• KajsaK

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Sunica: Så kul att höra! Stort grattis till era twins!! Vilken glädje :) kram

  • KajsaK

    Fick fruktansvärd migrän två dagar efter ET och började sova dåligt men märkligt nog ändå rätt pigg på dagarna och vaknat tidigt. Vaknade sju i morse, vilade en timme vid två och är nu i skrivande stund helt klarvaken och kan inte sova... Nån som haft såna problem efter ET? Kan det va väääldigt tidigt symtom på graviditet med sömnsvårigheter/pigghet..? Även molvärk som kommer och går...

  • KajsaK
    Kvinna72 skrev 2017-02-21 06:58:47 följande:

    Hej, jag gjorde FET i torsdags på Fertinova Helsingfors. De två sista som var nedfrusna sattes in. I dag går jag väl in på ruvardag 5, usch denna ruvarperiod är så fruktansvärt jobbig. Inga direkta känningar förut att jag tycker lite som du KajsaK att jag har faktiskt börja sova sämre och igår hade jag huvudvärk. Igår var det även lite rött på lutinus pinnen. Nidblödning? Ja dessa funderingar och tankar. Man kan ju alltid hoppas att det är ett gott tecken : )
    Vi valde att sätta in två då de var de sista i frysen och är inne på den andra donatorn. Blev gravid för ett år sedan men fick tidigt missfall. Någon annan som ruvar? Lycka till alla!


    Hej min läkare sa att det kunde komma lite småblödningar efter ET/FET, så det är nog vanligt. Vi verkar va på typ samma RD:)
    Jag har även frossa och nu på morgonen mår jag lite illa. Men illamåendet kanske kommer från att jag bara sovit tre timma i natt..:)
    Vi är också på vår andra donator. Första gången klarade sig inga embryon till frysen, ser mer lovande ut denna gång.:)
    Fick ni också bild från ul på embryot? Vi fick ej första gången, men nu fick vi det vilket känns kul! Brukar man få det?
    Fler ruvare? Vore kul att följas :) när har ni testdag? Jag har 10/3, verkar va längre väntan till testdag här i Sverige.
  • KajsaK
    Bappen skrev 2017-02-21 07:53:00 följande:

    Nu är vi hemma från BB med vår son. Han är bedårande och det känns helt fantastiskt att vi äntligen har nått i mål. Fortsätt kämpa allihop, när man minst anar det så funkar det!


    Stort grattis! :)
  • KajsaK

    Någon som använt Lergigan för sömnbesvär/allergi/hudutslag mm under grav? Får allergi tabletter ceterizin-loratadin i vanliga fall mot allergi men har ej vågat ta dem. Samt ätit saroten mot nervsmärta som även gjorde att jag sov som en stock på nätterna men vågar inte ta dem heller nu. Har Lergigan funkat för er mot allergi och sömnbesvär? Har inte fått teletid med läkaren förrän på måndag och håller på att allergia ihjäl mig plus kliande utslag! Lästa att Lergigan ej ger några skador på fostret och ej beroendeframkallande. Någon?

  • KajsaK
    Micro skrev 2017-02-21 23:42:31 följande:
    Glömde att skriva grattis, håller tummarna.
    Tack så mkt Micro :) Har inte följt med här i tråden på ett tag, hur har det gått/går det för dig?
  • KajsaK
    Micro skrev 2017-02-22 21:23:49 följande:
    Enl min läkare var Ceterizin ok att ta under grav.
    Ok, ja jag får höra med min läkare på måndag.. Har även mailat ivf kliniken. Ceterizin funkar bra annars så hoppas jag kan ta den!
  • KajsaK
    Micro skrev 2017-02-22 21:22:18 följande:
    Inte bra alls:( Tre syskonförsök första o sista neg o andra mf i v 13 som upptäcktes först i v 18. Efter sista försöket i feb har d känts riktigt tungt, 2 embryon kvar. Hade så gärna velat ja ett helsyskon men vi kan inte anv samma donator igen, så får hoppas o d sista 2. Tungt o jobbet oxå så d känns som om d håller på att bli för mkt.
    Fy så trist... Håller verkligen tummarna att det ska funka med de två embryona!! Förstår det blir tungt, allt påverkas ju av såna här känsloresor! Kram hoppas allt går bra!
  • KajsaK
    Kvinna72 skrev 2017-02-23 10:04:18 följande:

    Hej, idag går jag in på ruvardag 7 efter att 2 st 2-dagars sattes in förra torsdagen. Vilken jobbig tid det är, man blir smått tokig ????Jag tänker att jag ska vakna upp och känna något, typ ömma bröst, lätt illamående eller något annat. Någon annan som ruvar, eller kanske fått ett plus? ?Hur mår ni?


    Hej! Är oxå på RD 7 :) jag har mått lite illa ett par mornar, lite molvärk ibland och får frossa. Har jätteömma bröst men tror det är pga medicin :) håller med, det är jättejobbig tid, man vill ju veta!
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016