• pyssel

    Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin

    Padirac skrev 2020-12-26 23:12:57 följande:

    Så diskussionen om Sveriges strategi gför att hantera pandemin har nu lämnat Tegnell för att landa i att kalla deltagare i tråden för bögar som är korta


    Det skulle kunna vara att du inte förstod omskrivningarna för människan, en människa, eller en del människor. Vi får se om det finns tolkningar à la solfjädern eller om jag har fel (eller bara är biased).
  • pyssel
    FDFMGA skrev 2020-12-26 23:16:16 följande:

    Jag skulle aldrig kalla någon för en hjärndöd idiot.

    Inte ens den som kallar andra för detta.

    Jag tycker att du och Påven Johanna är fullständigt blinda för att ni bara trappar upp ett krig ni påstår er inte vilja ha.

    Eller kan det vara så att bägge sidor i det här kriget är nöjda med hur slagfältet ser ut?


    Du är ju inte föremål för idiotin. Konstigt hur selektiv du är i dina anonyma omsorger. Är det en genusfråga för dig?
  • pyssel
    FDFMGA skrev 2020-12-26 23:29:39 följande:

    Nej, efter vad jag har förstått är klyban man, men jag anser att det är precis lika illa att kalla en kvinna för hjärndöd idiot.

    Är det en genusfråga för dig?


    Det händer att det även är en genusfråga när män försöker sig på att mästra mig på mäns vis.
  • pyssel
    AndreaBD skrev 2020-12-27 11:45:31 följande:

    Haha. Om det ÄR så att de flesta inte håller med Padirac - och att det inte mest handlar om flera nicks per person - så är det verkligen ett dåligt betyg på nivån på den här tråden. Han är ju faktiskt den som har mest aning om hur samhället fungerar. 


    Här tas det rejäl höjd för att göra tråden till den stå-upp-scen några försökt med sedan starten! Eleven kommer med en hel korg med röda äpplen för att hon själv fått lite undervisning om den svenska konstitutionen de allra flesta har mer än aning om. Kan tipsa om SO-rummet på webben för grundlig repetition på samma nivå eller "aning" i sämsta fall. På tal om att uppföra sig i trådar, som du gärna vill framhålla att du har mer än en aning om, att spekulera i en mängd nick (som även Padirac gjort tillsammans med dig) brukar inte ingå i det.
  • pyssel
    Anonym (Proctor) skrev 2020-12-27 12:51:08 följande:

    Är det inte lustigt att de som anser sig bäst på att skilja på sak och person samtidigt är de som är mest intresserade av att grotta i diverse nick? Denna tråd har visat att de inte har koll på det heller, då samtliga spekulationer som jag kan verifiera har varit helt fel.


    Ja, visst är just det "komiskt" och "intressant", för att citera schweizerostförståndet i tråden, att även jag blivit utsatt för denna trevliga spekulation. Än mer "komiskt" och "fakta de vill glömma av" är försvaret av det självutnämnda geniet som inledde sin vidriga monolog med mig i den här tråden med ett antal pubertala bröl som mest passar framför en p-rulle i ett källarrum. Det är bara hardcore NMR-snubbar som är runt 14 år som lyckas hålla en sådan stringens i avsaknad av fakta och en rad osanningsenliga referat i form av ett ihållande dåraktigt runkbröl på både in- och utandning. Det "är udda" varför han inte lärt sig diskutera normalt efter så många år på FL.

    Covid-19; Vaccin; Sverige; Strain; British Airways
  • pyssel
    klyban skrev 2020-12-27 15:23:21 följande:

    Detta är faktiskt en klassisk högerextrem sak och göra, bunta ihop många till en klump även om koppling saknas och sen ösa invektiv över dom.

    En sak alla i tråden borde veta sedan åratals sedan, och det är att du är din egen och står upp för dina åsikter oavsett.

    Lagkamrater är bara för bunta ihop oss till en hög, som består av många synvinklar.

    Det klustret vi pratat om ett par gånger i tråden, de är synkroniserade istället och tillåter inte andra åsikter inom klustret.

    Men kanske dom tror vi inte ser det.

    Jag ser att Rumänien gasar rejält nu i döda per capita, och kommer nog förbi oss inom nån vecka.

    Vilket är udda och med tanke på hur värdelösa vi har varit på COVID-19.

    Det intressanta är att Padirac återgav citerad text ifrån Pope, och man kunde tro att pope och Padirac skulle börja prata om länken om COVID-19 där.

    Men icke, istället så berörde inte ens pope den länken mer.

    Så man blir mycket frågande över varför pope inte längre ens ville känna vid sig om den länken mer.

    Varför posta den från början är min enda fråga där.

     

    Och ett råd till alla, postar man länkar, så kan det vara bra och berätta vad man vill lyfta i länken.

    Annars blir det ofta intetsägande om man inte gör, som i senaste fallet.

    Du  menar du som upprepat vi har en flockimmunitetsstrategi???(Och fast man sagt hundratals gånger vi INTE har)

    Eller att vi har ett ministerstyre, då du tror Regeringen styr över kommun, landsting och region.

    Fast det är de folkvalda i dessa som har ansvaret.

    Eller att COVID-19 med semantik skulle bli ett luftburet virus, nej, nej och åter nej, vetenskapen klassar COVID-19 som en droppsmitta och ingen semantik på jorden kan ändra detta bara en omklassning.

    Ja, Regeringen är en direkt orsak av de folkvalda, men det tolkar du som att alla är folkvalda.

    Vet dock inte varför du gör en omtolkning på nått som är så självklart.

    För allt vi gör efter din omtolkning är att berätta exakt hur det fungerar.

    Jag upplever inte som du vet speciellt mycket om hur samhället fungerar, speciellt inte eftersom du upprepar dessa fel hela tiden.

    Men det kan ju även vara desinformation och därför du säger fel varje gång nästan.

    Ta bara som vår strategi som den lättförstådda Tegnell & co upprepat hundratals gånger, och än idag kan du inte återge vår strategi.

    Det är faktiskt rätt udda du inte kan upprepa, och sen tror en förutsättningslösdiskussion i ett mail skulle säga nått annat.

    I forskningen ställer man även dessa frågor, och svaret var efter vi hört Tegnell & co strategi = INGEN flockimmunitetsstrategi.

    Pope ville inte ens diskutera sin länk med Padirac och efter han postade citerad text i från samma länk som pope gav.

     

    Man ställer sig frågande till länken, kanske den inte ens var intressant och med tanke på vad som hände och låtsas att den inte längre existerade.


    Så urbota korkat, alltihop, och en så "van-skriven" version av verkligheten att det skulle ta månader av omprogrammering av dig för att du ens ska påbörja din resa mot den enklaste fråga-svar-dialog. Du är i särklass sämst på att diskutera Covid-19 i hela tråden och har inte lyckats producera en enda rad jag haft minsta utbyte av, varken on eller off topic. Det är fan både patologiskt och "högerextremt" hur du beter dig mot andra. "Man ställer sig frågande till" om du lämnar folk ifred med dina faktalösa deliriumsalvor om de ber dig. Som jag sa till dig tidigare i tråden då den tyska regelboken blev så förnärmad å dina vägnar, på en arbetsplats hade du blivit både polisanmäld och ett ärende för HR.

    Covid-19; Vaccin; Sverige; Strain; British Airways
  • pyssel
    klyban skrev 2020-12-27 16:00:56 följande:

    Vad har detta med ämnet COVID-19 och göra, förutom att du skrev ord på en rad som har med COVID-19 och göra.

    Men kan du även förklara innebörden av denna text har med COVID-19 och göra?

    Nä, varför skulle någon bli ett ärende för polisanmälan och HR och diskutera sakligt om COVID-19?

    Tryck visa endast pyssel

     

    Ser du upprepa exakt samma ord igen, utan berätta innebörden av dom för din text, för lustigt nog så har den inget om COVID-19 och göra.

    Udda faktiskt.


    Du tillför noll av saklighet och fakta om COVID-19, du trakasserar istället människor med en intention att diskutera sakligt. Varför du skulke bli ett ärende för polis och HR. Du har dessutom förstört diskussionen i tråden med alla medel du har, dvs idioti i ett fåtal varianter men i oändlig upprepning. Tackar min lyckliga stjärna att jag inte är utsatt för dig IRL. Skulle gärna sett att någon idiot på jobbet hade försökt utsätta mig för ditt osakliga och totalt IQ-befriade bröl att jag ljög om förhållanden och omständigheter i pandemin, vilket framgår under "visa endast", d.v.s. hur du inledde din bana av noll faktadiskussion med mig den här gången. Tänker du sluta trakassera mig nu?

    Min text har f.ö. mer med COVID-19 att göra än något du skrivit. Covid-19; Vaccin; Sverige; Strain; British Airways
  • pyssel
    FDFMGA skrev 2020-12-27 16:53:50 följande:

    Som förväntat fick jag inte några svar på vem eller vilka det är som pyssel upplever mästrar henne på mäns vis.

    Tja, du mästrar ju henne och hon mästrar dig - men det upplever åtminstone jag som ett könsoberoende mästrande - fast jag har ju heller inte bakgrunden till konflikten er emellan klar för mig.


    Att diskutera hur ett manligt kotteri mästrar görs allra sämst med just dessa. Det trodde jag du kände till. Lite som att diskutera att anknäbb är fult med den som nyss gjort en anknäbb.
  • pyssel
    klyban skrev 2020-12-27 16:41:42 följande:

    Jag är lite osäker på vad du vill ha sagt om ämnet COVID-19.

    Kan du vara vänlig och förklara?.


    Nu klippte jag bort att oväsentligt pynt och kokar ner det hela till din osäkerhet. Svaret:

    Jag vill inte diskutera Covid-19 med dig alls, för du kan inte berika mig i ämnet på något vis. Det tror jag däremot precis alla andra i tråden kan göra på ett eller annat vis. Men då är du där och stör med infantila inlägg efter att du citerat en men ändå lyckas referera en felaktigt. Så det stämmer helt att jag inte vill diskutera ämnet eller något annat ämne med dig. På ett långt tag i alla fall. Nu till min fråga, som inte är en diskussion, kommer du låta mig vara ifred?
  • pyssel
    FDFMGA skrev 2020-12-27 18:07:05 följande:

    Aha. Du kan vända på det hela och se det som att det finns ett kvinnligt kotteri som putsar varandras egon samtidigt som de förklarar att den man de behöver kliva på för att kunna sola sig i varandras glans inte är värd deras uppmärksamhet.

    Jag anser inte att det 13-åriga kriget har med genus att göra, snarare med mognad.

    Generellt angående genus och jämställdhet så anser jag inte att kvinnlighet är ett handikapp och alltså inte något man behöver ta särskild hänsyn till.


    Om du drar dig till minnes hur det hela startade så var ni just en löst sammansatt grupp, förenade i åsikter, som ägnade tråden minst lika mycket uppmärksamhet genom att tala om i vilka bespottade, extrema och/eller förlöjligade grupperingar som åsikter som inte var samstämmiga med de egna hörde hemma. Att några då "höll upp" den berömda "spegeln", du själv refererade till, och returnerade några kategoriseringar verkar du inte kännas vid som den kronologiska händelseutvecklingen. För egen del är det varken glömt var er fokus ligger och låg, eller förlåtet att den begåvningsutmanade mässat om högerextremism sedan jag klev in i tråden. Men han flyger visst under radarn för ert gäng med sina högerextremism- och nazistjämförelser, vilket ingen annan gör. För då kommer de rättskaffens i gänget genast farande med sinnen så goda och ädla och MLK-citat av en sådan dignitet att man blir perplex över hur de ens klarat att härbärgera denna storhet tills nästa framträdande.

    Ditt klavertramp om genus låter jag få stå där självt och i all sin glans.
Svar på tråden Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin