Inlägg från: Anonym (Babymama) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Babymama)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (4a) skrev 2021-07-31 12:17:10 följande:

    Hej på er. Längesen nu så gör en liten uppdatering från min sida.

    Vattnet gick helt oväntat i 36+3 så 36+4 föddes vår lilla kille drygt tre veckor för tidigt. Men stor som en fullgången som tur är, så himla fin <3 allt har gått bra och vi mår fint.

    Hinner inte läsa igenom allt som skrivits men jag hejar på er och hoppas verkligen det tar sig och går vägen för er alla snarast. Det har varit toppen att få stöd från er kära anonyma cybervänner, det ska ni veta! Kram på er <3


    Stort grattis! Gick faktiskt in för att höra hur det går för dig! Så skönt att allt gått bra!

    Jag är i v36+2 nu och än är jag frisk. Har slutat med trombylen nu, läskigt. Inte lång tid kvar :)
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-08-18 22:17:06 följande:

    Jättefint, tack! Vi tar inte redan på det, känns jättespännande att få veta på förlossningen denna gång! :D

    Det går snabbt ändå! Minns du när du kände dig så uppgiven för att det aldrig tog sig? Nu är du så himla nära förlossningen helt plötsligt! Galet hur det kan gå, måste kännas overkligt att du bara för några månader sen knappt trodde att det skulle bli nåt. Nu blir det strax tvillingar, så häftigt! Det kommer säkert gå jättebra hela vägen, brukar enäggstvillingar födas tidigare än tvåäggs?

    Hoppas resten här plussar snart också så vi blir en enda stor glad plussartråd :D Undrar hur det går för Babymama också


    Det går bra för mig! Är i v39+0 alltså inne i V40. Bf är nästa vecka. Får se när liten vill titta ut! Och än så länge har jag inte insjuknat. Helt fantastiskt!!

    Vad spännande och vänta och se vad det blir!! :)
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-08-21 23:02:30 följande:

    Vilken skillnad mot förra graviditeten då! Va härligt :) hur mår du annars fysiskt och mentalt nu? Foglossning och sånna härliga saker? Hoppas allt kommer fortsätta flyta på och att hen inte dröjer sig kvar där inne för länge efter bf :)

    <3


    Har haft lite känningar av foglossning men ska inte klaga direkt. Dock så gör jag inte supermycket nu för jag vet att jag får ont. Med första barnet hade jag mycket foglossning men då jobbade jag också.

    Har väl varit rätt hård mot mig själv att inte klaga eftersom jag varit med om värre. Så tacksam att vi kom så långt denna gång men också lite ledsamt att man mått så dåligt psykiskt denna graviditet fast den egentligen har varit min bästa.

    Längtar nog mest till att bebisen ska komma så jag också slipper oron att bli sjuk. Men då får man andra saker att oroa sig över istället haha!

    Hur mår du? :)
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-08-22 22:58:17 följande:

    Ja precis när de kommer ut är det allt annat, ligger dom rätt, är filten för tight, andas hen fortfarande? kommer hen klämma fingrarna eller när dom börjar störtdyka med huvudet först ner från continentalsängen. Man slutar nog aldrig oroa sig.

    Tråkigt att du inte fått njuta av graviditeten men det är lättare sagt än gjort att bortse från sina tidigare erfarenheter. 

    Tack för att du frågar <3 det har varit och är väl lite tufft just nu eftersom jag skulle haft bf i onsdags. Har haft fullt upp med familjemys så inte haft jättemycket tid att tänka på det men när det slår mig blir jag alltid rätt nerstämd. Min sambo förstår nog inte hur mycket det påverkar mig längre. Jag håller god min och han har inte sett mig gråta på rätt länge nu, men det betyder inte att jag inte gör det. Men det blir bättre och bättre iaf :) Ny bim till helgen men vågar inte hoppas på för mycket för då blir jag bara mer nedstämd igen när mensen kommer.


    Haha ja precis!

    Fy jag förstår det :( jobbigt att gå förbi såna speciella datum man har när det inte blir som tänkt alls. :(

    Hoppas att ni snart får ett plus <3
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-08-22 22:28:48 följande:

    Jättestort grattis till en lyckad graviditet och din bästa graviditet! Försök att inte tänka tillbaka på det som varit. Du har njutit så mycket du kunnat med tanke på erfarenheter du har. Känn inte att du har förlorat något på det. Du har varit så duktig och stark! Ni har tagit er så långt och nu är ni strax i mål. Fantastiskt bra jobbat! :D Njut av sista lilla tiden nu med bebisen i magen och alldeles snart får du njuta av er bebis. Spelar ingen roll med oron du haft, den är helt naturlig! Men se framåt, var glad, tacksam och bara njut. Det förtjänar du<3


    Ja så himla glad att vi vågade trots allt :?) fått frågan av många hur man ens vågar efter det vi gått igenom, har gett mig sån ångest gentemot barnen eftersom man aldrig vet. Som att man inte redan är jättenervös. Känns fint att vi fick den här sommaren ihop <3
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-08-25 07:50:29 följande:

    Tack! :) <3

    tog ett till test innan jag la mig och det va starkare så det syntes på bild också. Skulle tagit digitalt nu på morgonen men fick magsjuka i natt så ja.. jag kramar en hink på toaletten istället. Men jag hade en ordentlig stegring under dagen igår från att det bara syntes i visst ljus till att det inte gick att missa.

    Fick gråtit lite med sambon igår och ventilerat rädslor. Det kom så direkt när jag visade testet för honom att jag började gråta men inte av lycka utan för att jag är rädd att det ska bli som sist eller mf. Vet inte hur jag kommer klara det mentalt. Ska ge det nån vecka och sen se om jag kan få en samtalskontakt från Mvc kanske.


    Stort grattis <3<3

    Förstår din oro och det är inte lätt att se förbi sånt man gått igenom :( önskar så att det kommer gå bra <3
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-08-26 20:15:08 följande:

    Tack <3

    Har skrivit in mig hos mvc nu. Fått tid om 2,5 vecka redan. Digital träff men tänkte se om jag kan få lite stöd därifrån med mina tankar och rädslor.

    Hitills fortsätter testen att stegra fint. Fått tips i en stödgrupp att sätta upp delmål så första delmålet är att ta mig förbi v 5+1 när jag fick mf första gången. 

    Nu är det nära för dig! Då blir det full rulle hemma? =) 


    Ja bra med många delmål! Har haft massor delmål denna graviditet!

    Ja nu går vi på övertid och det verkar bli en septemberbebis och inte augusti. Har inte ens tänkt tanken att det kunde bli så, men så blir det.

    2 hinnsvepningar och samma status, 2 cm öppen, trots en vecka mellan. Fått tid till förlossningen om ev igångsättning inom en vecka om inget hänt tills dess..
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-08-31 23:57:57 följande:

    Otroligt hur olika det blev! Förstår att du var inställd på tidig födsel, åtminstone att inte gå över tiden. Men självklart ändå att föredra mot hur det blev senast! Hur gammalt är ditt yngsta barn? Hoppas det kommer igång snart så du får din bebis på utsidan att gosa med! Lycka till med förlossningen hur och när den nu blir<3


    Verkligen! Skiljer 16-17 veckor på graviditeterna. Helt otroligt!

    5 och 2 år är mina. Så lär få fullt upp sen hehe.

    Och än ingen bebis, så septemberbebis blir det :)
  • Anonym (Babymama)

    Hej på er! Ville bara uppdatera att nu har min lilla älskling kommit till världen. Förlossningen gick inte som väntat så blev akutsnitt, det kändes lite tråkigt när jag hade siktet på annat. Men en stor revansch ändå att få en fullgången+lite till, slippa havandeskapsförgiftning och komma hem efter 2 dagar är ju rena rama drömmen!

    Amningen har kommit igång och bebis är redan över födelsevikt bara 4 dagar efter.

    Blir tårögd när jag tänker på alla som hängt med här sen jag startade tråden, från att försöka till att plussa, hela graviditeten och att det nu ligger en bebis här hos mig. Ni är fantastiska allihopa! Hoppas ni snart får er skatt <3

  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-09-17 14:20:42 följande:

    Åh stort grattis, äntligen!!<3 Verkligen en klar förbättring ändå. Hur många dagar efter bf blev det? Kom förlossningen igång av sig själv? Jättenyfiken om du vill berätta mer :)

    Skönt med amningen, du är så duktig!

    Verkligen en underbar tråd med fantastisk gemenskap. Tusen tack för uppdateringen och fortsätt gärna uppdatera.


    Jag sattes igång i v41+5 och var inte alls mogen då, hade knappt några förvärkar som att nått var pågång heller. Igångsättningen skulle helst gå långsamt med tanke på akutsnitt med min extremprematur men det gick det väldigt fort. Jag fick massor värkar tätt men i slutet precis innan det var dags så var dom inte tillräckligt starka. Under tiden blev pulsen hög på bebis och varje gång droppet sattes in för att få mer kraft i värkarna så blev hon ännu mer stressad samt att hon låg i position som skulle bli lite kämpigare för henne. Så då blev det snitt :) hon var liten tagen när hon kom ut men hämtade sig snabbt. Så det var rätt beslut om snitt.

    När det blev bråttom med snittet så gav det vibbar av min förra förlossning så då var det jobbigt och även efteråt men jag börjar hämta mig. Jobbigt när man har trauman som många inte förstår :/
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu