Inlägg från: Mortiscia80 |Visa alla inlägg
  • Mortiscia80

    Här är vi alla vänner.

    Eftersom jag påbörjat filmen Reality bites måste jag lägga in den här videon åt er :)



  • Mortiscia80
    Anonym (Ensambarn) skrev 2020-12-28 20:30:57 följande:
    Tack för tipset Kaffe

    Ska se den. Winona Ryder också, tycker om henne som skådespelerska. 
    Så lite så :) Jag har aldrig sett den förr så det var väl dags haha! Jag gillar henne i Dracula mot Gary Oldman, så stark romantik mellan de två i den filmen Hjärta
  • Mortiscia80
    Anonym (Ensambarn) skrev 2020-12-28 22:17:08 följande:
    Älskar den filmen, en av mina favoriter Hjärta

    Bram Stoker's Dracula är så härlig. Sådan mystik i en äldre tidsepok som får en att drömma sig bort. Jag gillar också karaktären Lucy som spelas av Sadie Frost. Himla bra imitation av henne.

    Favoritklipp här:
     
    En av mina med :D

    Åh, klänningen som Winona har i första scenen är otroligt vacker! Just vampyrer passar så väl in i den där speciella känslan av historisk romantik. 
  • Mortiscia80
    Cinnamonbun skrev 2020-12-29 11:47:32 följande:
    Hej, hur mår du idag?
    Stabilt! :) Febern verkar ha slutat helt men jag är fortfarande väldigt matt och yr så jag ska ändå ta det lugnt ett par dagar. Hoppas man är lite piggare till nyårsafton, det vore trevligt att inleda nästa år på topp :)
  • Mortiscia80
    Cinnamonbun skrev 2020-12-29 13:01:14 följande:
    Skönt att febern är borta i alla fall, den tar ju också på krafterna. Krya på dig!
    Ja jag är väldigt feberkänslig dessutom så jag blir snabbt liggande. Förra gången tog det ytterligare en vecka innan jag hade blivit av med den där sjukdomskänslan, trots att jag egentligen var frisk. Hoppas det går fortare nu :) Tack!
  • Mortiscia80
    Anonym (Torsten) skrev 2020-12-30 14:34:47 följande:

    Damn those firecrackers to hell!


    Inte stoppa i munnen! Du kan brinna upp Torsten.
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-12-30 14:46:33 följande:
    Dem smäller som faen här utanför. Samma när jag gick till affären nyss. Dem smällde på parkeringsplatsen.
    Så dålig stil. Jag fattar inte ens att man fortfarande får tag i såna, de kanske beställer online för de får ju inte säljas längre som jag förstått.
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-12-30 14:55:41 följande:
    Nej, jag vet inte. Tror inte det får säljas i alla fall. dessutom måste man ha tillstånd för att skjuta dem, om det inte är på nyårsafton. Då är det ok. Här har dem smällt i en vecka redan.
    Ja det är ju också skillnad på smällare och fyrverkerier, det är just smällarna som jag tror är helt förbjudna i Sverige, men sen ska man väl ha tillstånd och lite annat om man ska smälla på vissa ställen. Jag är inte särskilt insatt eftersom vi aldrig köper sånt. Fyrverkerier är ju fint att se på men de får gärna hålla sig till en natt om året med det.
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-12-30 15:03:20 följande:
    Jo, jag håller med. Det är nog smällarna som är värst och folk har inget vett heller. Det är de här kidsen som tycker det är roligt. Tänk på alla stackarna som är rädda för sånt och alla djur.
    Det stämmer nog, fyrverkerier smäller ju också en del men kanske inte lika högt? Vi har problem här omkring med barn och tonåringar som medvetet går och skrämmer folk, fast många roar sig bara men det drabbar ju en massa oskyldiga ändå. Läste igår om en tjej i gruppen för just vårt bostadsområde, hon har en hund som inte ens vågar gå ut på kisspromenader längre. Jag vet inte hur de löst saken men det är ju hemskt att ha det så.
Svar på tråden Här är vi alla vänner.