Inlägg från: Pope Joan II |Visa alla inlägg
  • Pope Joan II

    Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin

    FDFMGA skrev 2021-01-31 22:25:52 följande:
    Att man får ett meddelande med ärendenummer innebär sällan avstängning.

    Jag fick ett nyligen - men tog det med ro.

    Uppenbarligen blev inte Påven Johanna avstängd - högadlig eller ej.
    Oftast är det med eftersläpning som själva avstängningen sker. Ärendenumret kommer ibland en dag eller två innan själva avstängningen. Numera får man ju heller inte - i alla fall inte jag - veta vilket inlägg det gäller. 
  • Pope Joan II
    klyban skrev 2021-01-31 22:42:48 följande:

    Jag vet inte heller, men har har vi lättsam förklaring hos Bill Maher.
    Vill man gå på djupet, så får man nog ta sig till podden och lyssna igenom alla argument man har kring frågan.
    news.yahoo.com/bill-maher-pushes-bonkers-steve-050238602.html


    Yahoo-länken innehåller flera länkar vidare med matnyttigt.


    En är denna.
    www.nature.com/articles/s41591-020-01205-5
    Dock inte ett slutgiltigt svar, utan nått man faktiskt försöker kolla upp.


     


    Jag säger inte att de vet med säkerhet, men det är ingen konspiration(Som man försökte avförda det innan.) att man ser detta som en klar möjlighet som man tittar på.
    På samma sätt man kollar på marknaden, man vill försöka ta reda på mer och det vill vi nog alla att de gör.
    Svaret kommer förhoppnings senare, dock reste evolutions biologen frågor som antydde det inte kom direkt ifrån naturen till en människa.

    Den som lever få se vad som är vad och om man lyckas ta reda på detta.


    Du kan ju omöjligt ha läst vad du länkar till. 
  • Pope Joan II
    Padirac skrev 2021-01-31 23:02:26 följande:
    Ja, jag har missat antikrist, mer ofta missar jag tangenterna - inte så ofta för att jag har mindre tålamod .. men korrläser gör jag ibland och att jag till och från stavar illa har jag redan gått ut med för den som kommenterade just det i ett försök att få någon poäng

    Jag för en tid sedan såg en artikel i DN eller aftonbladet som inte var korrläst.. det var banne mig sämre än jag själv skriver 
    Men nu har du väl säkert kollat upp vem som kom med "antikrist"-invektivet? Det tar ju bara en sekund att söka i tråden för den som vill veta.
  • Pope Joan II
    Padirac skrev 2021-01-31 23:08:31 följande:
    Var vi inte överens om att det var ditt jobb att skaffa fram sånt du anser att jag missat? Ska du lägga ditt jobb på mig nu..

    klyban skrev 2021-01-28 17:17:36 följande

    Men draget att vara i opposition verkar som ett dåligt val, och antikrist Ebba verkar mer intresserad av lura gammal gubbe på sin gård.

    Och Föredettingen tyckte åka till Turkiet för dela ut flygblad var viktigare än att delta i en krisövningen i Riksdagen inför COVID-19.


  • Pope Joan II
    klyban skrev 2021-01-31 23:14:11 följande:

    Dom påstår inte, utan pratar om trolighet, dock ska jag lyssna vad de säger och om det kan ha bäring.(Om nu inte språket är för avancerat och svårt och reda ut).
    Jag säger inte att det är det ena eller andra, de säger 90% trolighet, andra längre trolighet, men fortfarande långt ifrån att det skulle vara en konspirationsteori att det aldrig kunde vara ett slarv på labbet.


    Ska vi göra så att vi inte förekomma detta och lyssnar på vad de säger innan vi går vidare, finner personligen inget mer och säga innan det är gjort.


    Hoppas det är solklart att det inte är ett påstående att så är det, för annars tolkar man det fel.


  • Pope Joan II
    klyban skrev 2021-01-31 23:03:42 följande:

     


    Pope Joan II skrev 2021-01-31 22:53:27 följande:
    Du kan ju omöjligt ha läst vad du länkar till. 

    Vad avser du?
    Och nej, nature länken är inte läst


    Ta och läs den då vet jag. 
  • Pope Joan II

    Jag måste säga att jag är förvånad över inreseförbudet och kravet på negativt covid-19-test. Budskapet från FHM har ju hela tiden varit att det är inte de som reser hit som tar med sig smittan utan boende i landet som reser ut och tar med sig smittan hem. De har också - ändå sedan mutationernas upptäckt - sagt att det finns inga bevis för att de vare sig smittar mer eller är dödligare eller att de skulle vara mindre känsliga för de vacciner som tagits fram. 

    Som vanligt oerhört motsägelsefullt alltsammans. Nu missade jag visserligen presskonferensen igår så det är ju möjligt att Byfors (var det väl) förklarade hela saken. 

  • Pope Joan II

    Damberg svarar att det är de förändrade virusvarianterna som "vi" har ett intresse av att begränsa att de får stort fäste i Sverige och breder ut sig snabbare än annars så det är ju de här förändrade virusvarianterna som "vi" har en möjlighet att begränsa genom ett inreseförbud i det här läget och negativa test så det är den logiken folkhälsomyndigheten för fram och det är därför vi agerar nu. 

    Jag har inte läst att FHM nu anser sig ha fått bevis för att de muterade virusvarianterna verkligen smittar mer eller dödar fler eller att vaccinen skulle fungera sämre på dem. Det enda jag har hört dem säga är när Tegnell sade att den brittiska mutationen förmodligen kan komma att ta över som den dominerande stammen, Alltså istället för den stam som hittills dominerat i Sverige. 

  • Pope Joan II
    FDFMGA skrev 2021-02-03 17:08:05 följande:
    Det förvånar inte mig, alltmer av "strategin" verkar ha sitt ursprung i Rosenbad.

    Det senaste är så feltajmat och dumt att de där klockorna som stannade efter Löfvens shopping och precis hade börjat ticka igen väl nu stannar för gott.
    Ja, det är svårt att tro att initiativet kommit från FHM faktiskt. De borde ju ha kommunicerat sådana tankar tidigare då istället för att säga så som jag har återgett i tidigare inlägg. Jag lutar åt att det är ett politiskt framdrivet beslut. 
Svar på tråden Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin