Inlägg från: Anonym (Lillskrutten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lillskrutten)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Jag har känt mig så otroligt besviken och ledsen nu några dagar. Som jag skrev var jag tvärsäker på att jag inte är gravid denna månad eftersom jag har känt absolut ingenting. Min bim enligt appen var beräknad till 14/1. Den 13/1 hade vi sex på kvällen, efter det fick jag rosa på pappret. Fruktansvärt besviken satte jag i en tampong och förklarade för min man att mensen var på ingång. Vi bestämde oss för att fortsätta försöka även hela våren. Det är bara att försöka gaska upp sig bäst man kan och gå vidare till nästa försök.

    Jag fick använda all min viljestyrka till att undvika att googla på om man kan vara gravid trots rosa flytningar eftersom jag VET att det är så min mens brukar starta. Dagen efter hade det inte kommit något mer, igår fick jag lite bruna flytningar samt en blodblandad flytning men fortfarande ingen mens. Jag vet att min mens är oregelbunden och kan vara 3-4 dagar sen ibland. Men jag kunde inte hålla mig längre utan började googla. Hittade massa om att man kan få rosa flytningar i början av graviditeten. Blir så arg på mig själv för nu hoppas jag i alla fall fast jag vet att jag inte är gravid!! Mensen kommer komma när som helst. Jag som redan blivit besviken en gång detta försök och nu ska jag behöva ta smällen igen... :(((((

  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-01-15 15:28:47 följande:

    Jobbigt :( hoppet är ändå det sista som överger en. Då är du på bim+2 idag då. Men ingen mens idag heller?


    Visst är det så, hemskt jobbigt! Precis så, förra månaden kom den 2 dagar sent, därför räknade jag 2 extra dagar direkt i bim-listan. Innan graviditeten diffade min cykeln mellan 27-32 dagar. Idag är dag 31 i cykeln. Men jag är helt säker på att mensen kommer komma, idag har jag haft mer bruna flytningar och för min kropp betyder det bara en sak. Skittråkigt, önskar bara att mensen kunde slå till nu så den sista lilla strimman hopp slocknar och jag kan se fram emot nästa försök.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-01-15 22:09:29 följande:

    Skickar styrkekramar till dig.

    Om mensen kommer nu håller jag tummarna för nästa cykel.


    Tack :)

    Ingen än men den brukar kunna komma igång på natten eller morgonen. Imorgon är samma cykeldag som mensen kom förra månaden så kanske har en regelbunden cykel på 31 dagar nu. Försöker förbereda mig mentalt men vet att jag kommer bli lika besviken och gråta igen. Kan inte hjälpa att ändå hoppas...
  • Anonym (Lillskrutten)
    Hopeforaplus skrev 2021-01-16 09:41:28 följande:

    Nu kom mensen 5 dagar för tidig så cykeln varade vara 23 dagar. Aldrig haft så kort:/


    Oj vad konstigt! Undrar vad det kan bero på, hoppas du får komma på utredning snart! Hellre för kort cykel än för lång i alla fall för då hinner man verkligen få för sig att man kan vara gravid. Nu får du snart en ny chans (vill skicka ett hjärta men går inte från mobilen men skickar kärlek och kramar, du är stark, fortsätt kämpa!)
  • Anonym (Lillskrutten)
    Hopeforaplus skrev 2021-01-16 11:20:30 följande:

    Bröt ihop igen. Nästa blir vårat 6e försök. Ett halvår av det här. Man känner sig så maktlös. Man kan inte göra någonting förutom att kolla sin äl. Tack för dina fina ord<3


    Åh fy, lider med dig. Man kan bara vänta och vänta, en evig väntan och sen börja om och vänta igen... Men tänk såhär, snittet är 7 månader, snart är ni där! Jag förstår att det inte tröstar så mycket, vi är inne på tredje riktiga försöket nu och bara det är tufft nog. Det värsta är att inte veta om det kommer gå av sig självt igen, det kan man såklart inte ta för givet. Men för de flesta går det inom ett år! Vilket känns som en evighet men sen när man står där med sin bebis kommer det nog kännas snabbt och det kommer hundra gånger om vara värt det. Även om allt inte blir efter planerna.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Hopeforaplus skrev 2021-01-16 21:02:11 följande:

    Tack för era fina ord. Det värmer verkligen. Är så tacksam att ha er, mina anonyma vänner. Allt ni säger är klokt och stämmer. Det är så lätt att sorgen tar över och man glömmer bort sig själv och att det måste gå. Någon gång är det våran tur. Förstår verkligen vad du säger lillskrutten, om det så är att man försökt 1 månad eller 6 så gör varje misslyckade försök lika ont. För mig var decembers misslyckande allra värst. Det blev så definitivt att jag inte blev gravid 2020 som så länge varit min plan. Nu struntar jag i allt. Bara jag får bli gravid och att bebisen är frisk. Det ska bli våra tur nu för oss alla.

    Var lite snabb imorse. Mensen eller vad det var avtog. Var brunt imorse men sen nästa gång jag kollade så var det inget mer.. aldrig fått en sån mellanblödning innan men mensen är nog på ingång. Tog ett graviditetstest precis innan jag upptäckte blödningen och det visade totalt blankt.


    Tänkte också på nidblödning! Visst är det ca 10 dagar sen din ÄL? Då är det väl inte orimligt med nidblödning nu :D

    Jätteskönt att ha er att vända sig till! Förstår känslan, när ni planerat så länge för 2020 och så blev det kanske inte av. Men hoppas hoppas att det var nidis och det växer en liten skatt där inne! Det kanske inte kommer ge utslag förrän efter bim, ibland blir det så.

    Idag har jag endast haft vita flytningar, kan inte hjälpa att hoppet så smått återvänder. Vågar inte låta mig hoppas helt förrän tidigast på måndag eftersom min cykel vanligtvis är oregelbunden och nu är jag bara inne på andra cykeln sen förlossningen så vem vet hur lång denna kan vara... usch blir besviken igen på förhand, pendlar mellan hopp och förtvivlan. Önskar att jag kunde vara neutral men vem är det inför något såhär stort...
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-01-16 22:44:47 följande:

    Det går inte att vara neutral när det gäller såna här saker.

    Hur man än försöker så blir man påverkad och kanske tom lite smågalen. Men det är okej. :)

    Jag har under denna tiden insett att ALLA känner liknande saker och går igenom samma känslor av hopp, förtvivlan, hopp, sorg, hopplöshet, hopp om vartannat. Vare sig det är försök nr 3 eller nr 18. Tar det sig inte på första försöket så hamnar vi alla där. Iaf allra flesta :)

    Det ger mig tröst att jag inte är ensam och att så många andra går igenom samma sak och att jag inte är galen som letar symptom och gråter vissa gånger när mensen kommer trots att jag redan visste att den skulle komma.

    Processen är ensam nog som den är. För även om min sambo är klok och verkligen försöker förstå så kan han inte förstå fullt ut hur det är att vara kvinna i en sån här process.

    <3


    Det har du rätt i, dom kan aldrig riktigt veta. Som Hopeforaplus skriver det vi som har det stora ansvaret.

    Tur att man åtminstone har en partner att luta sig mot, det underlättar. Skönt även att ha denna tråd att vända sig till.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Hopeforaplus skrev 2021-01-16 23:23:22 följande:

    Men testet var negativt imorse precis innan jag upptäckte det.. har mensvärk nu som känns som att det bara blir mer och mer så tror mensen kommer komma imorgon. Började googla och tänkte också det ni skriver, nidblödning. Hoppet tänds men känner också så igen den här värken. Det är på g:/ Återkommer imorgon. Om mensen hållit sig borta då borde det kanske vara något...?

    Åh när var det du hade bim? Hoppas det fäst sig en liten böna i din mage!! Jag vet. Det är så otroligt svått att vara neutral i detta. Man hoppas, man faller, hittar något nytt att hålla kvar i, blir förtvivlad för att sen igen fortsätta hoppas. En riktig berg-och-dalbana av känslor!!


    Hoppas det inte kommer någon mens alls för dig! Det är så himla enkelt att börja hoppas. Hur många test har du? Du kanske ska vänta till efter bim med test? Så slipper du besvikelsen mer om inte mensen kommer.

    Egentligen 14/1 men min cykel kunde variera mellan 27-32 dagar innan graviditeten, vem vet hur det är nu... har läst att den kan vara väldigt oregelbunden, har även läst att mensen kan hoppa över en cykel. Men då måste jag nog ta ett test ändå för får jag ingen mens på ytterligare en månad kommer jag annars gå runt och tro att jag är gravid och då är det bättre att krossa förhoppningarna direkt. Eller så var de färgade flytningarna yttepyttelite mens?
  • Anonym (Lillskrutten)
    Hopeforaplus skrev 2021-01-17 08:27:04 följande:

    Har ännu mer värk idag så den kommer komma nu idag är jag ganska säker på:( har 1 till tidigt test men tror jag ska vänta in mensen för känner att den är på ingång nu. Så himla ont:(

    Åh så är det ändå en chans att du är gravid och att det var en nidblödning innan? Tror du att du kommer ta ett test?


    Åh nej vad tråkigt! Det tycker jag du gör rätt i, avvakta. Varför ska det vara så svårt?? Men er tur kommer också, om det inte tar sig nu hoppas vi att det tar sig på nästa försök! Kom ihåg att det ?egentligen? inte är så länge, även om det känns som hundra evigheter. Annars hoppas jag att utredningen kommer igång snabbt.

    Nja kanske tidigast på onsdag... om jag känner av någonting som kan liknas graviditetssymptom. Annars kommer jag vänta till på söndag för att ev. utesluta. Känns som att jag borde känna något nu om jag vore gravid! Jag känns inte som en sån som blöder lite och helt saknar symptom men ändå är gravid. Jag känns snarare som en sån som övertalar mig själv att jag är gravid ändå men sen kommer mensen en vecka sen bara för att vi verkligen vill.
  • Anonym (Lillskrutten)

    Jag har inte sagt någonting till min man. Senaste han hörde om allt var i onsdags kväll efter sex att jag fick rosa flytningar och mensen var på ingång. Vågar inte säga något både för att inte han ska bli besviken men även för att han kommer få mig att hoppas ännu mer. Har varit helt säker på att mensen ska komma när som helst. Men vi får se vad som händer. Har bara ett test som jag i såna fall kommer ta i smyg och berätta efteråt hur det blev.

Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu