• KajsaK

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Hej! Hoppar in här om det går bra..? Har inte följt med i tråden.. Jag är på RD 2, räknar från dagen efter ET. Vi har genomgått äggdonation då mina ägg är lika med noll typ. Vilken frän och annorlunda upplevelse! Dom plockade ut över 20 ägg från donatorn men endast två blev befruktade, dock var det jag nu sitter och ruvar på i toppskick! Så hoppas på det bästa! Det jag undrar, är det fler här som fått biverkningar av lutinus? Jag har fruktansvärt ont i brösten, kan knappt vända mig i sängen när jag sover... Samt har fått som mensvärk. Just mensvärken kan vara från själva ET dock då läkaren var tvungen att hålla fast/dra i livmodern för att få in katetern... Shit va det gjorde ont! Vet inte om det är värk från det jag har i magen, lutinus eller pga nåt tidigt tecken.. Tror inte det är nån tidigt symtom men... Fler med biverkningar av lutinus och när går dom över...?

  • KajsaK

    Har även haft högre temp sen ET, ligger kring och ibland över 37. Har låg temp normalt kring 36, vanligt med högre efter ET? Sen undrar jag hur man räknar veckorna? Läste nånstans att vid ET räknas man som i vecka 2? Många frågor som jag glömde fråga läkaren :)

  • KajsaK
    Mooki skrev 2016-04-23 11:41:24 följande:

    Hej KajsaK och välkommen till tråden!

    Fick du tillbaka en blastocyst, dvs ett embryo som odlats i 5 dagar eller ett 3-dagarsembryo?

    Efter mitt senaste FET med blastocyst fick jag väldigt mycket molvärk bara timmarna efter insättningen. Precis som du har jag i normala fall låg kroppstemperatur, men den steg till ca 37,5. Kliniken sa att detta var positiva tecken som kunde tyda på att embryot fäst och de hade rätt:)

    När man gör IVF räknas dagen för ägguttaget som vecka 2+0. Beroende på hur många dagar embryot är odlat får du lägga till några dagar. Här kommer en länk till en sida där du kan räkna ut BF utifrån hur många dagar embryot odlats: www.ivf.ca/duedate.php


    Hej och tack!
    Detta var ett 2-dagars embryo. Ägguttag från donator i tisdags och et i torsdags. Så v 2+2 då? :) ok låter ju bra att det är positivt med temphöjning! Hoppas!
  • KajsaK
    TyckOmMig skrev 2016-04-23 11:50:11 följande:

    KajsaK-jag har också haft förhöjd kroppstemperatur detta FET mkt öm mage testade positivt redan ruvardag 8 så tror det bådar gott!


    Å grattis!! Vi verkar ha lika symtom :) skönt att det verkar positivt! Detta är mitt första försök, men har känslan att det kommer gå bra! Jag skulle vänta 21 dagar innan gravtest.. Håller tummarna för alla! :)
  • KajsaK

    Inga erfarenheter av lutinus vagitorier? Jag började få ont i brösten redan första dagen av dem. Måste köpa nån sömlös bh tror jag för att kunna sova bättre..

  • KajsaK
    Micro skrev 2016-04-23 17:40:16 följande:

    Testade MINUS idag på RD 10:(


    Men RD 10, är inte det lite tidigt att testa...? Jag skulle vänta 21 dagar med test...
  • KajsaK
    Micro skrev 2016-04-23 18:36:55 följande:

    Har testdag på onsdag RD 14. Vilket d brukar ha på ivf Riga. Får se vad hcg visar då men svårt att hoppas på annat resultat.


    Ok... Jag håller tummarna för dig!
  • KajsaK
    Milla2016 skrev 2016-04-23 19:15:50 följande:

    Micro - håller tummarna att blodprovet visar positivt!

    KajsaK - gör du ÄD i Umeå? Tänkte eftersom du har testdag 21 dagar efter ET o vet bara Umeå som har så många dagar.

    Välkomna till tråden alla nya!


    Oj vilken koll du har, haha :) jopp så äre!
  • KajsaK

    Bara en fråga, många här i tråden verkar genomgå ÄD i utlandet och inte i Sverige? Beror det på långa köer, ålder..? Eller har Sveriges begränsade försök gått ut? :) bara nyfiken..

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016