Inlägg från: Anonym (Lillskrutten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lillskrutten)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    hopeforaplusa skrev 2021-03-05 08:01:12 följande:

    Gud har tänkt på dig inatt. Hoppas verkligen att du får komma in och kolla så att allt ser bra ut. Håller min tumme allt jag kan för dig idag!

    När jag var gravid med första så fick jag en liten blödning och var säker på missfall. Ringde och sa att jag trodde att jag fått missfall och hur ledsen jag var och jag fick komma in direkt. Tryck på att du måste få komma in. Speciellt nu inför helgen så du får veta!


    Tack <3

    Tack för tipset! Ska verkligen försöka. Men hur ledsen jag än är över något lyckas jag alltid få allt att låta bra när jag väl ska ta upp det med någon, det är jättedumt men det blir alltid så!
  • Anonym (Lillskrutten)
    hopeforaplusa skrev 2021-03-05 08:49:27 följande:
    Låter som att vi är lika där. Är exakt likadan. Man vill inte vara i vägen och man (jag) har svårt att stå på mig fast man kanske borde. Jag tror på dig, säg att du är jätteorolig och vill gärna se att allt ser bra ut innan helgen, att du mår jättedåligt över det. Dom borde kunna ge dig en tid tycker jag! <3
    Exakt så! Det är så dumt för dom gör sitt jobb så man är inte i vägen men precis så är jag också! Tack för alla hjälp Hjärta
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-03-05 09:41:30 följande:
    Hon har barn sen innan men vet inte hur tätt. Det började med liten blödning och det kom först lite och sen mer under några gånger har jag för mig.

    Oddsen är låga och jag vet själv hur lätt det är att ställa in sig på det värsta, delvis för att skydda sig själv från att bli besviken en gång till :( men chansen finns ändå. Hoppas att du får komma in och kolla idag <3

    Kram!
    Tack för all info, egentligen vet jag att hur det gick för henne oavsett inte påverkar mig överhuvudtaget. Men man vill gärna höra bra historier med.

    Precis, hellre ställa in sig på att allt går fel än att hoppas och sen bli chockad.

    När har du tid idag? Hjärta
  • Anonym (Lillskrutten)

    Jag blev uppringd av gyn och förklarade situationen. Hon var virrig och räknade ut efter senaste mens att jag var i vecka 7+3 fastän jag är i vecka 11+3, sa det flera gånger men hon förstod inte.

    Hon informerade mig att dom snart stänger och att jourläkaren då går hem. Med tanke på att det fortfarande är liten mängd blod och jag inte har några magsmärtor rekommenderade hon mig inte att åka till akuten utan stanna hemma över helgen och vänta. Försökte igen förklara vilken vecka jag räknat ut att jag var i och efter mycket om och men insåg hon att jag hade rätt. Då blev hon lite mer osäker men sa att om det fortsätter ska jag komma in direkt på måndag.

    Nu blöder det mer, det kom ut en klump stor som en femkrona. För mig känns det som att det inte kan sluta i anat än missfall nu men min man är fortfarande hoppfull. Vi får se under helgen men tror snart det kommer rinna till rejält med blod på toaletten Gråter

  • Anonym (Lillskrutten)

    Just det, hon sa även att det låter inte bra.

  • Anonym (Lillskrutten)
    hopeforaplusa skrev 2021-03-05 14:11:40 följande:

    Vad jobbigt att hon verkade vara så virrig och att du fick rätta henne flera gånger.. Tycker det är så dåligt att du inte fick komma in innan helgen och se hur den mår. Det kan inte vara koagulerat blod? En tjej på instagram fick stora klumpar/och mängder av blod men det visade sig ändå att det inte var något, bebisen levde och mådde bra utan var något annat som gjorde att blodet kom.

    Håller tummen stenhårt fortfarande för dig


    Ja och jag undrar mest om hon fattar vilken vecka jag var i direkt kanske hon hade sagt annorlunda från start och bett mig åka in... hon var så virrig.

    Hoppas det men mensvärken blir värre och det börjar rinna lite när jag går på toa så är inte särskilt hoppfull. Tack för din pepp!
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (4a) skrev 2021-03-05 14:27:03 följande:

    Usch vad jobbigt att du inte fick komma in på en koll åtminstone :,( vet du, vore jag du skulle jag åka in akut ändå. Även om man inte kan göra något åt det så får man ju ändå veta om bebisen lever eller inte. I min stad har de jour kvällstid ( det finns alltid en jourläkare) så det kan ju bli väntetid, men absolut värt att få en koll. Jag hade gjort så, men jag förstår om du inte vill.

    Jag är lite som du ändå, att ringer man vill man ju få det att låta okej och att det inte är så stort besvär. Men på senare tid har jag prioriterat mitt mående och varit mer dryg på vården för att få min vilja igenom! För så är det, vet du vad du vill som patient så kan du få det om du står på dig! Det sorgliga är att när man är såhär orolig och inte får komma in så får man ju en stämpel i pannan av vården att man är psykiskt instabil och blir hänvisad till psykolog...varit med om det flera gånger och nu är jag less! Usch vad jag svamlar, men det jag vill få fram är att vill du ha en koll, så TA en koll! Åk in bara! Kram på dig <3


    Problemet är att jag har en liten kille här på 8 månader som också behöver mig. Så ska jag åka in akut vem vet hur många timmar jag får sitta där utan min man och få kanske ett hemskt besked. Det börjar rinna blod mer nu så jag är nästan helt övertygad om missfall och då möter jag det hellre hemma med min man. Tack för tipset! Skulle gjort det om vår son var äldre eller om min man kunde följa med ändå.

    Jättestarkt jobbat av dig att bygga upp det modet! Jag ska se till att börja mer så också. Man ska alltid prioritera sig själv och sitt mående och kräva sin rätt i vården. Tack för dina råd och kram tillbaka
  • Anonym (Lillskrutten)

    Nu när jag gick på toa kom det ut stora klumpar på flera centimeter och nu rinner det massa klarrött blod snabbt! Nu är missfallet ett faktum. Tror inte jag greppar det än. Det här skulle ju inte hända oss... trodde jag.

  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (4a) skrev 2021-03-05 19:47:30 följande:

    :,( :,( :,(

    <3


    Jag känner mig ändå tacksam att det varit så utdraget och osäkert för jag har verkligen hunnit gråta, sörja, bearbeta. Nu när det kom igång ordentligt kände jag mig nästan lättad att det äntligen kan vara över snart. Och att undran och osäkerheten är över. Men jag hade såklart tusen gånger hellre behållt min bebis levande men nu behöver jag inte undra. Är tacksam att jag slipper ma, kan inte förställa mig den chocken och sorgen. Tack för allt ditt stöd <3
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-03-05 20:36:53 följande:

    Åh nej! Är så ledsen för din skull :(

    Skönt ändå att du kan se det från olika håll även under en sån jobbig tid som du går igenom nu. Du får krama om familjen extra och sörj i den grad du behöver. Vi finns här för dig <3


    Tack! <3
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu