Inlägg från: Anonym (Lillskrutten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lillskrutten)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Nu är det bara några dagar kvar till ÄL, börjar bli nervös haha! Vi har sex varannan dag och jag ser till att ligga kvar med rumpan i vädret. Att jag som kvinna kommer har jag också läst kan hjälpa en att bli gravid, säkert bara myt men värt att testa. Har ni några andra tips som höjer chansen att bli gravid? Solig

  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2020-12-29 20:10:15 följande:
    Spännande! Det är samma här snart äl, jag känner mig ganska neutral till det här försöket och känner verkligen ingen press. Helt annorlunda mot förra försöket.

    Det har jag också läst och tyvärr så är det säkert väldigt många myter som fortfarande lever vidare. Vet inte om det egentligen går att hjälpa kroppen på något sätt att öka chansen till en graviditet. Jag tror det är väldigt viktigt att bara försöka leva på som vanligt så gott det går och låta kroppen göra sitt. Blir det för jobbigt mentalt så kanske det kan bli lättare att hantera om man tänker på statistiken vad gäller hur stor chans man har att bli gravid vid. Det är ju tyvärr lägre procent än vad man önskar men någon gång tillhört man förhoppningsvis den procenten :)
    Spännande! Jag känner mig också mycket lugnare än förra gången! Kändes som att jag fick lite av en reality check att det kan ta längre tid än vi hoppas så nu känner jag mig lugnare. Men ändå lite nervös hihi! Det är bara att fortsätta försöka och hoppas att det tar sig snart för oss alla Solig
  • Anonym (Lillskrutten)
    Babymonitor skrev 2020-12-30 00:15:41 följande:
    Haha rumpan i vädret är ju en klassiker! Håller tummarna för att det tar sig för er denna gång!
    Tack så mycket! Beklagar ditt missfall, det är några stycken här i tråden som tyvärr råkat ut för samma sak. Men tror det är just dom som har plussat nu också och är gravida faktiskt. Hoppas det blir så för dig! Jag har en son på ett halvår, vill gärna ha barn tätt, vi har "försökt" sen han var 7 veckor, men då visste vi att jag antagligen inte skulle bli gravid. Nu är vi inne på tredje riktiga försöket eftersom jag troligtvis har haft ägglossning då jag har haft mens två gånger. Äl här i dagarna och bim runt den 16  Solig
  • Anonym (Lillskrutten)
    barnlängtan2021 skrev 2020-12-30 20:06:35 följande:

    Har börjat få som mensvärk nu igår och idag. Bröstvårtorna har varit stenhårda och ömma så tror mensen kommer vilken dag som helst nu :( BIM imorgon..


    Vilken jobbig evig väntan för dig. Jag hoppas att mensen inte kommer alls och att du har ett litet frö som växer i magen. Tyvärr är det bara att vänta och önska att tiden går snabbt men jag hoppas innerligt på dig nu! Hjärta
  • Anonym (Lillskrutten)
    Babymonitor skrev 2021-01-01 00:45:44 följande:

    Jag har förstått att det är det :( Det är ju inte så ovanligt tyvärr. Jag hoppas också det! Men försöker hålla mig lugn, det kan ju ta några månader så ingen idé att stressa upp sig i första taget. Försöker jag tänka i alla fall..

    Grattis till lilla killen <3 och hoppas att ni får det efterlängtade plusset igen snart!


    Ja det kan tyvärr dröja länge :/

    Tack så mycket! Vore underbart att få en till men är även så tacksam för min son
  • Anonym (Lillskrutten)
    barnlängtan2021 skrev 2021-01-01 09:36:38 följande:

    Tack! Ska testa på söndag om inte mensen kommer


    Lycka till nu, hoppas det går bra.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-01-01 13:59:54 följande:

    Idag började den planerade ligga perioden och jag kom på mig själv med att jag kände en stress (elr någon känsla jag inte riktigt kan sätta ord på) över den här perioden och framöver. Även fast jag vill ta varje dag som den kommer och inte fokusera på bebisverkstaden så mycket så tar tiden mellan äl och bim så mycket tankar med sig. Allt från att optimera livet till att känna efter i minsta vrå i kroppen.

    Jag mår som allra bäst mellan mens och äl då det vanliga livet pågår och man inget kan göra för äl inte skett och det inte finns några symptom att leta efter heller. Men så fort äl är över så börjar allt fram till bim. Jag tror det är det jag är mest rädd för, om jag kan beskriva det på det sättet.

    Jag får helt enkelt försöka tänka bort allt det och bara leva som innan äl. Hur känner ni/har ni känt mellan äl och bim?


    Jag håller med dig helt och fullt! Tyckte livet kändes så härligt avslappnat över julen och tänkte vad skönt att stressen och att bli gravid har släppt. Men så fort ÄL närmade sig började den komma tillbaka. Nu började jag direkt hoppas och drömma igen att jag kommer bli gravid och allt som hör till.

    ÄL har knappt varit än och jag letar redan symptom och övertolkar minsta händelse i kroppen. Det är nog bara att fortsätta framåt och kämpa och försöka. Tillslut kommer plusset och vi slipper stressen och det eviga väntandet. Kram till dig :)
  • Anonym (Lillskrutten)
    barnlängtan2021 skrev 2021-01-01 09:36:38 följande:

    Tack! Ska testa på söndag om inte mensen kommer


    Hoppas inte mensen har kommit för dig! Önskar dig ett stort fint, tydligt, plus imorgon :)
  • Anonym (Lillskrutten)
    barnlängtan2021 skrev 2021-01-03 09:23:26 följande:

    Jag är helt chockad! Efter 1 min och efter 5 min


    Åååååh woooow vilket underbart fint plus!!! Stort grattis till dig och din partner!! Det förtjänar ni som ni har kämpat. Verkligen jättegrattis vad roligt att se! :D
  • Anonym (Lillskrutten)
    barnlängtan2021 skrev 2021-01-03 11:30:52 följande:

    Stort tack! Jag hoppass verkligen det går hela vägen nu! :)


    Ja se till att ta hand om dig och ta det lugnt, det kommer säkert gå bra! När tänkte du ringa till mödravården? :)
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu