• pyssel

    Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin

    Anonym (Proctor) skrev 2021-01-05 21:57:04 följande:

    Berätta mer!

    Jag förstår dem Kan inte vara kul när generaldirektören får folk att skämmas över sin arbetsplats.


    Önskar jag hade mer än Expressens fortsättning på sitt scoop. Man kan inte annat än att bli mer förbannad på nonchalansen och folkföraktet.

    www.expressen.se/nyheter/stor-upprordhet-internt-hos-msb-krav-pa-att-dan-eliasson-avgar/
  • pyssel
    Anonym (Ella.) skrev 2021-01-05 21:58:05 följande:

    Öppna våra hjärtan, de orden kom från Fredrik Reinfeldt 16 augusti 2014.


    Är du SDare nu, Ella.? Snart kommer kvartettribunalen sättande efter dig.
  • pyssel
    Anonym (Ella.) skrev 2021-01-05 22:15:30 följande:

    Varför skulle jag vara det?


    Vi får väl se om de kan tvista till det att handla om högerextremism igen eller om du går fri som "en på [det märkligt komponerade] laget".
  • pyssel
    Padirac skrev 2021-01-05 22:20:52 följande:

    Proctor, man, pyssel, FGAM, realist - det är en kvintet ..


    Äh, du är bara kränkt för att de fyras gäng aldrig kan bli fler än fyra. Varken med kransar framför statyer eller sättande efter någon som är kritisk mot handhavandet av pandemin.
  • pyssel
    Padirac skrev 2021-01-05 22:26:49 följande:

    Så, en ny måltavla att hacka på 


    Fan vad löjlig du är. Du tål verkligen aldrig någon av dina salvor i retur. Är det någon gång man kan prata om "manlig negativitet", så är det nu.

    Men nu är det en stackare i tråden som har ropat på dig för allians med böner och smicker i femton inlägg när "FDF", säkert tillfälligt, tröttnade på de förvirrade och förtvivlade ropen. Hjälp honom, du har ju så stor empati.
  • pyssel
    FDFMGA skrev 2021-01-05 22:29:14 följande:

    Vinbarens vänner har av naturliga skäl ett varierat medlemsantal


    Här i obygden har vi inte så fashionabla ställen, men jag slår vad om att det istället bränns hemma ute på gårdarna, och gjorts sedan varje bonde, nu SDare, var en hängiven centerpartist. Men det får tas för en gissning och inte fullt som "fakta, forskning och saklighet med en röd tråd för uppnå konsensus."
  • pyssel
    Padirac skrev 2021-01-05 22:45:35 följande:

    Ja, mobbarna tycker säkert att de som inte är tysta är löjliga 

    Just det  - när någon påpekar att mobbarna är igång igen och ger sig på någon personligen så är det 'manlig negativitet'  eller att ha för mycket empati

    Men hur sjukt är det att du ger dig på någon som du tror söker andras allians med smicker och böner?  


    Om du upprepar dina ovanstående falsarier tillräckligt många gånger, kommer inte bara du själv tro på det, utan tre hela personer till och kanske en ny rekryt. Det här med upprepningar av falsarier i grupp är ett välkänt fenomen och det kan vi ju se burit frukt inom samtliga extrema miljöer, ett exempel du säkert känner igen och själv kan referera till enligt ditt tidigare visade intresse. Du bör inte själv ägna dig åt nutids- och historieförfalskning, när jag förstått att det är viktigt för dig att ta avstånd från sådant, som för de flesta andra av oss.
  • pyssel
    FDFMGA skrev 2021-01-05 22:54:56 följande:

    Skånska bönder är möjligen inte särskilt ofta förekommande på vinbaren, men en del av dem av säkert en hel del gemensamt med vinbarens vänner sett till människosyn.

    Själv håller jag mig gärna norrut om jag lämnar Stockholm, föredrar "för läskedrycker av alla de slag - de kan vi göra själva" framför bönder i Skåne som ger order till säsongsarbetarna att bereda lite hembränt".

    Tacka vet jag Norrland!


    Huruvida vinbarsgäster i Sthlms innerstad har mkt gemensamt med skånska bönder, ja dit sträcker sig inte mina kunskaper, även om de är ganska många om skånska bönders åsikter och förehavanden. Det blir så om man varit kund eller granne i många år. Jag har dock större hjärta för både Härjedalen och Västerbotten genom ursprung. Så, ja - Norrland! =)
  • pyssel
    Anonym (Proctor) skrev 2021-01-05 23:07:19 följande:

    Till det kan vi lägga allt hat som riktats mot mig i min roll som ordförande för vinbarens vänner.


    Det är för det är finare mkt vin i Le gouffre de Padirac, särskilt på 100 meters djup! (Och då kan vi förstås inte tala om var en skånsk kaffegök står i rang, po himmabränt!)
Svar på tråden Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin