• KajsaK

    Vi som planerar äggdonation 2016

    TyckOmMig skrev 2016-04-25 12:04:34 följande:
    Tycker det låter lovande.

    Varit och tagit mitt första HCG nu i fm.
    Hur gick det? :)
  • KajsaK

    Tänkte höra med er om ni haft frossa i början av graviditet, eller vet om det är vanligt? Har haft sån himlarns frossa idag och ikväll. Blir rädd att nåt håller på gå snett.. Typ infektion eller nåt... Hoppas inte..

  • KajsaK
    Uptomeism skrev 2016-04-28 11:31:05 följande:

    Mina farhågor var tyvärr riktiga. Mitt foster visade sig ha varit dött sedan vecka 13.

    Hoppas vara tillbaka här om ett tag.


    Nej så tråkigt... Beklagar verkligen... Kram
  • KajsaK
    emmm28 skrev 2016-04-28 13:46:56 följande:

    Hej alla kämpar!

    Jag har varit ute i den andra verkligheten och tyvärr inte så mycket här i tråden på sistone, men vill verkligen skicka ett stort grattis er som jag nu sett har lyckats! Ett lika stort 'pepp' skickas till er andra som tvingas fortsätta kämpa.

    Jag gjorde vul idag och man mätte slemhinnan till 10 mm. Då är tanken att återföring sker om ca två veckor; i slutet av vecka 19. Det känns nästan som att slemhinnan då kommer att vara FÖR tjock - eller?Det kanske bara är en fördel m tjockare...

    Jag funderar på en sak; hur många dagar innan ET/FET börjar ni med Lutinus? Finns det något "min / max" för antal dagar att ta Lutinus just före återföring tro?


    Jag fick börja med lutinus samma dag som äggplockningen från donatorn skedde vilket var två dagar innan et
  • KajsaK
    hoppfull2016 skrev 2016-05-09 10:01:34 följande:

    Hej! Hur länge har ni fått ordinerat att ta progesteron och i vilken dos? Jag skulle ta fram till och med vecka 12, men jag tycker det verkar lite långt? Och hur länge skulle ni ta babyasprin?


    Hej jag ska oxå ta tom v 12 om det nu lyckats, ska göra gravtest på torsdag.. Jag tar lutinus 100mg * 3, per dag. Vad är babyasprin?
  • KajsaK
    TyckOmMig skrev 2016-05-09 18:26:25 följande:

    KajsaK-snart testdag vad säger magkänslan?
    Lycka till.


    Magkänslan säger plus, men känner mig osäker... Vet inte om symtom är pga medicin eller inte... Nervöst..! Tack :)
  • KajsaK

    Test negativt... :( jäkla skit... Trodde faktiskt jag var gravid, än om jag hade mina tvivel. Tror jag hade riktiga symtom i början men som sen jag känt avtagit, och de spända brösten och temphöjningen måste ju va pga medicinerna då... Blir lite rädd när jag läser om lutinus här, har läst nån annanstans att tjejer fått missfall av dem....

  • KajsaK

    Tack alla för omtanke! :) väntar på samtal från kliniken. Började igår att få molvärk och pytte pytte lite rosa kom, samma idag... Men blödning ska väl inte komma förrän man slutat med lutinuset och femanest...? MF? Men om MF så borde väl hcg finnas kvar å visa plus va..?

  • KajsaK
    hoppfull2016 skrev 2016-05-12 16:34:21 följande:
    Jag beklagar, vad ledsamt:( Om jag förstod rätt så har du ett embryo kvar och då kanske det är ditt guldägg som väntar på dig! I mina misslyckanden var det en tröst att hela tiden sätta upp nya mål och på så sätt inte tappa hoppet.
    (Lutinus framkallar inte missfall så tänk inte så, det är det vanligaste progesteronet som svenska sjukhus skriver ut. Men välj crinone nästa gång om du känner att det verkar bättre.) Massa styrkekramar till dig!!
    Hej tyvärr fick vi hem ett brev för två veckor sedan att det andra embryot ej hade klarat sig. Så efter sommaren nån gång blir det nog ny donator å börja om från början..
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016