Inlägg från: Pope Joan II |Visa alla inlägg
  • Pope Joan II

    Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin

    klyban skrev 2021-02-13 12:39:58 följande:
    pyssel skrev 2021-02-09 20:10:30 följande:
    Ja, det är mkt magstarka uttryck som kommer från det hållet. Konstigt nog tigs det still på de håll och kanter där man för mindre saker annars kan vänta sig hyperemesis.
    pyssel skrev 2021-02-10 18:12:00 följande:
    Det står dig förstås lika fritt som alla andra att hävda, debattera och inte hålla med om att hänvisningen inte utgör något belägg för påståendet, utan att ditt indignerade utspel om påstådd desinformation hittar hem hos andra än den förvirrade svansen som knappt vet varför den viftar.
    pyssel skrev 2021-02-10 22:24:12 följande:
    Det kommer de bli varse.
    pyssel skrev 2021-02-11 17:29:35 följande:
    Det skulle vara ett av de tråkiga.
    pyssel skrev 2021-02-13 12:01:53 följande:
    Det var motsägelsefullt. Ja, rent av perplexerande.


    Tänkte jag tar några och fråga, men vad har detta med COVID-19 och göra?
    Är det nått du kan utveckla för jag är direkt osäker på vad vi ska svara på i dina inlägg som har med COVID-19 och göra.
    Kan du berätta vad, så vi vet vad vi ska diskutera om COVID-19 i dina inlägg?


    Är det din uppfattning att den tråd jag har startat och som du på sedvanligt sätt saboterat handlar om Covid-19?
  • Pope Joan II
    pyssel skrev 2021-02-13 14:51:46 följande:
    Du är över huvud taget inte i en position att avgöra vad jag måste. Du saknar även kognitiv kapacitet för sådana avgöranden. Jag är, i enlighet med topic, kritisk till Sveriges handhavande av pandemin, men har givetvis upphört att diskutera det med dig. Det ger mig absolut inget att diskutera med någon som brister så i kognitiva förmågor som du gör.

    Varför vill du så förtvivlat prata med just mig? Får du inte tillräcklig respons när du tigger hos "FDF" och Padirac?
    Handlar det inte mer om att försöka visa sig duktig för FDF och Padirac? Det är ju alltid något de sagt som han sedan - i sin egen särpräglade stil - upprepar in absurdum. De är hela hans faktabas! Faktum är att det finns all anledning att tro att de "fackfolk" som tidigare var på tapeten de facto är FDF och Padirac. 

    Egentligen ska man väl tycka synd om, men efter åratal av detta så gör jag inte det. Däremot är det förstås helt obegripligt att det finns de som vill hålla sådant där om ryggen.

    Yuck. 
  • Pope Joan II
    klyban skrev 2021-02-13 17:45:53 följande:
    Om vad exakt om COVID-19 i denna vill du lyfta?
    Padirac måste vara väldigt stolt över sin protégé! 
  • Pope Joan II
    Tow2Mater skrev 2021-02-13 18:32:18 följande:
    Senast var det #14799 ?Dessa ortodoxa verkar inte fungera som alla andra, men de tar vaccinet i alla fall? Sen är det ett stort skott i foten och exkludera palestinier, och även resten av världen som inte har råd med vaccin.?

    Det inlägg du citerade talade om ?Israel har satsat stort på att snabbt vaccinera sin befolkning? och pratade om ultraortodoxa begravningar.


    Då frågade jag dig i #14800 Vad exkluderar palestinier?


    Ett svar hade kanske kunnat varit att de inte vaccineras (?) av nån anledning (vilken?) eller kanske inte deltar i ultraortodoxa begravningar (?) eller vad annat du nu menade?  Men nej istället säger du ?Fikon!? vilket jag inte alls fattar, så jag frågar då dig Vad menar du med detta?

     I #14814 svarar du då ?Palestinier äter fikon har jag hört och vad det var med Palestinier det stod kontexten vad vi prata om där jag och Padirac. Så du får läsa tillbaka och ge ett svar som reflekterar det resonemang som fanns där?.


    Så nu ber du mig ge dig ett svar, när det är jag som två ggr frågat dig vad du menar utan att ha fatt ett svar på mina frågor från dig.


    Fikon är väl språket han använder?
  • Pope Joan II
    Padirac skrev 2021-02-13 19:23:44 följande:
    Det är väl FGAM som brukar berätta att hen skäms för andra, kanske är hen också stolt över andra?

    Själv tycker jag att var och en får bära sin egen skam och lyckosamhet.
    Tycker du att det är rimligt som klyban håller på? 
  • Pope Joan II
    FDFMGA skrev 2021-02-13 20:09:18 följande:
    Jag tror inte att anonym är kvinna.

    Angående konflikten kring klyban så är det min uppfattning att ju fler det är som angriper en enskild person desto mer förfelat blir syftet - utom möjligen för de som uppnått flockimmunitet gentemot varje tillstymmelse till personlig ryggrad.

    Angående kvinnor och män så hoppas jag att vi ska gå mot ökad jämställdhet, att det ska bli allt mindre vanligt att män trakasserar kvinnor enkom för att de är kvinnor samt att vissa kvinnor lättar på offerkorsetten och vågar stå för sina åsikter som människor.
    Men tycker du alltså att det är mindre förfelat när en person angriper några utvalda och gör det över tid och i princip varje inlägg de skriver - också när inläggen är riktade mot/till helt andra personer? Är det prov på ryggrad och anständighet?
  • Pope Joan II
    Padirac skrev 2021-02-13 20:50:18 följande:
    Varför ska jag spegla mig i andras glans, den är deras.

    De gånger jag gjort något uselt skäms jag och de gånger jag gjort någonting fint känns det bra, om jag gjort någonting fint för någon annan som lett till att de gjort någonting stort glädjs jag med deras stolthet över det de åstadkommit och överkommit.

    Om jag skulle lyckats göra någonting stort och överkommit stora hinder kan jag vara stolt för det jag vuxit och klarat av. Men ta åt mig äran.. det är många som en gång i tiden passerat mina klassrum och de ska ha credit för sina bedrifter. En del har jag hjälpt långt på vägen, men det är deras egna förmågor som vi hittat vägar att låta blomma ut. Mitt är mitt, ditt är ditt och var och en får stå för och få credit för sin egen del. Inte spegla sig i andras glans.

    Likaså är barnens framgångar deras, deras svårigheter hjälps det till med för att överkommas och att de inte ska känna skam för saker som inte är deras att känna skam för.
    Vilket pekoral. 
  • Pope Joan II
    Padirac skrev 2021-02-13 21:13:55 följande:
    Med händer, fötter och mun... Ett snöre runt halsen också.. allt samtidigt. Vill ju vara som du :-*
    Då hade du förstås hållit det i ena handen, så som normala människor gör. Men tack för svaret. 
  • Pope Joan II
    Padirac skrev 2021-02-13 21:55:48 följande:
    Vem får pressa vem om vilka saker tycker du?
    Ja, det är ju uppenbart vad du tycker i alla fall. Du är som den värsta sortens religiös.
Svar på tråden Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin