Inlägg från: Anonym (Lillskrutten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lillskrutten)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (4a) skrev 2020-12-20 22:38:00 följande:

    Tack för fina ord <3 ja tidigare har jag inte känt något såhär tidigt, så är inte konstigt för mig att inte ha symtom än. Ja jag tog ju ändå ett digitalt också samtidigt som visade gravid 2-3, och det borde väl visat lägre om något varit fel? Hoppas det var fel på stickan bara...eller något? Det visar sig..,puh...


    Vore jättekonstigt om digitalt visade gravid 2-3 om du inte fortfarande stegrar. Snarare var det nog fel på stickan och dom kan det väl vara lite sisådär med känns det som! Det kommer gå bra, försök tänka så :)
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2020-12-21 10:18:56 följande:

    Och så kom mensen precis som jag ställt in mig på. Det känns såklart tråkigt och är besviken, men kände ju på mig långt innan bim att det inte blev något. Bara att ladda om och ta nya tag inför nästa försök.

    Den ända jobbiga idag är att berätta det för min man när kan kommer hem på lunch. Han blir lika besviken varje gång jag säger att mensen kommer och det gör så ont i mitt hjärta att se hans besvikelse. Han är dock väldigt positiv i detta ändå så jag vet att han kommer säga att vi ska fortsätta försöka och hoppas på nästa gång bara. Grattis igen till alla som plussat :)


    Åh vad ledsen jag blir för din skull, beklagar. Men ?skönt? att du ställt in dig på negativt, det dämpar besvikelsen lite... Det positiva är att du har en man som vill det här lika mycket som dig och stöttar dig, inte alla som har. Sen är det väldigt tråkigt att han blir så ledsen men det får du inte ta på dig för det är inte ditt ?fel?, det är så det fungerar ibland. Ni får kämpa lite hårdare än vissa men belöningen kommer vara tusen gånger värt det för er båda.

    Tycker du/ni har en bra inställning! Det kommer ett nytt försök om ett par veckor, det gäller att tänka framåt och inte älta det som varit. Snart har ni er bebis. Vi kör nästa försök tillsammans så gott om pepp kommer att finnas i tråden haha :)
  • Anonym (Lillskrutten)
    Hopeforaplus skrev 2020-12-22 18:31:17 följande:
    Vi har försökt sedan september så 4 månader men det tär så jäkla mycket på en trots att det ?bara? gått 4 månader.. :( samma dag som jag fick mitt negativa besked så fick jag veta att jag skulle bli moster för första gången. Så kul men samtidigt så ledsen. Vill ju också. Kände sån avundsjuka hemskt nog.

    Tog ett tidigt test så det borde ju vista korrekt?:/

    Han tycker det är jättetråkigt men tycker inte att jag ska gräva mer mig, han förstår inte på sånt sätt jag önskat att han skulle förstå. Han säger alltid ?det går nästa gång? och det är ju bra att han är positiv men önskade bara att han kunde förstå att man kan och får må skit när det inte gått och att det är svårt att tänka så.
    Det är okej att gråta och vara ledsen, en månad är lång tid att undra och hoppas och sen få ett negativt är hemskt. Så måste man börja om och vänta på nästa chans, men den kommer och tillslut går det och då kommer det kännas som att tiden gått snabbt tror jag.
    Förstår att det kändes så, jag hade nog reagerat likadant när det är någon så nära, kanske dom har kämpat länge i smyg också?
    Tycker du ska säga till din man på vilket sätt du vill bli stöttad, att det inte alltid hjälper att säga "nästa gång" utan ibland behöver du en kram, få gråta och att han bara finns där för dig eller hur du nu vill ha det Hjärta
    Sen vill jag tipsa om att försök att vända dig till glädjen i det barn du har, det gör jag nu senaste två försöken som inte gick vägen, jag ville så gärna vara gravid men är tacksam för min son men vill så så gärna ha en till men jag är tacksam för honom så går tankarna runt, runt, runt och jagar ifatt på varandra haha
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (4a) skrev 2020-12-23 10:28:53 följande:

    För er som undrar hur det gick med mitt svagare test i fredags så kan jag nu meddela att det var falskt! Var ju på bil igår som stämde överens med mina gravveckor så idag vågade jag mig på ett nytt digitalt. Blev så lättad:


    Åh nu har du stegrat på digitala, underbart! Skönt att du fick en tid till gyn så snabbt också, hoppas du känner dig lite lugnare nu Hjärta
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2020-12-22 13:17:52 följande:
    Förstår precis hur du känner. Blir inget för mig denna månaden heller. Mensen kommer komma som en klocka på torsdag eller fredag. 
    Jag bröt ihop i förra veckan. Fick veta att IVF är ännu längre bort nu då Sahlgrenska ställer in allt utom corona-vård och allokerar om personalen från ivf till annat. Bara storgrät. Kan inte alla bara stanna hemma och inte bli smittade med corona...... Så sjukt orättvist. 

    Fallen är hårda. Det viktiga är att vi plockar upp oss själva igen (ibland kanske man behöver lite hjälp dock) och ser nästa månad som en ny möjlighet, även om det känns hopplöst. 
    Hjärta
    Blir så ledsen för din och allas eran skull som måste kämpa så hårt, särskilt nu med Covid som härjar och all hjälp skjuts upp. Ge inte upp, tillslut kommer hjälpen Hjärta Förhoppningsvis kommer vaccinationerna igång snabbt nästa år och så kanske det minskar smittspridningen. Håller med dig att det är orättvist med så många som totalt skiter i restriktionerna, det påverkar alla negativt, speciellt de som tar sitt ansvar.
  • Anonym (Lillskrutten)

    God jul alla fina fina vänner i den här tråden Hjärta God fortsättning och hoppas det nya året ger oss alla friska barn Solig

  • Anonym (Lillskrutten)
    barnlängtan2021 skrev 2020-12-25 21:04:25 följande:

    En vecka sedan jag tog ovitrelle nu och känner INGENTING. Förra gången hade jag ömma bröst fram till mensen. Ska man ta detta som ett positivt tecken? Jag är dock helt inställd på att mensen kommer.


    Allt som känns annorlunda mot när du inte varit gravid känns som ett gott tecken! Hoppas hoppas nu! När är din bim? Snart där =D
  • Anonym (Lillskrutten)
    barnlängtan2021 skrev 2020-12-26 07:55:09 följande:

    Ja kanske! Dock är det ju bara andra omgången med letrozol och ovitrelle så jag vet ju inte riktigt. BIM är på nyår, men vi är bortresta till den 2 januari. Så om ingen mens har kommit så ska jag testa den 3 :)


    Skönt att vara bortrest så kanske du kan tänka på annat och sen få en fin överraskning när du kommer hem :)
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymama) skrev 2020-12-27 13:01:06 följande:

    Åh blir så frustrerad. Har haft ett gräl i somras (helt på släktingens behag att bråka) som runnit ut i sanden och vi firade jul ihop. Jag som annars aldrig dricker och gör jag det tar jag EN cider om den är svag. Iaf så tacka jag nej på julafton. Fick sen fråga direkt av släktingen när vi blev ensamna om jag var gravid. Vi bjöds sen över dagen efter och släktingens sambo knäpper upp en cider och ställer till mig utan att fråga (ett dåligt girigt försök till att testa mig)

    Släktingen har bettet sig som skit mot mig och ska vara glad att vi ens övervägde jul med dom. Jag tycker dom beter sig riktigt pissigt att ens fråga om jag är gravid och sen testa mig. För dom ska verkligen hålla en låg profil.

    Är det inte drygt att hålla på så?

    Kan tillägga att förra graviditeten gjorde släktingen samma sak och då sa jag som det var. Och sen avslöja släktingen det för andra innan vi ens tänkt berätta, så jag hade inte tänkt berätta tidigt även om det i somras inte skulle hänt.

    Nu har jag faktiskt inte lust att berätta alls för dom..


    Blä riktigt vidrigt beteende!! När ni inte ens egentligen är överens just nu så borde dom vara försiktiga. Kan aldrig förstå hur folk kan fråga/testa innan de får veta, man berättar själv för dom man vill ska veta först. Blir riktigt irriterad och jag skulle hoppa att berätta för dom så får dom veta ryktesvägen sen. Lyckades du lirka dig ur situationen ändå? Kram till dig
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymama) skrev 2020-12-27 17:42:16 följande:

    Ja fick smsa sambon som drack halva när ingen såg och sen kasta jag ut resten när jag rasta hundarna.

    Ja och hur dom hållt på tidigare så är det så respeklöst att hålla på såhär. Säger jag nej så får dom lyssna på det.

    Och egentligen förstår jag inte vad dom är så giriga att veta. Iaf är det inte för min/vår skull.. fick dåliga vibbar från fulspelet i somras.


    Bra att ni lyckades lösa det men det borde verkligen inte behövas göras på det sättet! Herregud vilka människor det finns! Håller med dig, det är inte av omtanke utan av ren nyfikenhet och skvaller de vill veta först. Riktigt fult är det! Skit i att berätta för dom och undvik dom så gott det går, nu ska du vara med personer du mår bra av och njuta av den här tiden! :)
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu