Inlägg från: Anonym (Lillskrutten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lillskrutten)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Babymama) skrev 2021-02-27 11:40:40 följande:
    Anonym (4a) skrev 2021-02-27 10:23:29 följande:

    Ja nu kan jag nog andas till RUL iaf :)

    Oj så det kan bli med de små. Vet de om de ska bli storasyskon ännu? Svårt att förstå ändå för de små att de ska vara försiktiga med mammas mage. Tur du åkte in så du fick se att allt var bra :) ja bebisen ligger rätt skyddad i magen och tål otroligt nog mycket, men viktigt ändå att kolla upp så det inte hänt något :)


    Jaa försökte ha is i magen hela dagen sen ringde jag 1177 för att få bekräftat att det oftast inte är farligt men hon var tvärtom istället, att en kraft rakt ner blir rätt stor smäll. Då fick man dåligt samvete. Såklart var mitt blodtryck högt också så läkarna har ringt mig efteråt men efter tryck själv på vc så är det bra. Har nu beställt hem en mätare. Allt med andra barnet gör att min kropp får panik såfort jag ska till sjukhus eller ta blodtryck. Skitjobbigt:(

    Nej dom vet inget än. Dock har äldsta börjat prata mycket om bebisar och vad som händer då, om man åker till sjukhuset då och bor där x) lilla hjärtat. Får hoppas att det verkligen inte blir så igen..

    Har ni berättat för barnen? :) och andra med?
    Stackare, vad hemskt att bära på. Hoppas denna graviditet går hela vägen och allt går som det ska!

    Hihi spännande att äldsta börjat fundera kring det där lite.

    Vi har inte berättat för någon alls än! Vill gärna göra ett ul först och se om allt är bra. Börjar bli lite mer orolig nu igen, har haft en del flytningar med blodstrimmor och nu mer bruna flytningar. Har för mig att jag läst att missfall kan börja så så börjar känna mig riktigt ledsen... Men tiden får utvisa vad som ska ske.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-03-02 02:41:31 följande:
    Hur har det gått? Hört något?! <3[/quote]

    Snabbtestet visade negativt på trisomi 13, 18 och 21. På fredag ska vi tillbaka till sjukhuset och få svar på den fullständiga analysen, eventuellt ett ul till för att se hur det utvecklats senaste tiden.
    Snart fredag, det blir skönt att få besked. Hur går tankarna just nu? Hjärta
  • Anonym (Lillskrutten)

    Så nu börjar jag känna mig lite ledsen och orolig. Jag har fortfarande knappt känt av några symptom alls! Lite trött har jag varit. Men under kanske ett par veckors tid har jag någon gång med några dagars mellanrum haft flytningar med en blodstrimma i. Nu senaste dagarna har det varit någon gång per dag. Och idag upptäckte jag nu helt bruna flytningar. Googlar lite nu men har ett minne i bakhuvudet att det i vissa fall är så ett missfall börjar. Känner mig väldigt nedstämd. Någon här som vet bättre?

  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymama) skrev 2021-03-03 12:53:22 följande:
    Jag fick blodstimmor, blodiga papper och bruna flytningar och det såg bra ut för mig. Har inte haft så tidigare så blev såklart jättenervös. Man kunde se att jag var lättblödig på tappen (tar även blodförtunnande som bidrar till extra) och hade en infektion som inte visade sig alls något speciellt mer än blödningar. Så glad att jag sökte! Men som sagt så var det bara bra med bebisen :)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-03-03 11:30:38 följande:

    Stackare, vad hemskt att bära på. Hoppas denna graviditet går hela vägen och allt går som det ska!

    Hihi spännande att äldsta börjat fundera kring det där lite.

    Vi har inte berättat för någon alls än! Vill gärna göra ett ul först och se om allt är bra. Börjar bli lite mer orolig nu igen, har haft en del flytningar med blodstrimmor och nu mer bruna flytningar. Har för mig att jag läst att missfall kan börja så så börjar känna mig riktigt ledsen... Men tiden får utvisa vad som ska ske.


    Vad jobbigt :( jag fick också så och har aldrig haft det tidigare graviditeter. Fick strimmor till helt blodiga papper och bruna flytningar. Jag sökte och med bebisen var der bara bra! Dom såg att jag var lättblödlig på tappen, sen ett test som visa infektion/obalans så fick behandling för det. Glad att jag sökte så jag fick bukt på det. Kan fortfarande ibland få blodstrimmor tex vid nr 2. Men nu känner jag mig inte orolig att det är något med bebisen :) så skulle jag va du skulle jag söka och kolla så det ser bra ut, så kan man lugna sig. Känns som en evighet och vänta till första ul annars!
    Jag ska ringa in imorgon och förklara läget och be att få komma in så snart som möjligt. Men just nu känner jag mig bara förskräckligt ledsen! Känner mig nästan säker på missfall, nu är det lite blodblandat varje gång jag varit på toa och det känns som att det börjar bli mer rosa/rött. Det vet jag att det inte är ett gott tecken. Känns som att hoppet är ute. Vill bara gömma mig under täcket och gråta just nu. Så svårt att inte ta ut något i förväg...
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-03-03 16:19:24 följande:
    Att jag hoppas att allt ska se bra ut imorgon samtidigt som jag vet att det är omöjligt. Önskar på en allvarlig kromosomavvikelse så vi bara kan få sörja klart och börja om. Istället för att gå runt och vänta ännu längre på nått som känns som det kommer leda till samma sak.

    Men ja det ska bli skönt att få svaren på analysen iaf. Och slippa vänta på den biten mer. Hoppas ha allt klart innan jag börjar jobba i april. Orkar inte ta upp det på jobbet vilket jag måste isåfall för det kommer inte gå att dölja där :(
    Förstår att tankarna går runt runt runt sådär. Jag kan även förstå din förhoppning att svaret är entydigt så ni vet hur ni ska gå vidare. Det måste kännas förskräckligt tufft! Hoppas allt löser sig snart så ni kommer vidare. Usch nej, det vill man inte ha med sig till jobbet Hjärta
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-03-03 16:22:18 följande:
    Å va jobbigt :( finns det möjlighet att få en koll hos din bm för att bekräfta att allt fortfarande är ok? <3 det är hemskt att gå runt med oro och inte veta.
    Jag ska ringa imorgon så får vi se! Usch vad ledsen jag är nu, känns kört GråterGråter
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-03-03 19:49:29 följande:

    Hoppas så innerligt att det inte är ett missfall på g för dig nu. Och att du får tid snabbt att kolla upp det. Skickar massa kramar <3


    Tack! Ska ringa direkt imorgon bitti. Men det blir varje gång jag torkar mig nu och mer rosa och rött hela tiden... :(
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymama) skrev 2021-03-03 20:01:03 följande:

    Fy va tråkigt och jobbigt :( Hoppas inte det är missfall utan nått liknande jag hade. Man blir ju så nervös :( hoppas du får komma in snabbt på koll. Har du ont eller värk?


    Ja hoppas verkligen! Nä jag känner fortfarande ingenting. Antar att det är ett gott tecken. Men inte avgörande, såklart har jag läst massa olika trådar här och en lät skrämmande lik vad som händer mig och det blev missfall. Imorgon ringer jag direkt men oavsett hur det står till så sker det som ska ske. Finns ju tyvärr inget sätt att stoppa missfall, det är väl också bra eftersom det är kroppens sätt att ta hand om bebisar som inte hade blivit eller mått så bra kanske. Min man försöker peppa mig att allt är bra men vad hjälper det. Dessutom är jag hellre inställd på att det kommer gå åt skogen än att bli överväldigad sen om det gör det och jag övertalat mig att allt är bra.

    Sorry nu babblar jag iväg men känner mig så ledsen och min man förstår inte.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (4a) skrev 2021-03-04 10:57:35 följande:

    Men nej!! Vad är det jag läser :,( kräv en koll idag om de inte lyssnar på dig! Hoppas verkligen det inte är någon större fara, många blöder ju lite under graviditet så förhoppningsvis lika för dig!


    Jag är för mesig för att våga kräva det. Berättade läget och hon bad mig avvakta, om det kom klarrött blod eller om jag fick ont skulle jag ringa gyn. Kan ändå förstå det, skulle nog känna mig löjlig om det blev så att jag krävde det, fick komma in på stört och sen får jag ett riktigt missfall i helgen.

    Samma som att jag inte ville ta grav.test innan jag var nästan säker på att jag var gravid. Jag visste att jag skulle bli mycket mer besviken av ett negativt test än mensen. Jag väntar hellre om kroppen tar hand om ett missfall själv än att åka in och få höra att min bebis har dött.

    Däremot om det skulle sluta komma färgade flytningar nu och sen är det ett ma skulle kännas brutalt. Känner mig uppgiven. Jag tänker avvakta över helgen. Hoppas verkligen inte att jag får missfall!! Sen skulle jag snart få en kallelse för inskrivningssamtal. Beroende på när det är kanske jag ringer igen nästa vecka och försöker kräva ul. Men blir det missfall i helgen finns det inte mycket att göra :( Menar om jag småblöder nu hur lång tid kan det ta för kroppen då att komma igång ordentligt om det nu blir missfall?
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymama) skrev 2021-03-03 12:53:22 följande:

    Jag fick blodstimmor, blodiga papper och bruna flytningar och det såg bra ut för mig. Har inte haft så tidigare så blev såklart jättenervös. Man kunde se att jag var lättblödig på tappen (tar även blodförtunnande som bidrar till extra) och hade en infektion som inte visade sig alls något speciellt mer än blödningar. Så glad att jag sökte! Men som sagt så var det bara bra med bebisen :)Vad jobbigt :( jag fick också så och har aldrig haft det tidigare graviditeter. Fick strimmor till helt blodiga papper och bruna flytningar. Jag sökte och med bebisen var der bara bra! Dom såg att jag var lättblödlig på tappen, sen ett test som visa infektion/obalans så fick behandling för det. Glad att jag sökte så jag fick bukt på det. Kan fortfarande ibland få blodstrimmor tex vid nr 2. Men nu känner jag mig inte orolig att det är något med bebisen :) så skulle jag va du skulle jag söka och kolla så det ser bra ut, så kan man lugna sig. Känns som en evighet och vänta till första ul annars!


    Hur var det för dig? Känns som att mitt går åt fel håll. Började med nån blodstrimma kanske var tredje dag, sen några dar i rad tills igår då det var helt bruna flytningar och mot kvällen mer rosa/röda varje gång jag torkade mig! Idag har det också varit varje gång. Ökade det på det sättet för dig?
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu