Inlägg från: Anonym (Babymama) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Babymama)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (4a) skrev 2021-02-20 13:10:45 följande:

    Ja det såg ju lite bättre ut då du fick ligga ner. Blodtrycket brukar väl visa lite lägre i liggläge. Åh jag känner igen det där, så onödigt att öht prata med en när blodtryck ska tas. Då är det ju tystad som gäller... bättre ta på VC så du kanske känner dig lite lugnare:)

    Jag har fått tid 1 april, senast... men kul å berätta för folk då, då tror de det är aprilskämt haha xD längtar också! Men har nu blivit så sjukligt nojig att bebisen dött :( har inte känt nå fler rörelser så nu är jag bara rädd :(


    Ja bröt ihop hos bm. Så laddat att vara där, sist jag var där så kom jag inte hem på flera månader och åkte akut ambulans till annat sjukhus. Men tror dom tårarna behövdes och att det ev blir mindre laddat nästa gång.

    Åh vad jobbigt att känna så! Men jag har inte känt något alls än <3 är du helt 100 att det är bebisen du känt? Förstår din oro<3

    Haha ja berättar du 1april får du väl utskällning för dom tror det är fake x)
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (4a) skrev 2021-02-21 16:46:33 följande:

    Ja usch å fy det förstår jag :( bryter också ihop bara nån börjar prata om förra graviditeten...hemskt! Men är ju hemskt att föda så tidigt som du gjort och inte veta om barnet kommer klara sig eller inte och vara borta hemifrån så länge från familjen. Ännu värre vore det ju nu när det är besöksförbud...hua hoppas verkligen det stannar kvar längre!!!

    Jag har ju känt tidigt i v 13-14 med andra barnen så jag börjar såklart bli orolig. Men jag får väl vänta lite till kanske... hur tidigt har du börjat känna rörelser med dina barn?

    Ja lite kul blir det att berätta 1 april, ingen kommer tro oss :D


    Ja det känns skrämmande. :(

    Det är tidigt!! Första så var det rätt sent typ v20. Hade inte fått en mage i v19 ens x) andra v18. Men hann aldrig känna några riktiga sparkar så direkt, hann få någon film när man ser att det rör sig lite bara dagarna innan sjukhuset.

    Hoppas få uppleva det nästa gång :)

    Kan du inte ringa in och be om en koll då? :( tar på psyket att gå runt och känna så! <3
  • Anonym (Babymama)
    barnlängtan2021 skrev 2021-02-24 07:00:12 följande:

    Du kan ta bort mig från plus. Genomgår ett MA just nu, ska på återbesök om ca 1-2 veckor. Sen blir det nya försök med letrozol.


    Hur har det gått? :( kom det igång av sig själv eller fick du hjälp? Hoppas ni snart får ett plus igen när ni är redo <3
  • Anonym (Babymama)

    [quote=80972473][quote-nick]Jag går händelserna i förväg och hoppas kunna försöka igen i april. Har mentalt tagit avstånd från denna graviditeten för att inte bryta ihop totalt.[/quote]

    Tänker på er :(<3 förstår dig och hoppas att det funkar i april, om det blir så <3

  • Anonym (Babymama)
    Anonym (4a) skrev 2021-02-25 19:26:11 följande:

    Jag fick iaf tid igår hos min privata gyn, så gudomligt snäll hon är, och bebis lever iaf! Känns så skönt att få se det lilla livet :)


    Vad skönt!! :) vilken lättnad att slippa oroa sig <3

    Jag var precis inne på gynakuten, blev sen kväll/natt.. Ena barnet kasta sig på rumpan rakt ner i min mage/livmoder tidigt idag innan jag ens hann reagera och det gjorde sååå ont. Varit öm och haft hugg så ringde tillslut 1177 på kvällen som ringde gynakuten så fick komma in direkt. Allt såg bra ut, inga blödningar, vatten och moderkakan såg bra ut och bebisen hjärta syntes och rörde sig bra.

    Skönt det.. Hade läst lite direkt efter att det krävs rätt hårt slag mot magen för att det ska vara skadligt men när huggen och brännandet inte gav med sig så blev man ju orolig :/
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-02-26 19:53:13 följande:

    Kära nån vad otäckt! Väldigt skönt att allt ändå såg bra ut!! Läskigt sånt där. Förstår att du blev orolig. Skönt att allt var bra 


    Anonym (4a) skrev 2021-02-27 10:23:29 följande:

    Ja nu kan jag nog andas till RUL iaf :)

    Oj så det kan bli med de små. Vet de om de ska bli storasyskon ännu? Svårt att förstå ändå för de små att de ska vara försiktiga med mammas mage. Tur du åkte in så du fick se att allt var bra :) ja bebisen ligger rätt skyddad i magen och tål otroligt nog mycket, men viktigt ändå att kolla upp så det inte hänt något :)


    Jaa försökte ha is i magen hela dagen sen ringde jag 1177 för att få bekräftat att det oftast inte är farligt men hon var tvärtom istället, att en kraft rakt ner blir rätt stor smäll. Då fick man dåligt samvete. Såklart var mitt blodtryck högt också så läkarna har ringt mig efteråt men efter tryck själv på vc så är det bra. Har nu beställt hem en mätare. Allt med andra barnet gör att min kropp får panik såfort jag ska till sjukhus eller ta blodtryck. Skitjobbigt:(

    Nej dom vet inget än. Dock har äldsta börjat prata mycket om bebisar och vad som händer då, om man åker till sjukhuset då och bor där x) lilla hjärtat. Får hoppas att det verkligen inte blir så igen..

    Har ni berättat för barnen? :) och andra med?
  • Anonym (Babymama)

    Har nu gått en vecka efter KUB och ingen ringde så det känns skönt :)

  • Anonym (Babymama)
    hopeforaplusa skrev 2021-03-01 08:20:56 följande:

    Tänkte höra med er, jag har tagit CB advance och får två nästan lika starka streck ändå bara ett O. Alltså ingen blinkade eller fast smiley. Borde det vara nära då? Min app säger äl tisdag/onsdag men förra cykeln blinkade den 8 dagar innan själva äl och fast gubbe så blir förbryllad att den inte kommit alls nu trots starka streck..

    Tog vanligt äl test också som även den visar väldigt starka, så skulle gissa på äl imorgon och att ägget släpper på onsdag men varför visar cb bara O?


    Jag testade med cb advance men med 2 dagar fast gubbe inget blinkande. Tyckte det funkade bra. Första månaden testa jag enligt pappret, rätt tidigt. Sen gjorde jag nån dag senare för det kändes så onödigt att slösa massor test. Sista gången så börja jag ta test 1.5 dag innan jag tidigast fått positivt. Skifta ca 2 dagar.

    Så det funkade bra att testa senare och det var den gången det tog sig med :)

    Jag testade inte med andra stickor och jag kollade inte heller hur starka strecken var på cb testen.
  • Anonym (Babymama)

    [quote=80972473][quote-nick]Anonym (Babymakeing) skrev

    Jag går händelserna i förväg och hoppas kunna försöka igen i april. Har mentalt tagit avstånd från denna graviditeten för att inte bryta ihop totalt.[/quote]

    Hur har det gått? Hört något?! <3

Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu