Inlägg från: Anonym (Lillskrutten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lillskrutten)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (4a) skrev 2021-02-15 14:51:41 följande:
    Ja jag kan ju säga att jag inte alls haft så mycket symtom nu jämfört med förra graviditeten, då fick jag tvinga i mig en macka till frukost och åt bara det jag var sugen på till lunch och middag. Gick upp ett kilo fram till v 20... nu äter jag massor och har redan gått upp två kilo haha ^^

    Du behöver nog inte vara orolig, men förstår såklart att du är det när du inte har symtom. Du får vänta och se och njuta sålänge du slipper :D
    Haha oj inte illa! Hur mycket gick du upp totalt den graviditeten?
    Idag och igår har jag känt mig otroligt trött och fått som håll i magen när jag ställt mig från sittandes, min man är helt övertygad om att det är symptom. Känns jätteskönt!
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-02-15 18:03:47 följande:

    Det lät inte så himla positivt när hon pratade om det, att det va en avvikelse och att det var stort område. Hon kunde inte säga mer än så för hon kunde inte avgöra var vätskan kom ifrån. 

    Ja känns som en evighet med en vecka. Det fanns en öppning redan när jag va där men den hade någon redan hunit fylla när hon gick för att kolla med läkaren :( Har googlat en del redan men vet ju inte riktigt vad jag ska googla på heller för jag vet ju inget annat än vätska i buken typ. Ja han ska följa med på fredag. Sköterskan sa att det kunde vara bra, men han får inte följa med in först. Utan det är enbart om det blir beslut om tidig abort eller inte som han får komma in. Så han får hålla jour utanför sjukhuset tills han eventuellt blir inkallad :( Hade verkligen behövt honom i väntrummet med mig. 

    För bara tre veckor sen såg allt bra ut, men det är klart det händer mycket med de inre organen under de tre veckorna. 

    Mannen tog en halvdag ledigt idag så vi har umgåts, pratat och kramats mycke. Första gången någonsin jag sett honom gråta.


    Bara två dagar kvar nu, hoppas tiden går snabbt så du får svar. Och hoppas innerligt att det inte är så illa som det verkade! Förstår att du skulle vilja ha honom hos dig, förhoppningsvis behövs det inte. Bra att han finns där för dig nu och du för honom!
  • Anonym (Lillskrutten)
    hopeforaplusa skrev 2021-02-16 15:05:56 följande:

    Mensen kom idag. Jag förstår inte varför det inte går. Varför varför varför. Vi blev ju gravida direkt sist. Varför går det inte nu? Kan det blivit något fel på oss sedan sist? Går bokstavligt talat sönder


    Men nej! Inte igen!! Så klen tröst men 7 månader är snittet! Inte alls onormalt med upp till ett år med försök. Förstår att det måste kännas som en evighet, särskilt då det gick så snabbt senast, men det är det egentligen inte. Så svårt att sitta här och ge råd men just nu är det bara att fortsätta försöka. Snart går det. Sa du att ni var på försök 6? Så nästa är nr 7? Då kanske det tar sig, så ligger ni precis på snittet! :)
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-02-16 20:52:31 följande:

    Känner med dig <3 Jag fick också min mens i förrgår och det känns deppigt den här gången. Frågan om varför det inte går maler på om och om igen här också kan jag lova. Man trodde det skulle gå fort och lätt att bli gravid men här står man nu och går in i försök nr 6, så det va inte så lätt som man trodde med andra ord. Men vi båda två får försöka rycka upp oss inför nästa försök. Någon gång måste det ju bara gå! Vi får tänka att varje misslyckat försök är ett försök närmare det som kommer vara det försöket vi lyckas <3


    Ååh nej inte du också! Beklagar, kan tänka mig att det är extra tufft när det är första barnet och man inte har en aning om nånting. Men ni kommer också få ett barn, det kan ta tid men det kommer. Kom ihåg snittet är 7 månader, inte ovanligt med ett år. Snart går det!
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-02-15 20:41:29 följande:

    Tack så mycket! <3


    Lycka till imorgon! Hoppas och önskar att allt är bra. Styrkekramar och kärlek till dig och din partner.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (4a) skrev 2021-02-18 08:39:40 följande:
    Jag gick inte fulla graviditeten då ma bekräftades på RUL... tidigare har jag gått upp 14-16 kg.

    Ja det är garanterat ett symtom, allt får ju flytt på sig i takt med att livmodern växer. Härligt :D
    Jag beklagar, måste ha varit fruktansvärt Rynkar på näsan Hoppas du kan njuta av denna graviditet! HjärtaSolig
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-02-19 15:40:50 följande:
    De kunde inte säga så mycket idag heller men att det var en stor avvikelse. Bebisen har en stor bulle till mage sm börjar under hjärtat och går ner mellan benen och trycker ut ena benet så den inte kan ligga normalt. Ryggen är krökt nere vid ländryggen också :( Och ingen magsäck syntes.

    Blev framflyttad ytterligare. Första ultraljudet jag tog blev jag framflyttad 4 dagar nu blev vi framflyttade 6 dagar till. Det är omöjligt att jag blev gravid 10 dagar efter jag trodde för då hade

    Jag plussat efter bara två dagar. Börjat tro att hen inte växer som hen ska heller.

    Ska ta moderkaksprov på måndag och sen är det 10-14 dagars väntan för att få alla provsvar från det. Väljer vi att gå vidare är det först vid rul man kommer kunna se mer hur organ och sånt utvecklats eller inte.

    Känner mig hemsk men hoppas nästan på trisomi 13 eller 18 nu så vi kan avbryta utan att behöva grubbla över det och börja om igen.

    Min man fick följa med in, fick besked i morse så det va väldigt skönt att ha honom med. Och för honom att förstå hur det ser ut å ligger till.
    Ååååh vännen GråterHjärta Så ledsen att allt verkade så avvikande och håller med om att framflyttningen låter orimlig Rynkar på näsan Förstår verkligen din känsla att vilja ha ett tydligt svar direkt som gör beslutet enkelt! Kan inte föreställa mig hur det måste kännas och kan inte beskriva hur ledsen jag känner mig för er och bebis skull! Hoppas ni får bra stöd från sjukvården! Det behövs. Jättebra att din man fick följa med så att ni kan luta er mot varandra. Det kommer bli bra, ta stöd av varandra Hjärta
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (4a) skrev 2021-02-20 13:10:45 följande:

    Jag har fått tid 1 april, senast... men kul å berätta för folk då, då tror de det är aprilskämt haha xD längtar också! Men har nu blivit så sjukligt nojig att bebisen dött :( har inte känt nå fler rörelser så nu är jag bara rädd :(


    Vilken hemsk oro att bära på som jag känner med dig, har självklart inte känt några rörelser alls än men så orolig att det inte finns någon bebis eller att den dött. Men som jag förstått är det inte ovanligt i början att rörelserna avtar ett tag för att sedan komma igen. Eller är jag ute och cyklar? Du ska se att det snart kommer igång igen! Har du några fler ultraljud bokade?
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (4a) skrev 2021-02-21 16:40:56 följande:

    Ja usch jag börjar bli nojig att det inte ska gå vägen nu heller... har känt rörelser v 13-14 med tidigare barn trots senaste vars moderkaka satt i framvägg. Är i v 15 nu enl sista mens men ännu v 14 enl kub.

    Det är ju som du säger att rörelser kommer och går och är osäker men kanske har jag känt något denna helg? Blir ju knäpp av att bara känna efter hela tiden. Har skickat via 1177 till min bm om jag kan få ett till ultraljud innan RUL så jag väntar på svar...

    Vilken vecka är du i nu?


    Jag minns den känslan när jag började tvivla på om jag känt något på ett tag och sen började jag tänka eller har jag det. Som du säger känner man efter så mycket så man blir tokig! Hoppas du får komma in snarast så du känner dig lugn!

    Åh jag vet inte eller jag vill inte veta riktigt haha! Förra gången blev jag framflyttad över en vecka på rul och då var min mens ändå ganska regelbunden visserligen hade jag inte koll på var äl låg i förhållande till mensen, kanske hade jättekort lutealfas. Men ändå, det var riktigt jobbigt att flyttas så långt till en vecka jag redan passerat.

    Denna gång hann jag bara ha en cykel så har ingen koll på om min mens skulle varit regelbunden ens. Så nu vill jag inte räkna ut för noga och ta ut något i förskott. Har lagt på en extra vecka fram i tiden själv så räknar att jag är i vecka 8 nu så hoppas jag inte att jag blir flyttad mer. Hoppas mest bara allt ser bra ut, känner fortfarande inte av knappt något.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (4a) skrev 2021-02-22 20:57:41 följande:

    Ja nu är jag nog knäpp på riktigt, kanske det bara är tarmar jag känt ännu? Funderar på om jag ska kontakta min privata gyn här och be om ett ultraljud...verkar inte få något svar från kk...

    Ja jag håller med, att flyttas till en vecka man redan passerat känns inte kul! Nu när jag blivit flyttad 5 dagar på kub blev ju RUL renare också...drygt. Smart ändå att lägga på en vecka för att minska besvikelsen. Njut av att inte ha så mycket symtom! Som sagt så kom mina på dagen i v 7+2 men har väl avtagit lite nu iaf. Skönt :)


    Så svårt att veta! Gör det! Förstår att du är särskilt orolig med tanke på vad du varit med om. Ring och hoppas du får tid så du kan känna dig lugn.

    Verkligen inte, segt var det! Blev du också framflyttad? Jobbigt det där! Haha ja jag känner att om jag då hamnar på exakt samma vecka jag gör det inget för det har jag räknat med hela tiden! Ja jag försöker göra det! Det blir spännande att se hur denna graviditet blir bara allt går vägen!
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu