Inlägg från: Anonym (Babymama) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Babymama)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    hopeforaplusa skrev 2021-04-14 13:31:11 följande:

    Idag var jag på ett tidigt VUL. Fick mig en chock då det visade sig vara TVÅ bebisar i min mage. Kan inte ta in det samtidigt som man känner sig väldigt glad. Är nog bara i en sådan otrolig chock..


    Wow!! Stort grattis dubbelt upp <3 hur mår du?
  • Anonym (Babymama)

    Hej allihopa! <3 sååå länge sen jag skrev här. Har varit inne och kikat då och då.

    Stort grattis till alla som plussat! Jättemånga nu ju! Och ni andra som kämpar på hoppas jag snart får sitt efterlängtande pluss <3

    Jag har nu kommit in i v29 (v28+) har alltså gått förbi alla jobbiga datum som graviditetsvecka jag insjuknande, födelse, extremprematurtiden, som jag haft sen förra graviditeten när jag blev svårt sjuk i havandeskapsförgiftning. Har inte vågat skriva här eller ta ut något i förskott och gått nästan och hållt andan speciellt sen v22(när man försöker rädda bebis om den föds). Varit livrädd att bli sjuk tidigare än sist. Blev sjuk i corona och blev riktigt dålig på gränsen att behöva bli inlagd men precis då vände det som tur var. Även blivit inlagd med sammandragningar några veckor efter som man fick stopp på med bricanyl.

    Jag tar dag för dag, vecka för vecka och hoppas komma så långt det bara går. Än ligger mitt blodtryck bra och inget protein. Går nu till mvc 1 gång i veckan men eftersom jag blir så stressad så blir mitt blodtryck på gränsen för högt (men ligger bra hemma) så har gått 2 ggr i veckan ett tag.

    I veckan fick jag se en bebis som vägde ca 1250 gram. Alltså dubbelt så stor som bebisen jag fick förra gången. Det gjorde mig otroligt otroligt lättad.

    Jag hoppas kunna börja njuta av graviditeten nu, för helt ärligt har jag inte njutit någonting än utan bara en blandning av stress och oro.

  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-06-09 22:01:18 följande:

    Har funderat hur det har gått för dig. Riktigt kul att höra att det gått så bra hittills! Snart inne på 30+ sen är det väldigt nära fullgånget. Hoppas bebisen håller sig inne tills dess men det låter lovande. Tråkigt att du blir så stressad, då borde du kanske egentligen gå mer sällan... Fint att se bebisen stor och fin. Stort grattis till den än så länge lyckade graviditeten. Jag hoppas verkligen att du kan njuta nu, hoppas du får härliga sista veckor nu över sommaren! <3


    Ja gärna några veckor till men v34 känns jättebra!

    Jo men sist så explodera blodtrycket på en vecka så därför måste jag komma så tätt :( trodde nog jag skulle bli mindre stressad med tiden men det blir jag inte. Efter TUL känner jag sån lättnad att veta att bebisen är så pass stor nu.

    Tack snälla och stort grattis till dig med <3
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-06-09 21:39:20 följande:

    Åh vad härligt att höra!

    Håller alla tummar och tår för att det ska fortsätta så nu


    Tack snälla! Det hoppas jag med. Stort grattis till plusset <3
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-06-14 20:12:28 följande:

    Hoppas hoppas med hela mitt hjärta att det är så!

    På onsdag kl 13. Verkligen dags nu. Min man börjar märka av att jag springer på toa mycket hehe.. hoppas nu bara bebisen lever och allt ser bra ut. Annars vet jag inte hur jag ska gå vidare. Alltså rent praktiskt. 95% av mig tänker att det är lugnt och bra. 5% känner sig förtvivlad över att bebisen kanske är död och har panik hur jag ska gå tillväga då. Vart ska jag ringa, måste jag berätta då för min man. Vad gör jag? Vill bara att allt ska vara bra!!


    Så jobbigt med blödningar :( kanske kan lugna med att jag också hade blödningar som sedan avtog och allt såg bra ut. Fick komma in på en koll, visade att jag var lättblödig för en infektion jag inte märkt av och mediciner jag tar kan orsaka.

    Hoppas det ser bra ut på onsdag, håller tummarna!!
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-06-15 16:30:12 följande:

    Verkligen hemskt! :( Åh ja det är lugnande att höra, när hade du dom och hur mycket var det?

    Ja så skönt att jag får svar imorgon! Men det har inte kommit igång något regelrätt missfall i alla fall och just vecka 9 verkar vara jättevanligt med blödningar har jag fått uppfattningen. Det som gör mig mest orolig är att jag hade ont i magen samma dag det började.

    Hur går det för dig? Hur mår du? :)


    Sent svar! Såg att det såg bra ut, så himla skönt!!! :) och att du kunde hålla hemligt för mannen enda tills nu. Jag skulle nog knappt klarat en dag haha x)

    Det går bra för mig! Inne i v31, 30+1. Känns sån lättnad efter TUL så jag får inte samma katasroftankar längre. Nu är bebisen över dubbelt så stor och fått vara i magen många veckor extra. Har beställt vagn och börjat glädjas mer.

    Går på kontroller varje vecka och hittills har allt sett bra ut :) har snart TUL igen men inte lika nervös inför denna.

    Hur mår du? Haft någon mer blödning?
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-06-21 09:49:56 följande:

    Va kul med en uppdatering :) va skönt att den värsta oron släppt och att du vågat fixat vagn :) det är stort!

    Är blodtrycket fortfarande högt annars?


    Ja varit rädd över hur jag liksom tänkt bort graviditet av rädsla och oro att det ska bli som förra gången. Känns så skönt att veta att bebisen växer som den ska och att jag än inte är sjuk och kommit över v30.

    Blodtrycket blir jämt högre på sjukhuset men efter ett tag så ger det med sig. Har koll 1 gång i veckan men blir oftast 2 ggr just för att blodtrycket spökar. Måste ligga ner en lång stund mellan tagningarna osv. Men hemma ser det jättebra ut så det är skönt :)

    Hur går det för er? <3
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-07-06 08:26:57 följande:

    Fick veta att en kollega ska få barn nu i augusti :( är såklart glad för honom men blir samtidigt väldigt ledsen för min egen del. Jag skulle inte jobbat nu, skulle varit höggravid å stånkat över min foglossning å njutit av sommaren med min familj. Så det känns absolut. Inte så att jag börjar tåras direkt men när jag fick påståendet ?då är det snart dags för en till? så blev jag väldigt väldigt ledsen :( de fick veta hur det ligger till å va väldigt stöttande.

    Och som nu när mensen kommer blir jag också ledsen, ännu ett misslyckande att få ett syskon. Vi ville ju ha tätt och istället för 19 -20 månader emellan blir det över 2 år. Nu börjar jag hoppas att det ska ske innan trollet fyllt 3 iaf.

    Nu håller jag tummarna för 30/7 att det blir ett plus då så jag inte är ?tom? vid bf i augusti.


    Måste kännas fruktansvärt :( <3 vad bra att dom var stöttande. Hoppas att det snart blir ett syskon <3<3
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-07-07 22:39:00 följande:

    Åh jag är så nyfiken på hur det går för dig! Hoppas du mår bra, nu börjar det närma sig på riktigt 


    Jag mår bra! Och bebis med! :') är i v32+6. Var på TUL som visade en bebis som är över kurvan, ca 2200 g. Blir ingen 600 g bebis denna gång <3 tog blodtryck och protein idag och gick igenom denna vecka med. Så himla skönt! Börjat känna sån glädje nu och börjat styra med bebisgrejer.

    Hur går det för dig? Är blödningarna borta? <3
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-07-09 10:13:45 följande:

    Ååh vad härligt att läsa!! Jättekul verkligen, nu kan du vara glad med rätta :D Som du säger, ingen chans för en 600g bebis, allt kommer bli så bra! Det förtjänar du, härligt att du får en sån fin upplevelse nu :)<3

    Nejdu blödningarna är inte borta än. Det blöder inte mycket men spottings varje dag så det finns en liten konstant oro för en större blödning. Men på ul i måndags verkade det inte vara mycket blod kvar och mycket var koagulerat. Bebisen viftade och sprätte med armar och ben och växer som den ska än så länge så nu försöker jag bara njuta. Känner efter rörelser hela tiden haha önskar att det kommer igång snart! Med min son kände jag i vecka 17, bebisen ska väl vara ca 1 dm nu så bör inte vara omöjligt.


    Ja känns så bra! Tack snälla <3

    Så skönt att se att bebis mår bra! Men så kämpigt med blödningar, man blir ju så orolig oavsett. Hoppas det avtar snart så du kan njuta till fullo <3

    Hur lång tid blir det mellan barnen nu? :)
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu