Inlägg från: Anonym (Lillskrutten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lillskrutten)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Första) skrev 2021-02-02 14:38:31 följande:

    Du ser va härligt :)

    Min temp steg igår precis som jag trodde och var hög imorse också. Hade två äl test hemma så tog ett igår och ett idag bara för att se om äl va på g imorgon som NC trott, även fast tempen stigit. Men dom va långt ifrån positiva så äl har nog redan varit. Känns lite konstigt att det blev så den här gången. Hade sagt till mig själv innan att jag inte ville testa med äl test det här försöket utan bara använda NC så jag skulle slippa stressen att vi prickar äl. Men nu blev jag ju stressad att vi missat den bara för att den antagligen kommit tidigare bara för det.


    Hoppas det tog sig ändå! Det behövs egentligen inte mycket. Håller tummarna!
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Frustreradlessen) skrev 2021-02-04 07:28:57 följande:

    Åååh håll tummarna, idag och igår har jag fått svaga svaga plus på såna testa - tidigt stickor. Det är inga tydliga plus än men strecken syns när jag tittar noga så jag hoppas så att de stärker på sig nu kommande vecka. Kan knappt tro det men blev så glad när jag såg att de inte var heeelt blanka nu. Just nu vill jag mest bara testa en gång i halvtimmen känns det som...


    Ååh hoppas hoppas, vad spännande!! Hur länge kan du hålla dig innan du testar igen?
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Frustreradlessen) skrev 2021-02-04 16:49:12 följande:

    Testade igen med test av annat märke nu på eftermiddagen. Svagt (men synligt) streck där med. Åh.


    Ååååh vad spännande!!! Det låter verkligen lovande! Hoppas det resulterar i en frisk liten bebis! Blir bf i september eller oktober då? :)
  • Anonym (Lillskrutten)
    barnlängtan2021 skrev 2021-02-10 20:48:19 följande:

    Plussade i början av januari och hade ett tidigt ultraljud i vecka 8+0 men blev flyttad till 6+3 men allt såg bra ut och hjärtat slog. I måndags fick jag reda på att graviditeten hade stannat och fostret hade krympt. Nu väntar jag på att kroppen ska ta hand om det och förhoppningsvis börja blöda snart. Har återbesök nästa torsdag så har det inte börjat innan dess så får jag tabletter :( Efter 1,5 år som ofrivilligt barnlösa så hade jag verkligen hoppats att det här var vår tur.


    Åååååh neeeej!!! GråterGråter Usch vad ledsen jag blir för din skull, varför händer sånt här. Klart vi också hoppades att det äntligen skulle vara eran tur!! Förstår inte varför vissa ska behöva kämpa så in i bomben hårt för ett barn. Hoppas kroppen sköter det där själv snarast så kan ni ge er på det igen. Nu blev du i alla fall gravid och vetskapen om det kanske kan vara en klen tröst. Snart ett nytt försök och snart en bebis ska ni se Hjärta Lycka till!

    Hur har du känt dig hittills? Har du haft några symptom alls?
  • Anonym (Lillskrutten)

    Jag har fortfarande total avsaknad av symptom. Det känns lite jobbigt. Jag tänkte att jag skulle ta ett digitalt graviditetstest och se hur många veckor det sa men läste på och de visar som mest 3+ och det säger inte så mycket. Kroppen har väl säkert hormon ändå även om graviditeten skulle ha avstannat. Vet inte riktigt vad jag ska göra, om jag bara ska vänta och hoppas på det bästa... Tänkte ringa in om någon vecka just pga missfallsrisken men nu börjar jag ifrågasätta om jag ens är gravid eller vad som har hänt.

  • Anonym (Lillskrutten)
    barnlängtan2021 skrev 2021-02-13 16:36:48 följande:

    Tack, ja jag hade hoppats på att kroppen skulle klara av det själv men tror tyvärr inte att jag kommer börja blöda innan återbesöket på torsdag.

    Hade kramper i magen för några dagar sen men efter det har jag inte känt någonting alls. De få gravidsymtomen jag hade har försvunnit för flera dagar sen men vet inte om allt är inbillning heller bara för man vet att det inte är någonting där inne egentligen.


    Beklagar verkligen. Hoppas du återhämtar dig snabbt!

    Det är svårt att veta för i efterhand överanalyserar man väl allt, vartenda steg och känsla.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (4a) skrev 2021-02-13 17:33:57 följande:

    Kan lugna med att tala om att denna graviditet hade jag enbart molvärk som symtom som kom och gick till och med dagen då jag var i 7+2 då illamående och ömma spända bröst kom som ett brev på posten. Är då fortfarande gravid och känner lilla kotten röra sig därinne <3

    Har inte haft särskilt tidiga symtom tidigare heller så symtom måste man inte ha :) men är du orolig så ring kk och prata med dom :)


    Jag har inte ens känt minsta molvärk, menar verkligen ingenting, börjar fundera om positiva testet var en dröm men har bildbevis haha! Åh vad spännande!! Vilken vecka är du i? Måste vara så kul och skönt att känna! :D

    Jag har läst på lite och som du säger är det fullt normalt att inte känna någonting alls! Jag ammar fortfarande så brösten kanske inte behöver ömma eftersom dom inte behöver starta nyproduktion av mjölk, min livmoder har inte dragit ihop sig helt så kanske slipper växtvärken såhär i början. Tänker vara positiv och glädjas åt septemberbebis. Ringer som jag tänk om några veckor och hoppas allt är som det ska men försöker förbereda mig för det värsta utifall.
  • Anonym (Lillskrutten)
    hopeforaplusa skrev 2021-02-14 19:37:00 följande:

    Hej vänner! Ett tag sedan jag var inne i den här tråden. Inne på 6e försöket och jag behöver eran hjälp.

    Tog ett predictor early test idag bim bör vara imorgon eller så. Tester var tokblankt. Tog ändå isär det snabbt för att dubbelkolla och stoppade tillbaka det. Efter kanske 5 minuter efter att jag gjort det ser jag ett streck. Ändå ganska tydligt. Men det visade ju först negativt.. alltså kanske det första 10-15 minuterna efter jag tagit testet.. kan det blivit något när jag tog isär det? Någon annan som fått positivt 20-25 minuter efter testet var taget?:/


    Jag har tyvärr ingen erfarenhet av tester mer än denna graviditet och förra. Googla lite och se om du hittar. Hoppas någon här kan ge dig svar. Håller tummarna för att det verkligen är ett plus, annars får du hålla ut och testa igen imorgon! :)
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-02-15 11:41:08 följande:

    Precis varit och gjort kub men det gick inte att genomföra :( det va avvikande områden på underkroppen hos bebisen så ska träffa läkare på fredag. Stort område och hon kunde inte säga var vätskan kom ifrån riktigt :( jag är så sjukt ledsen.


    Åh nej fy! Låter hemskt! Hoppas de har sett fel eller att det inte är något allvarligt. Känns sent att få en tid så långt framåt med en sån grej men för sjukvården är väl en knapp vecka en väldigt snabb tid. Du får försöka tänka på annat. Googla INTE, låt inte fantasin dra iväg till skräckscenario. Försök tänka positivt och håll ut till på fredag. Kommer din partner följa med dig?
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (4a) skrev 2021-02-15 14:42:59 följande:

    Nej det är ju såklart olika :) är i v 13+4 idag så tiden går undan :) skönt att få bekräftelse att bebis lever nu när man kan känna den också.

    Ah så du ammar fortfarande, då kanske det är därför du inte har några symtom som du säger:) det kommer nog när du minst anar det ska du se ;)


    Åh vad skönt att ha gått så långt haha! Tänk att få komma in i den åtminstone mer säkra perioden. Det är verkligen mer avslappnande när man börjar känna bebisen.

    Ja jag tänker så, hoppas det! Så länge allt är bra och bebis lever och mår bra går jag gärna symptomfri hehe men fram tills jag vet kommer jag vara mer orolig.
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu