6 Litehopplöst (PLUS)

    30/7 Babymakeing

    6/8 Minitvåan

    26/8 Första


    Nej! Va ledsen jag blir för din skull :( Så himla typiskt! Men du gör helt rätt i att unna dig något smarrigt och göra saker du mår bra av. Det är viktigt att inte glömma bort sig själv i processen som vi redan pratat om <3


    Kram!

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Första) skrev 2021-07-29 20:03:39 följande:
    Ja så är det ju. Känns som att jag stressar i allt jag gör nu så jag ska försöka att minska på stressen så gott jag kan den här cykeln och hoppas på att det gör susen. 1 år är ju gränsen för utredning i alla län. Men ser allt bra ut så har jag hört av en annan tjej som bor i samma län som mig att man måste vara 30 år och ha försökt i minst 2 år innan dom kan skicka remiss till ivf. Jag blir 28 i december så det är ju ett tag till dess jag blir 30! Men jag hoppas ju självklart att det tar sig låååångt innan dess :)

    Så orättvist att det skiljer sig så med vården mellan olika landsting :( i VGregionen ska man va 25 år tror jag, ha försökt ett år och efter utredningen får man remiss direkt om de tror att det skulle funka med ivf. 


    Ja vi håller tummarna att det går på vanlig väg då! :) 

  • Anonym (Babymakeing)

    Tog ett tidigt test igår men som inte visade något. Fortfarande ingen mens idag och inga spottings som jag brukar få dagarna innan mens. Ska ta ett vanligt test imorgon om mensen inte kommit igång än.

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (4a) skrev 2021-07-31 12:17:10 följande:

    Hej på er. Längesen nu så gör en liten uppdatering från min sida.

    Vattnet gick helt oväntat i 36+3 så 36+4 föddes vår lilla kille drygt tre veckor för tidigt. Men stor som en fullgången som tur är, så himla fin <3 allt har gått bra och vi mår fint.

    Hinner inte läsa igenom allt som skrivits men jag hejar på er och hoppas verkligen det tar sig och går vägen för er alla snarast. Det har varit toppen att få stöd från er kära anonyma cybervänner, det ska ni veta! Kram på er <3


    Stort Grattis! <3 3 veckor tidigt är ju nästan fullgången :) härligt att allt gått bra. Om du hinner och orkar får du gärna fortsätta hålla oss uppdaterade.
  • Anonym (Babymakeing)
    hopeforaplusa skrev 2021-07-31 13:01:33 följande:

    Åh håller tummen! När har du bim?:)


    Anonym (Första) skrev 2021-07-31 13:12:57 följande:

    Hoppas och håller tummarna att det blir ett plus! :)


    Tack <3 jag hade bim igår men äl va lite sen så kan likväl vara imorgon men inte senare än så.

    Jag börjar ju hoppas nu så känns jobbigt om det inte är något. Blir att ta ett vanligt test imorgon så får vi se vad det visar :)
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Första) skrev 2021-07-31 17:27:46 följande:

    Kommer vänta med spänning på din uppdatering imorgon :)


    Blankt nu med :( väntar på att mensen ska komma nu så får jag se om det blir fler test eller inte.
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu